Тема: ШТОРКА багажника DN1703 для Logan MCV до 2013г БЕЗ СКОБ! ))
Доброго здоров’я!
НОВА ВЕРСІЯ БЕЗ СКОБ!) Завдяки новому способу. Викорисовується професійний міцний поліурітановий термо-клей для ПВХ тканини
Пропоную Вам купити шторку багажника DN1703 для Renault/Dacia Logan MCV до 2013р.в. + Lada Largus. Вага шторки 1,6кг!
Шторка багажника є важливим елементом інтер’єру вашого авто! Її основним призначенням є приховування наповнення Вашого багажного відділення від очей Ваших пасажирів та від очей перехожих, а також надання більшого комфорту салону Вашого авто! Тепер Вам не слід хвилюватись, коли залишаєте щось цінне в багажнику (напр. Компресор, барсетка, електроінструмент і т.д.).
Нажаль, дуже мало даних авто комплектувались шторками багажнику, і багато власників LOGAN MCV переймались питанням, як можна замінити штатну шторку. Я сам є власником LOGAN MCV і я також мав подібне запитання і вирішив створити річ, яка би влаштовувала мене і інших. Шторка тестується мною з початку 2018р і я залишився задоволений! Вже є і інші власники цього виробу. За цей час я вдосконалював конструкцію, однак, і зараз думаю, як зимінити\покращити деякі моменти в ній і тому уважно вислухаю побажання\поради від покупців в процесі експлуатації.
Шторка повністю виготовлена вручну з екологічно чистої ПВХ-тканини щільністю 550грам\м2, що дуже важливо, тканина добре миється і абсолютно не має неприємного запаху навіть при довгому простої на сонці влітку! Шторка має надійни фіксуючий елемент в режимі скрутки.
Також, при необхідності Ви можете покласти зверху на неї якісь не важкі речі.
При завантажені\розвантаженні багажника Вам не потрібно повністю змотувати шторку, а достатньо покласти ближню (коротшу) планку між дальною від Вас планкою та сидіннями (див. Фото). Якщо Вам потрібно повністю завантажити багажник, то Ви можете длегко зкрутити шторку і зафіксувати її металевим елементом (цей час становить всього біля 15-20секунд). Шторка не є автоматом як у заводській версії, за те вона має ряд своїх переваг. Наприклад, таки як менша ціна та надійність!
Я сподіваюсь, що шторка багажника DN1703 стане для Вас і Вашого авто - надійним помічником і принесе тільки радість від користування нею!
Інструкція з користування шторкою DN1703:
1. Розмотуємо шторку на половину чи більше.
2. Спочатку вставляємо один край довшої планки в один з дальніх пазів, що біля крісел, після чого заводимо другий кінець планки шторки (ця процедура виконується як правило, 1 раз за весь час користування, якщо Вам не потрібно повністю її дістати з авто)
3. Розмотуємо шторку повністю і вставляємо в кінцеву направляючу (біля дверей багажника) спочатку правий край планки. Потім заводимо лівий край планки в ліву направляючу.
Все, шторка встановлена. Вся процедура займає біля 30секунд.
Демонтаж - виконуємо у зворотньому порядку.
Приємного користування!
Вибачте за багато букв, не хотілось щось пропустити.
Відео по встановленню – трохи згодом.
Ціна виробу для форумчан - 470грн!
Зв'язок тут або 098—157—2три—77.
З найкращими побажаннями,
Олег
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2018-08-30 16:06:58[/merge_posts_bbcode]
Быть добру!