І так, епопея завершена. Був пригнаний Дачія Дастер, передній привід, комплектація Престиж, дизель, 6-ст. КПП, 107 к.с. Колір сріблястий. Фотки скину пізніше.
Машина бралась на організацію.
Поставили задачу - вибрати повнопривідну машину не пізніше 10 року, з кондиціонером і з пробігом до 150 тис.км. З пригоном і постановкою на облік має обійтись в 10К. баксів.
Дають мені номер пригонщика. Я з ним домовляюсь. Далі кажу тому, в кого гроші, щоб поговорив з пригонщиком і уточнив деталі. В результаті зробили по-своєму.
Перегонщик знайшов авто за 5200 евро в Німеччині, хоча сказав, що вона коштує 5500, тій людині, чиї гроші, і з пригоном вона вийде 10500 баксів. "Натрусив" - вони згодились. Телефоную перевізнику, він отримав заставу у 500 зелених. Кажу: Ми домовлясь за одне, а ви підсовуєте інше. Питаю, як відмовитись від машини. Він каже: ніяк, я вже віддав за резерв машини 200 євро, а інші потратив на білет в Німеччину.Задаю питання: А в чому сенс вашого пригону, якщо за таку суму я можу взяти в Україні з такими параметрами, які я вам озвучив. Він розказує, що розмитнення подорожчало і що то продають, биті і з скрученим пробігом, автомобілі. Перевізник вже домовився з тим, чиї гроші. Машину так і не показав. Я сам знайшов її на мобіле. де. Сказав, що його знайомий подививсь машину, але фоток так і не показав. Вони вже домовились, підписали договір.
В мене відпало бажання далі щось робити.
В результаті, я зрозумів, що не потрібно зв"язуватись з такими недобросовісними перевізниками і з тими, хто ставить задачу, а потім робить по-своєму.
Для прикладу авторіа https://auto.ria.com/search/?brand.id[0]=17&brand.id[1]=62&model.id[0]=157&model.id[1]=30503&price.currency=1&sort[0].order=price.asc&abroad.not=0&custom.not=-1&damage.not=1&page=1&size=30
Logan 1.4 база, ГБО
0