Re: Рейтинг АЗС
Не понятно как он газ сливает
Їсть багато бобових!!! -міні еко, виробництво, зеленого газу!
Атак да, я манав по 32 заправлятись!!! Грабіж серед білого дня і по закону!
loganозалежний, наркоман.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → СТО → Рейтинг АЗС
Сторінки Назад 1 … 38 39 40 41 42 … 66 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Не понятно как он газ сливает
Їсть багато бобових!!! -міні еко, виробництво, зеленого газу!
Атак да, я манав по 32 заправлятись!!! Грабіж серед білого дня і по закону!
Їсть багато бобових!!!
там метан и сероводород
да то не надолго! пока зашли. привлекать клиента. а потом выравняются, если не обгонят...
Вони з партнерами по суті є управляючими мережі Glusco :
"Компании Wexler Group и Unimot презентовали первую в Украине АЗК под брендом AVIA в Киеве...
В январе 2019 года стало известно, что компания(Wexler ) совместно с холдингом Unimex взяла в управление сеть АЗС GLUSCO, насчитывающая 127 АЗС и шесть нефтебаз."
Мабуть Глушку згортають, бо ребренд з ТНК їй не допоміг.
Так, що й ціну триматимуть таку саму.
Я не розумію, чому токий ажіотаж навколо нової АЗК? Чим вона краща від Shell (теж європейський магнат) чи ВР (він же Брітіш петролєум). Якогось особливого інтересу навколо цих дійсно вагомих в нафтобізнесі гравців немає. Чому щось повинно змінитись з приходом AVIA?
Мабуть Глушку згортають, бо ребренд з ТНК їй не допоміг.
Не мабуть, а точно. Ребренд не допоміг, Глуско, що належить структурі Медведчука прогоріла.
Disel - кукуєвськ, рашка
нутром чув, що кіна не буде....
gatuno, ну от, нічого особливого. Все як у всіх. Ніякого там супербензину не передбачається
gatuno, ну от, нічого особливого. Все як у всіх. Ніякого там супербензину не передбачається
Ну, як подивитися. Порівнюємо їх по бензину з аналогом - КЛО (бо у них завжди ORLEN Lietuva 95Є,95+), ІТОГО по стелі АЗС:
_______ KLO____ AVIA
95Євро__31_____28.90
95+____ 32.70__ 30.90
"Компании Wexler Group и Unimot презентовали первую в Украине АЗК под брендом AVIA в Киеве...
В январе 2019 года стало известно, что компания(Wexler ) совместно с холдингом Unimex взяла в управление сеть АЗС GLUSCO, насчитывающая 127 АЗС и шесть нефтебаз."
Короче просто смена вывески, оффшорная регистрация и т.п. А владелец типа Медведчук и трубопроводное ДТ из рашки.
Короче просто смена вывески, оффшорная регистрация и т.п. А владелец типа Медведчук и трубопроводное ДТ из рашки.
AVIA - міжнародна мережа з 1960(1927) року - медведчук ще тоді під стіл пішки ходив(не ходив) ))
"AVIA є сьомим брендом за чисельністю АЗС в Європі після Shell, Total, BP, ESSO, Eni і Repsol. У Швейцарії зараз працюють 600 АЗС мережі - це 20% від усіх заправок країни. У Німеччині - 870 АЗС, а у Франції - понад 700, де AVIA є другим оператором після Total."
AVIA - міжнародна мережа з 1960(1927) року - медведчук ще тоді під стіл пішки ходив(не ходив) ))
Перечитай свой пост ещё раз, а потом найди инфу что такое Wexler Group
Не забувайте що компанії можна продавати та купувати.
Не забувайте що компанії можна продавати та купувати.
В данном случае речь идёт о двух компаниях: польская Unimot и "наша" Wexler Group, которые уже вторую АЗС открыли.
Это назвывается, если не ошибаюсь, "Купить франшизу". Т.е. вывеска красивого бренда, а хозяин тот же Медведчук.
Это как с пивом Крушовица - этикетка вроде та же, но всредине "рідний" продукт, даже отдаленно по вкусу не напоминающий оригинал
Это назвывается, если не ошибаюсь, "Купить франшизу".
Совершенно в точку, вот их сайт Партнерство - франчайзинг
Ну а я о своем. Позавчера заправился газом(20л) на Параллели. Ничего рядом не было, да и влом было еще где-то рядом искать нормальную заправку. Жарковато.
Сегодня на 146 км запищало. Из этих 146 половина пришлась на трассу. Я уж распереживался по поводу газового оборудования, может чего навернулось. Но нет, влезло 36 л сегодня, как обычно. Но уже не на козлятской Параллели. Уж совсем явно дурят.(у съезда на Набережную со стороны Радиоприбора)
Старайтесь заправляться утром, особенно это касается газа.
Старайтесь заправляться утром, особенно это касается газа.
особливо в зимку! Та дивіться прогноз погоди, щоб заправлятись! - Розчарую, не канає!!!!не хочу знайомого підставляти, але не канає! Доповню - АЗС уже як банки, з ніпельною системою!
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2019-06-15 01:25:28[/merge_posts_bbcode]
брсм 20л. плюхнув по талонах,(+20л в баку вога було) ніби все ок,нічого не замітив, окрім розгону на 5-6 л став довшим,але мотор мягше став робить.
спостерігаєм далі.
Просто на руки талони. дт 22.5 тому халява з дизелем продовжується!
Просто на руки талони. дт 22.5 тому халява з дизелем продовжується!
З Делфі такої халяви було достатньо однієї заправки.
Побачим на скільки вистачить Контіка.
З Делфі такої халяви було достатньо однієї заправки.
Да нормально.! Росхід по трасі той самий, прискорення тугіше! По місту буде точно більший росхід чим на вог! Якщо нажать на педальку, прискорення є добре але росхід геть як не на вог. Якщо розганятись за хвилину до сотні, різніці з вогом не замітно.
Весь день пиляв, з одеси 100-140 (п.с) дивувався новим обмежувальним знакам, і під кожний знак по парі засранців с трукамом.
А здохнуть той здохнуть, то залізо буде хороша реклама:) Такі маразматики як я всі чеки дії колекціонують.
Ну а що, казать, схотів вог зажать гайки, ну і...непотрібен вог за такі гроші. по новому.
Дай у вога, регіонах різні бочки палива. На окраїни одеси розбавив, відчув відразу!... Ніхто не застрахований...
Заправка на азс дизелем, уже давно як секс, без перезерватива!
А "менеджери", говорили БОШ. Осадок то остався...
ай у вога, регіонах різні бочки палива. На окраїни одеси розбавив, відчув відразу!...
Я про це вже не раз писав
Такі маразматики як я всі чеки дії колекціонують.
В принципі поки гарантія так і потрібно. В 14 р, коли я купляв Логана Рено рекомендувало 4 бренди АЗС. І якщо чеками підтверждувався пробіг саме від цих АЗС, то поломка паливної системи рахувалась як брак виробника, а не вина клієнта. Інакше сам дурак.
Скільком клієнтам вдалося добитися ремонту паливної системи по гарантії нікому не відомо...
В 14 р, коли я купляв Логана Рено рекомендувало 4 бренди АЗС.
Ого, вперше чую - список в студію!
список в студію!
Так может лучше об этом спросить у официального представителя Рено, изредка появляющегося на этом форуме со своими рекламками.
Ведь "много воды (солярки) утекло с тех пор" (с).
Сторінки Назад 1 … 38 39 40 41 42 … 66 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → СТО → Рейтинг АЗС
Згенеровано за 0.201 секунд(и), виконано 82 запитів