1,826 Відредаговано Rothmanz (2019-11-25 11:40:23)

Re: Взаимоотношения водителя и инспектора ГАИ

_AlexSander_ написав:

а что ж этого чма в феофанию?? а водителя бусика в киево-святошинскую?

Ибо он слуга народа, а водила бусика нет.
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2019-11-25 10:35:45[/merge_posts_bbcode]

Yanus написав:

в таком боковом ударе я сомневаюсь что кресло помогло б.

Я уверен, тяжесть травм была бы намного меньшей.

Хотя , мы говорим про 10-летнего ребенка. Возможно он уже достиг роста 1,45, и поэтому был без кресла. Моей старшей 11 и она уже с 10 лет ездит без кресла, ибо рост позволяет нормально пристегнуться штатными ремнями. Может в в случае этого ДТП была таже самая ситуация.
Боковые удары самые опасные. Хотя в Тойоте теоретически могли быть боковые подухи.
Но водила всеравно резиновое ругательство.

Laureat 1.6+ABS+кондей+ПБП+Toreador Red+вешалка для пиджака+подлокотник+литьё. 2007г.р.
лучше по утру на Google Earth искать ГДЕ ты пил, чем на youtube КАК...
Постарайся получить то, что любишь, иначе придется любить то, что получил.....
Никому не доверяй, и тебя никто не предаст.
  0

1,827 Відредаговано Larsen (2019-11-25 12:01:36)

Yanus, ну аж настільки детальної статистики ніхто тобі не дасть. Питання які висновки з неї робити? Факт що діти гинуть. Факт що діти калічаться. Так, не всі з них мають відношення до дитячих крісел, але серед них такі однозначно є. Тому залишається питання ймовірності. Нехай навіть пару десятків гине і пару сотень калічиться в рік по цій причині, це багато чи мало? Чи варто заради цього йти на будь-які жертви? Скажімо так, за 2018 рік в АТО загинуло близько сотні бійців, і 700 було поранено. Заради припинення цього, ми готові на величезні жертви державного масштабу. А на дітей пох? І це при тому що смерть чи каліцтво дитини це зовсім не те що смерть чи каліцтво воїна.

Yanus написав:

ну не написали что там "без кресел" пострадало.

Класична позиція будь-якого заперечувальника - нічого не знаю, логіку не включаю, давайте мені документ з печаткою! І дарма ти її зайняв, адже документ з печаткою вже є, це вимога в ПДР користуватись цими засобами, ну а тепер ще й відповідальність за її порушення. Не віриш законотворцям? Але ж при цьому тільки бумажку від них готовий прийняти як доказ корисності даного рішення. wink

Yanus написав:

я готов платить за кресло дурные бабки

Навіщо дурні? Крісла є в широкому ціновому діапазоні. Ще раз - якщо для тебе ціна однієї повної заправки це дурні бабкі, то як ти взагалі спроможний утримувати авто? Ну от купуючи нове авто, тебе сильно бентежить різниця в ціні в якихось 1000-2000 грн? Ні, на таке навіть уваги не звертаєш в тих масштабах. Ну от уяви що до авто, допом, береш дитяче крісло. Сильно напряжно? Дурні, непідйомні бабки? Не сміши.

Yanus написав:

но законодательно заставлять и штрафовать за такое без доказательно это не верно.

Штрафують за порушення ПДР, а не за те що ти тут вигадуєш. ПДР такі вже давно, і нікого це не хвилювало поки не почали штрафувати. Хоча дотримання ПДР є обов'язковим для всіх учасників ДР.

Yanus написав:

я сомневаюсь

Бачиш в чому проблема, нікого не цікавить в чому ти сумніваєшся. Головне в чому переконані законотворці. Ти можеш, наприклад, сумніватись в тому на що підуть сплачені тобою податки, але платити будеш всеодно. І з кріслом буде аналогічно - або купиш, або будеш платити штраф якщо попадешся. Ну або копи будуть на це ложити, як ложать на ремені безпеки, користування мобілкою і тому подібне. smile

LogAn 2013 1.2 Authentique -> Toyota RAV4 2016 2.0 Live
  0

1,828 Відредаговано Larsen (2019-11-25 12:29:17)

Yanus написав:

когда твои доводы расплывчаты, ты начинаешь строчить много букв.

Драстє! Я завжди строчу багато буков.  lol1
Ну ок. Давай зведемо до простого, до ціни питання. Ти називаєш це "дурні бабки". Ну от поясни як ціна однієї заправки, чи однієї шини, чи якогось допа типу ковриків в салон, може вважатись "дурною"? В масштабах ціни авто і витрат на його експлуатацію, це взагалі ніщо.
[merge_posts_bbcode]Added: 2019-11-25 11:28:43[/merge_posts_bbcode]

Yanus написав:

скажем так... выводы... - ни о чем!

А твої базуються виключно на вірі. І спростування ти вимагаєш точно як плоскоземельникі і тому подібні конспірологи.  reta

0

1,829

Yanus написав:

законодательно заставлять и штрафовать за такое без доказательно это не верно.

А просто за ремни?

Уже есть RENAULT Logan Ambiance 1.4 + ГУ + кондиционер   Бортовик
  0

1,830 Відредаговано sdj387jsd (2019-11-25 13:01:27)

Все рівно тут нічого не докажете! Уже писав подібні закони приймають, створюють невдахі які даже не можуть дітей наробити! Щоб на собі зрозуміти. що вони там приймають! Вам все-одно будуть говорити як це добре як це корисно. Невідоме завжди має гарні результати! Далі час покаже як кажуть! Прийняли той прийняли.. patsak

Renault Logan 1.5dci 2017 5МППП - хороший сірий: 1.тракторець; 2.домашній поні. Загальний опис [ТУТ].
loganозалежний, наркоман.
  0

1,831

Yanus написав:

за что надо штрафовать 100% - так это за бл.. ксеноновые фары не в линзованных фарах... ))

Такой же как ты ценитель законов и здравого смысла, только говноксенонщик или ледераст сейчас бы стал доказывать, что "моя не слепит" и тип лампочек - это его личное дело! И надо ли в селе штрафовать за говноксенон... ))

ЗАЗ-1102 Таврия (1993) -> Opel Vectra A (1991) -> Logan-2 (2013) 1.2 ГБО
Ban-List: Инноватор, Георгич, Дядя Федор, karakuda78, sdj387jsd, sergiosem, Grey, Александр007 - Ban-List отключен до конца войны.
  0
Спасибо сказали: Larsen1

1,832 Відредаговано Larsen (2019-11-25 13:22:50)

Yanus написав:

это приняли законодательно (без причин на то весомых, или не указанных в цифрах)

А є хоч один штраф за порушення ПДР, який для тебе хтось обгрунтував вагомо і в цифрах, в твоєму розумінні? wink

Yanus написав:

я считаю это дело каждого

Не тоді коли під питанням стоїть загроза життю і здоров'ю іншої особи. Так, уяви собі, твоя дитина це інша особа. Це не твоя власність, не раб, а громадянин зі своїми правами. Тому держава може захищати його права шляхом обмеження твоїх "особистих справ", якщо у цьому виникне потреба, з точки зору держави.

Yanus написав:

бабки и бизнес на этом, это уже третий вопрос.

Ні, це якраз твоя мотивація. Адже ти не обурюєшся що в авто стоять подушки безпеки, ремені безпеки, аварійна сигналізація, АБС і т.д. Чому? Тільки тому, що за це не довелось "окремо" платити. А от якби це все продавалось окремо, ти б теж заговорив про "свою справу". wink

Yanus написав:

и на то я объяснил свои доводы

Твої доводи були: "я таких випадків не знаю, значить це безпечно". Аналогічно і твоя інтерпретація статистики - яке б там число не вийшло, ти б сказав "мало", тому що ти в це віриш.

Yanus написав:

число погибших

А ще є покалічені...

Yanus написав:

надо ли пристегиваться когда ты едешь по селу? тоже ведь населенный пункт? ))))) вот надо штрафовать или нет?

Тобі по закону, чи "по поняттям"? wink

Yanus написав:

за что надо штрафовать 100% - так это за бл.. ксеноновые фары не в линзованных фарах...

І скількох людей ти знаєш яких вони вбили? А де статистика по жертвам бидлоксенона, з печатками і доказами вини саме в ксеноні?  dumbom  lol  lol  lol
А чо? Будь-який бидлоксенонщик тобі скаже - мої фари, моє діло що в них ставити.  reta

[merge_posts_bbcode]Added: 2019-11-25 12:21:05[/merge_posts_bbcode]

Aprox, зняв з язика! upp

0
Спасибо сказали: levs1

1,833

Larsen написав:

Давай зведемо до простого, до ціни питання. Ти називаєш це "дурні бабки".

После рождения третьего ребенка знакомый в свое время машину поменял т.к.  три кресла сзади не помещались smile

0

1,834

Yanus написав:

Aprox, ну отличия очевидны - отсутствие кресла в моей машине ни кому вреда не приносит из окружающих.

Еще как наносит! Даже если ты своего ребёнка за человека не считаешь, то вылетевшим из машины ребёнком может убить или травировать постороннего человека... А это похуже ослепления будет!

ЗАЗ-1102 Таврия (1993) -> Opel Vectra A (1991) -> Logan-2 (2013) 1.2 ГБО
Ban-List: Инноватор, Георгич, Дядя Федор, karakuda78, sdj387jsd, sergiosem, Grey, Александр007 - Ban-List отключен до конца войны.
  0

1,835

Yanus написав:

отсутствие кресла в моей машине ни кому вреда не приносит из окружающих

Це становить загрозу твоїм дітям.

Yanus написав:

а ксенон - кроме как себе пользы - остальным 100% только вред.

Докази 100% шкоди приведи в цифрах з печатками. Так як ти вимагаєш від доказі шкоди відсутності крісла.

Yanus написав:

научись выражаться коротко. не хочу читать эти полотна

Коротко: ти не маєш рації. Детальніше - читай "полотно".
Хоча, якщо в тебе є бажання просто злитися, так і скажи, не треба з себе корчити дошкільнятко яке читає по абетці.  reta  lol
[merge_posts_bbcode]Added: 2019-11-25 12:37:47[/merge_posts_bbcode]

Yanus написав:

чеееее?

Доведи що бидлоксенон вбив більше людей ніж відсутність крісел вбила дітей. Тоді будеш казати "чееее".

0

1,836

Yanus написав:

отсутствие кресла в моей машине ни кому вреда не приносит

Вроде как если в аварии кого то убило, то ответственность совсем другая. Или нет?

0

1,837 Відредаговано Larsen (2019-11-25 13:46:58)

Yanus написав:

покеда.

Все? Твоя віра настільки сліпа що так швидко закінчились аргументи? Ну ок. Що і слід було довести. upp
[merge_posts_bbcode]Added: 2019-11-25 12:45:46[/merge_posts_bbcode]

Yanus написав:

по вашему что для вас лично вредней - моя машина с ксеноном без линз на встречу ночью или моя машина без детского кресла?

Для мене ксенон. А для твоєї дитини - відсутність крісла. Чим твоя дитина меньш важлива за мене, що за мій дискомфорт слід штрафувати, а за загрозу її здоров'ю ні?

0

1,838

Yanus написав:

кому и что, мне не интересно.

О, бач? Ти відповів. Значить не дарма я це написав. wink

0

1,839

Yanus написав:

ну вот.

Ну так чим твоя дитина меньш важлива за мене, що за мій дискомфорт слід штрафувати, а за загрозу її здоров'ю ні?  dntknw

0

1,840

Yanus написав:

ну бываешь ты прав

Але тільки тоді коли це не протиречить твоїм поглядам? wink

Yanus написав:

если б не твоя привычка разбивать на полотна

Ніхто не ідеальний...  angel

Yanus написав:

а это кому решать?

Ну от і доведеться мені повторювати те, що я писав в "полотні" яке ти проігнорував. Дитина не є твоєю власністю, в неї є свої права. І держава може захищати їх навіть проти тебе. Власне як і права будь-яких інших громадян. Розумієш?
[merge_posts_bbcode]Added: 2019-11-25 12:58:23[/merge_posts_bbcode]

Yanus написав:

при чем за мнимую угрозу, с очень малой вероятностью.

Це ти так думаєш. Але остаточно ти не можеш вирішувати долю іншої особи. А держава може.

0

1,841

Larsen написав:

Але остаточно ти не можеш вирішувати долю іншої особи. А держава може.

а держава это что? или кто? и на каком основании?

Logan II 1,6 чип-тюн, ГБО
С уважением, Александр
  0

1,842

az74 написав:

а держава это что? или кто? и на каком основании?

Судова влада на підставі законів прийнятих законодавчою.

0

1,843 Відредаговано az74 (2019-11-25 14:10:59)

Larsen написав:

Судова влада

идем дальше. судова ВЛАДА? это кто или что?
Один раз я вызываал скорую помощь в зал суда отцу
Когда мудак "Имям Украины" сказал то, за что ему заплатили, отобрал квартиру, попилили деньги
Вы, уважаемый, про это?

С уважением, Александр
  0

1,844

Yanus написав:

и мне придется тебе писать то что я написал на прошлой странице!

Ти на це не дав відповіді.

Yanus написав:

спор будет без конечен, ибо

... ти просто віриш.

Yanus написав:

вы считаете что кресла необходимы НА ЗАКОНОДАТЕЛЬНОМ УРОВНЕ оперируя только своими страхами.

Де я таке казав? Виявляється ти ще й віриш в те що я вважаю. smile І до чого тут страхи? Я тобі пояснюю чому державі це потрібно. До чого тут взагалі я з моїми начбто страхами?

Yanus написав:

я считаю что они нужны или не нужны - решать родителям.

А я пояснюю чому це не так. Не батькам це вирішувати, якщо держава вирішила інакше. Рішення держави вище рішень батьків.

Yanus написав:

так статистика показывает очень низкий процент таких случаев.

Оцінка розміру відсотку твоя суб'єктивна. Я вже демонстрував це не прикладі загиблих в АТО.

Yanus написав:

та вы шо???? ну такой глупости от вас не ожидал.

Уяви собі! Держава взагалі може позбавити тебе батьківських прав, і навіть посадити, якщо будеш "неправильно" вирішувати долю своєї дитини.  empathy

0

1,845

Yanus написав:

горе-водител

он и так себя наказал, маманегорюй

С уважением, Александр
  0

1,846

Yanus написав:

ну вот и посмотрим, накажут в суде того горе-водителя из тойоты камри

Та й взагалі не факт що за відсутність крісель багато штрафів буде. Я ж кажу - за ремені багато штрафують?

0

1,847

Larsen написав:

Рішення держави вище рішень батьків.

В который раз. Нет понятия держава. Вообще нет. Есть люди, которые нихрена не делают, но имеют полномочия решать судьбы других людей

С уважением, Александр
  0

1,848

Yanus написав:

д.Федор ты что ль? ))))

upp  lol

Yanus написав:

Ларсен не перенимай

Ну так ти відповідай по суті, не доведеться тебе провокувати на дискусію.  angel

Yanus написав:

всё Ларсен, харош, ты пишешь уже ахинею, и не знаешь куда еще свернуть.

Аргументуй. Бо це вже навіть не рівень ДФ, тупо заявити що все це ахінея. Я ж такого про твої повідомлення не кажу? wink

az74 написав:

Нет понятия держава. Вообще нет.

facepalm
[merge_posts_bbcode]Added: 2019-11-25 13:21:21[/merge_posts_bbcode]

Yanus написав:

ДЕРЖАВА приняла закон "о пяти колосках" - и не родителям было решать чем кормить своих детей...

Так... погана була держава...

Yanus написав:

все решает за ВАС держава 

Я не казав все. Але проти того що вона вирішує, не попреш. Хоча можна, тут вже якраз особисте діло - порушувати закон чи ні, зі всіма витікаючими наслідками.

0

1,849

Larsen написав:

Так... погана була держава...

А як-же визначити добра чи погана держава empathy

Renault Logan 1.5dci 2017 5МППП - хороший сірий: 1.тракторець; 2.домашній поні. Загальний опис [ТУТ].
  0

1,850

Так радикально не можна, не йти а утримуватись, чи в своїх інтересах використовувати, інші закони. і тд.

0