Yanus, ну аж настільки детальної статистики ніхто тобі не дасть. Питання які висновки з неї робити? Факт що діти гинуть. Факт що діти калічаться. Так, не всі з них мають відношення до дитячих крісел, але серед них такі однозначно є. Тому залишається питання ймовірності. Нехай навіть пару десятків гине і пару сотень калічиться в рік по цій причині, це багато чи мало? Чи варто заради цього йти на будь-які жертви? Скажімо так, за 2018 рік в АТО загинуло близько сотні бійців, і 700 було поранено. Заради припинення цього, ми готові на величезні жертви державного масштабу. А на дітей пох? І це при тому що смерть чи каліцтво дитини це зовсім не те що смерть чи каліцтво воїна.
Yanus написав:ну не написали что там "без кресел" пострадало.
Класична позиція будь-якого заперечувальника - нічого не знаю, логіку не включаю, давайте мені документ з печаткою! І дарма ти її зайняв, адже документ з печаткою вже є, це вимога в ПДР користуватись цими засобами, ну а тепер ще й відповідальність за її порушення. Не віриш законотворцям? Але ж при цьому тільки бумажку від них готовий прийняти як доказ корисності даного рішення.
Yanus написав:я готов платить за кресло дурные бабки
Навіщо дурні? Крісла є в широкому ціновому діапазоні. Ще раз - якщо для тебе ціна однієї повної заправки це дурні бабкі, то як ти взагалі спроможний утримувати авто? Ну от купуючи нове авто, тебе сильно бентежить різниця в ціні в якихось 1000-2000 грн? Ні, на таке навіть уваги не звертаєш в тих масштабах. Ну от уяви що до авто, допом, береш дитяче крісло. Сильно напряжно? Дурні, непідйомні бабки? Не сміши.
Yanus написав:но законодательно заставлять и штрафовать за такое без доказательно это не верно.
Штрафують за порушення ПДР, а не за те що ти тут вигадуєш. ПДР такі вже давно, і нікого це не хвилювало поки не почали штрафувати. Хоча дотримання ПДР є обов'язковим для всіх учасників ДР.
Yanus написав:я сомневаюсь
Бачиш в чому проблема, нікого не цікавить в чому ти сумніваєшся. Головне в чому переконані законотворці. Ти можеш, наприклад, сумніватись в тому на що підуть сплачені тобою податки, але платити будеш всеодно. І з кріслом буде аналогічно - або купиш, або будеш платити штраф якщо попадешся. Ну або копи будуть на це ложити, як ложать на ремені безпеки, користування мобілкою і тому подібне.
LogAn 2013 1.2 Authentique ->
Toyota RAV4 2016 2.0 Live
0