Re: Секретки на Логан, Сандеро, Дастер и т.д. Новые
Георгич, вас окупанти вчили, з якими ваші діди прийшли...
Ви дивуєтесь, чому люди на заході живуть краще?
На заході вже нема людей, вони виїхали до ЄС підмивати сраки окупантам.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Продаж → Секретки на Логан, Сандеро, Дастер и т.д. Новые
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Георгич, вас окупанти вчили, з якими ваші діди прийшли...
Ви дивуєтесь, чому люди на заході живуть краще?
На заході вже нема людей, вони виїхали до ЄС підмивати сраки окупантам.
sergiosem написав:Георгич, вас окупанти вчили, з якими ваші діди прийшли...
Ви дивуєтесь, чому люди на заході живуть краще?На заході нема людей, вони виїхали до ЄС мити сраки окупантам
менше російську пропаганду дивіться та вживайте дурмани!
менше російську пропаганду дивіться та вживайте дурмани!
Ну-ну
та всиралися 1-с-ники. У мене товариш мешкає у Німеччині. Вирішили 1-с - ники залізти на ринок ЄС та почали себе вихваляти.
Я працював в німецікій компанії і співпрацював з багатьма з них.
Німецький бізнес, працює переважно на IBM Lotus Notes, їм 1С і даром не вперлась. Куди вони її увіткнуть?
То товариш-вуйко, втікший до будеса, захотів халави, та ще й кинути виконавців, як у вас це прийнято. От і вся 1С історія.
Георгич, пити треба менше.
то був вельмишановний пан жидівського походження, який там вже 30 років мешкає і до України відношення ніколи не мав! але у вашій, шаленій після дурманів фантазії, може бути усе, що завгодно...
то був вельмишановний пан жидівського походження, який там вже 30 років мешкає і до України відношення ніколи не мав
Тобто твій товариш вуйко не мав відношення до України, втікши туди 30 років назад, але ти його знаєш.
Такого задурманеного власною тупістю нікчеми я ше не бачив.
Георгич, дуже шалена фантазія для безмозглого вояки чи мєнта... якщо у людини нема логіки та вона з роду окупантів, то нема про що з нею говорити та пояснювати!
дуже шалена фантазія для безмозглого вояки чи мєнта... якщо у людини нема логіки та вона з роду окупантів, то нема про що з нею говорити та пояснювати!
Саме так і ти яскраво себе охарактеризував.
Георгич, похмелися, тоді починай щось писати! бери приклад зі своїх братушок.
Георгич, похмелися, тоді починай щось писати! бери приклад зі своїх братушок.
Не канають твої побрихеньки і нацистські лозунги на цьому форумі, бо логановоди люди хоч і не заможні, але люди вони далеко не дурні!
Георгич, ти мене з кимось сплутав, склероз на старість - недобра річ...
Георгич, ти мене з кимось сплутав, склероз на старість - недобра річ...
Розумію, що ти зіскочити хочеш на свій склеорз, але правда у тому, що не можливо ні з ким зплутати нарід, соціяльну проблему, спеціяльний софт... Далі буде.
Георгич, окупанту важко збагнути питомі українські слова та граматику і твій склероз тут ні до чого...
Георгич, окупанту важко збагнути питомі українські слова та граматику і твій склероз тут ні до чого...
Власне в цьому я переконався, та підкреслюю твої окупаційно-нацистські лозунги всім логановодам.
Певен, що вони це теж зрозуміли.
Цікавий діалог.
VVB, так ТС секретки вже продав...
VVB, так ТС секретки вже продав...
Хочу продать руль, боюсь выставлять
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Продаж → Секретки на Логан, Сандеро, Дастер и т.д. Новые
Згенеровано за 0.163 секунд(и), виконано 91 запитів