Re: Следующий автомобиль
забув спросить)
Але не забув послати. Так що не дивуйся що і тебе послали.
мені пофіг
Ніхто в цьому не сумнівається.
я купляю газ на БРС, проте знаю шо він російський і не гундю
Так тебе ж ніхто за газ не критикує. Невже ти цього не розумієш? З газом в тебе вибору нема. А з авто є. Тому так.
а ви купляєте російське і перед собою виправдовуєтесь
Хочеш поговорити скільки я чого купую в мордорі? Давай. Значить так, по пальному за всю мою їзду на РАВ4, в мордорі було придбано нафти десь приблизно на 800 у.о. Якби я їздив на мікролітражці, як пропонуєш ти, то мордор отримав би десь на 300 у.о. меньше. Все, більше нічого в мордорі я не купую. Навіть газом не користуюсь. А тепер порахуй яку суму витратив в мордорі ти, наскільки вона була б меньша якби авто в них не купував, порівняй з моїми цифрами і розкажи за що і перед ким я повинен виправдовуватись?
кліренс шо в сенсі шо в раві
Нічого подібного. І різниця не тільки в кліренсі, є ще багажник.
чи ви батєнька зажрались
Звичайно ні. Це тобі так здається напевно від твоєї жаби.
я в курсі, і в курсі ,шо не всі можуть жирувать і рави куплять
А нафіга тобі РАВ? Якщо твої вимоги задовільняє Ларгус, то їх ще краще задовільнить Лоджи. Та і не тільки Лоджи можна підібрати якщо точніше знати ці вимоги. Щодо різниці в ціні, одне в базі 315, друге 360 - не така вже катастрофічна різниця, при тому що Лоджи у всіх відношеннях краще. Якщо нема і на це грошей, то завжди є варіанти вживаних авто. Там вже можна значно дешевше ніж новий Ларгус щось знайти. І не факт що Ларгус навіть новий буде надійніше... Варіанти є, діло не в грошах, аби бажання було...