10,351

Re: Следующий автомобиль

Георгич написав:

До того ж - Сенс і Логан одного класу.

Взагалі-то ні... Але чисто формально їх записують у один(бо у них буква одна і таж). В класс це авто шириною до 1700мм та довжиною до 4300мм. Той самий Логан 2 не вписується у В класс ні по ширині ні по довжині, ні по розміру бази.
Логан від Ланоса ширший на 62мм, вищий на 102мм, довший(Фаза 1 на 18мм, фаза 2 на 51мм, Логан 2 на 109мм) має довшу базу на 110мм. А це дуже значна різниця.
Логан це клас В+... проміжний клас між В і С. Технічні рішення В класу у більших розмірах по низу С класу.

0
Спасибо сказали: jasonua, Larsen2

10,352 Відредаговано SanychGT (2020-04-14 02:34:21)

mel написав:

Ну тобто мені цікаво, щоб з досить нудного Логана зробити симпатичний цікавий автомобіль.

Моє авто робилося з Логана фаза 1. Він дозволяє зробити з нього будь що, але на це все ж таки потрібні кошти.
Ви самі нарахували

mel написав:

А ремонт і обслуговування, без кузовних робіт, затягнуть десь так на тисяч 15 мінімум

mel написав:

Специ нарахували мені 1,5 тисячі доларів за відновлення (рихтовка, покраска, заміна дверей)

Які точно не повернуться, як і час затрачений на виправлення таких суттєвих недоліків.
А ще гума, гальма...
Якщо робити на рік, то абсолютно немає сенсу. Якщо на довше, то і грошей може потянути більше, щоб якісніше та довговічніше було.

0

10,353

mel,
Короче тебя логан достал и ты хочешь пересесть на авто получше  crazy_pilot

Киев
Шкода Рапид 1.6, .110л.с ....+  Дастер 1.5,  110л.с
Бортовой тут: https://www.logan.in.ua/forum/topic1840 … 110ls.html
  0

10,354 Відредаговано Александр007 (2020-04-14 07:07:36)

SanychGT написав:
Георгич написав:

До того ж - Сенс і Логан одного класу.

Взагалі-то ні... Але чисто формально їх записують у один(бо у них буква одна і таж). В класс це авто шириною до 1700мм та довжиною до 4300мм. Той самий Логан 2 не вписується у В класс ні по ширині ні по довжині, ні по розміру бази.
Логан від Ланоса ширший на 62мм, вищий на 102мм, довший(Фаза 1 на 18мм, фаза 2 на 51мм, Логан 2 на 109мм) має довшу базу на 110мм. А це дуже значна різниця.
Логан це клас В+... проміжний клас між В і С. Технічні рішення В класу у більших розмірах по низу С класу.

Логан класс В+ ?  lol1  ха-ха
Посмеялся.

А МСВ это что В ++ ? 

От клоун.

Логан обычный эконом класс В.

Тесновато но ехать можно.

Даже эконом Ситроен Елисей и тот салон больше чем у Логан   empathy   dumbom

Киев
  0

10,355 Відредаговано Александр007 (2020-04-14 07:10:41)

Георгич,
Логан класс В +  lol1  dash1

А шины больше поставят некоторые  так ещё выше  lol1

Киев
  0
Спасибо сказали: sdj387jsd1

10,356

Доречі, логан по кузуову довший, шкоди рапіда. Став поряд, вийшов, так подивився smile

Renault Logan 1.5dci 2017 5МППП - хороший сірий: 1.тракторець; 2.домашній поні. Загальний опис [ТУТ].
loganозалежний, наркоман.
  0

10,357 Відредаговано Александр007 (2020-04-14 09:26:32)

sdj387jsd написав:

Доречі, логан по кузуову довший, шкоди рапіда. Став поряд, вийшов, так подивився smile

Бинокль дать .
Или рулетку  lol1

Померяй кузов и салон  длиннее.

Да еще и багажник Логан  Седана и Рапид .

Влазят все 4 колёса и еще место есть.

Логан был если что и не влазит

Киев
  0

10,358

Александр007 написав:

Померяй кузов и салон  длиннее.

Слідую чий раз сфотографую! скода рапид, біла, але десь 15-20 см коротча логана. dntknw

Renault Logan 1.5dci 2017 5МППП - хороший сірий: 1.тракторець; 2.домашній поні. Загальний опис [ТУТ].
loganозалежний, наркоман.
  0

10,359

sdj387jsd написав:

Слідую чий раз сфотографую! скода рапид, біла, але десь 15-20 см коротча логана. dntknw

Skoda RAPID
Параметры авто: длина – 4483 мм,

длина нового Логана составляет 4346 мм, в старой версии 4288 мм

483−346 = ? Калькулятор дать? lol1

Киев
  0

10,360 Відредаговано Александр007 (2020-04-14 09:48:57)

sdj387jsd,

Может ты спейсбек видел.

У него да короче это за счет багажника.

Урезанная версия для девочек

Киев
  0

10,361 Відредаговано Larsen (2020-04-14 10:19:51)

Оця європейська класифікація "ABCDE", взагалі від балди. Не існує чітко визначених критеріїв кожного з цих класів. Так що нема про що сперичатись.
В США є чітка класифікація, але вона базується на внутрішньому об'ємі авто, ну і назви класів там інші.
А ця європейська повністю безглузда. Так що не варто за неї сперичатись. wink
Тим більше що самі автовиробникі крутять цією класифікацією як хочуть, заради маркетингу.

А по факту, порівнюючи різні авто, як Сенс і Логан, треба дивитись на його параметри, безвідносно того якою буквою його прозвав виробник чи ще хтось. І якщо одне авто коротше, вужче, нижче, має меньшу базу, меньший багажник при однаковому типі кузову, меньше місця в салоні і т.д., тоді очевидно що одне нижче класом (в плані розмірів) ніж інше. Може трошки нижче, може сильно нижче, але цю різницю можна оцінити. На відміну від класифікації по буквах.

LogAn 2013 1.2 Authentique -> Toyota RAV4 2016 2.0 Live
  0

10,362

Ну от, напирклад, канонічний універсал С класу, Гольф Варіант, довший за Логан2 МЦВ приблизно на 5см. А класичний універсал В класу, Шкода Фабія Комбі, коротша за МЦВ аж на 20см. Питання, до якого з цих двох "класів" ближче Логан2 МЦВ?

0

10,363

SanychGT написав:

Якщо робити на рік, то абсолютно немає сенсу. Якщо на довше, то і грошей може потянути більше, щоб якісніше та довговічніше було.

На аватарці то Ваша машина? Є десь переглянути фотки і детальніше про всі доопрацювання?

Напевно, Логан мене розбалував надійністю у попередні роки. З 2011 по 2019 рік в машині якщо щось і ремонтувалось, то тільки розхідні. Все решта - тільки мої власні забаганки. А машина відкатала всюди - від європейських автобанів до таких українських глибинок, де здавалося без трактора уже не обійтися. А тепер, коли прийшов час витрачатися, для мене це стало трошки шоком smile

Александр007 написав:

mel,
Короче тебя логан достал и ты хочешь пересесть на авто получше  crazy_pilot

Ага, і щоб без доплати big_smile. А якщо серйозно, був приблизний план поїздити на ньому ще три роки, за які назбирати грошей на щось принципово краще. Але тепер план посипався, бо вирішувати потрібно уже. І тут або продати як є і залишитись взагалі без машини на деякий час, або все ж починати робити машину. З усім - і з ремонтом, і з модернізацією. Поки схиляюсь до другого варіанту, але мучить питання, чи варто вкладати в цей Логан ще половину Логана, але при цьому це все одно залишиться Логан...

0

10,364

А що скажете про Логан 2? Я от дивлюся на них, їх тепер ну дуууже багато їздить нашими містами, але мучають сумніви.

Так, дизайн став симпатичнішим (особливо в рестайлінгового), але доводилось читати і чути, що по якості вони навіть поступаються першій фазі. Ну і двигуни... 73 к.с.? Серйозно?))) Ну чому вже не 45, ще економічніше... Який там розгін, напевно всі 16 секунду буде?

Так і ціна, блін. В салоні 11-13 тисяч просять, але й на вторичці за Логан 2 з пробігом за 100 тисяч просять по 7-8 тисяч. Я розумію, що наївно питати чи варто купувати таке авто на форумі власників Логанів, але якось сумнівно це все виглядає. Бо я от для себе прикидую, то я, якби переді мною був вибір тільки з них, то я б уже краще свого доліплював, ніж це. Чи може я помиляюсь? Бо ніколи навіть не сидів в салоні нового логана.

0

10,365 Відредаговано Evgenий (2020-04-14 11:10:55)

mel написав:

чи варто вкладати в цей Логан ще половину Логана

Еще раз.  imho2 конечно. При приобретении бу авто "за недорого" нужно  готовым вложить в него дополнительно порядка 25% стоимости на устранение различных неисправностей и ТО.
Кроме того. У вас пробег 200 тык. Как минимум еще столько же двигатель с коробкой должны пройти. Где гарантия, что вы не купите машину с честным пробегом? Т.Е. вполне вероятно, что к перечисленным в вашем случае неисправностям не добавится еще и ремонт двигателя и коробки?

Уже есть RENAULT Logan Ambiance 1.4 + ГУ + кондиционер   Бортовик
  0

10,366 Відредаговано Larsen (2020-04-14 11:23:14)

mel написав:

доводилось читати і чути, що по якості вони навіть поступаються першій фазі

В чому саме? Якщо не помиляюсь антикорозійна обробка зараз краща ніж у першої фази. А що стало гірше? Щось такого не пригадаю. Ну, звичайно якщо не дивитись на двигуни. wink

mel написав:

73 к.с.? Серйозно?)))

Якщо мова про 1.0, тоді ні, не серйозно. Він слабкий, і він трициліндровий, і він чутливіший до пального, і т.д. і т.п. Короче поганий варіант. Я б не брав.
Зараз в нових найкращий вараінт дизель, але він і найдорожчий.

mel написав:

то я б уже краще свого доліплював, ніж це. Чи може я помиляюсь?

Мені здається що за ті гроші що ти свого допіляєш, наврядчи вийде купити щось краще. Так що тут питання бюджету. Якщо ж є можливість, то найкраще взяти нового дизельного.

0

10,367 Відредаговано alex.cver (2020-04-14 11:38:21)

mel написав:

В салоні 11-13 тисяч просять, але й на вторичці за Логан 2 з пробігом за 100 тисяч просять по 7-8 тисяч

Evgenий написав:

Как минимум еще столько же двигатель с коробкой должны пройти. Где гарантия, что вы не купите машину с честным пробегом?

Я продал Stepway с чесным пробегом 61 тыс и полной историей обслуживания у Рено диллеров включая уже и замену Ремня и роликов и замену передних амортизаторов + турботаймер и  задние практроники.  Где же вы раньше все были smile
А если серъезно - покупать у знакомых которые точно обслуживали авто нормально, а не экономили на всем и вся.
Но лучше купить Логана с салона если возможно дизель.  Новый до 120-150 тыс более менее будет ездить безпроблемно, даже на дизеле если его хорошо обслуживать. Если постоянный есть дохорд можно взять в кредит частично. Только сейчас не то время брать кредиты. На пороге кризис мировой скорее всего.
А я понял что следующее авто будет такое же, только без полного привода. Он уже мне не нужен.
Правда еще год поезжу и посмотрю на рынок, на доходы и на положение дел в мире + если не будет мега мирового кризиса.
/upload/iblock/80d/1586696246224.jpg

KIA Sportage 4WD,2.0 бенз,ручка,2013 upp
Sandero STEPWAY 1,5 dCi, синий, 2014 - продано
Плюсы/минусы реношного дизеля по опыту владения Stepway - https://www.logan.in.ua/forum/post738140.html#p738140
В игноре - только странные люди (3)
  0

10,368

mel,
Твой двигатель еще  чугунные блок.
Сейчас только у дизеля.

Но 0.9 разгон неплохой  .
Если на механике и без газа то можно

Киев
  0

10,369

mel написав:

Ну і двигуни... 73 к.с.? Серйозно?)))

Почему сразу 73 к.с. Логан 2 был с двигателями 1,6, немного но они есть, такой как у меня. Это все тот же старый добрый 1,6, но задушенный до эвро 4. Вот их и искать, почему нет. Я думаю в районе 7 тыщ есть они. Интересно сколько мой бы оценили с пробегом 71 тыща на газу 2013 г.в.?

Renault Logan NEW 2013, Authentique, 1.6, ГБО
Бортовой журнал
  0

10,370

Evgenий написав:

Еще раз.  imho2 конечно. При приобретении бу авто "за недорого" нужно  готовым вложить в него дополнительно порядка 25% стоимости на устранение различных неисправностей и ТО.
Кроме того. У вас пробег 200 тык. Как минимум еще столько же двигатель с коробкой должны пройти. Где гарантия, что вы не купите машину с честным пробегом? Т.Е. вполне вероятно, что к перечисленным в вашем случае неисправностям не добавится еще и ремонт двигателя и коробки?

Ви праві. Зі скромним бюджетом, така заміна може виявитись котом в мішку. Але з іншого боку, це уже буде авто вищим класом і те, чого не вистачало Логану, а планувалось, у цій машині уже буде.

Я, повторюсь, не дуже досвідчений (перша машина) і всіх нюансів не знаю. Але якщо узяти стартові позиції, то виходить так:

- є Логан, 75.к.с. (хочеться більшого), базова комплектація (нехай і уже доліплена потім саморучно). Відповідно, ніяких ніштяків типу кондея і гідропідсилювача немає (терпимо). Нікудишня шумоізоляція (планувалась). Також планувались заміна оптики, деталей салону тощо. Потрібен ремонт від 1 до 2 тисячі доларів. Вартість машини навіть після ремонту не перевищить 4 тисячі. З цим усім може бути цікаво погратися, логан справді дає простір для експериментів.
- альтернатива - умовний Меган за 6 тисяч дол., який класом вищий, і його наче хвалять. Модернізації не потребує, але напевно, потребує поступового ремонту.

Ну це мої такі підрахунки, як недосвідченого. Який же варіант обрати? =)))

0

10,371

mel написав:

- альтернатива - умовний Меган за 6 тисяч дол., який класом вищий, і його наче хвалять. Модернізації не потребує, але напевно, потребує поступового ремонту.

Не верю что за 6 тыс будет он еще ездить нормально. Скорее всего вы получите бОльше гемора чем имеете с текущим Логаном. Для себя сделал вывод - лучше взять машину классом НИЖЕ но новую чем наоборот. Потому такая замена 200 тыс Логана на Меган который стоит 6 тыс кажется больше авантюрой ибо не может быть машина за 6 тыс в нормальном состоянии и с нормальным пробегом. Как то дешево для Мегана.

KIA Sportage 4WD,2.0 бенз,ручка,2013 upp
Sandero STEPWAY 1,5 dCi, синий, 2014 - продано
Плюсы/минусы реношного дизеля по опыту владения Stepway - https://www.logan.in.ua/forum/post738140.html#p738140
В игноре - только странные люди (3)
  0

10,372

Larsen написав:

В чому саме? Якщо не помиляюсь антикорозійна обробка зараз краща ніж у першої фази. А що стало гірше? Щось такого не пригадаю. Ну, звичайно якщо не дивитись на двигуни. wink
Якщо мова про 1.0, тоді ні, не серйозно. Він слабкий, і він трициліндровий, і він чутливіший до пального, і т.д. і т.п. Короче поганий варіант. Я б не брав.

Та я не знаю, в чому гірша якість. Говорять таке, але сам не перевіряв, тому може тут хто знає чи парвда це.

Щодо двигунів це ппц. Навіщо таке взагалі робити в наші часи... Та й той, що на 90 к.с. особливо не вражає, судячи по паспорту.

Larsen написав:

здається що за ті гроші що ти свого допіляєш, наврядчи вийде купити щось краще. Так що тут питання бюджету. Якщо ж є можливість, то найкраще взяти нового дизельного.

Ну тут же така справа, там де тисяча, там і дві знайдеться. Тут би мету зрозуміти. З ремонтом і допилюванням на все про все потрібно десь так 3 тисячі. При нинішній вартості приблизно 3. 3+3 і це уже машина рівнозначна по віку, але вища класом, яку допилювати уже не треба. Зате можна попасти на ремонт, а можна й не попасти. Крім того, гарантії, що мій Логан не ламатиметься ще тисяч 50 немає ніяких.

0

10,373

mel написав:

умовний Меган за 6 тисяч дол., який класом вищий

Год выпуска? пробег?

0

10,374

alex.cver написав:
mel написав:

Не верю что за 6 тыс будет он еще ездить нормально. Скорее всего вы получите бОльше гемора чем имеете с текущим Логаном. Для себя сделал вывод - лучше взять машину классом НИЖЕ но новую чем наоборот. Потому такая замена 200 тыс Логана на Меган который стоит 6 тыс кажется больше авантюрой ибо не может быть машина за 6 тыс в нормальном состоянии и с нормальным пробегом. Как то дешево для Мегана.

та я так, середню ціну узяв з того, що проглянув на авторіа. Там і за сім є, і більше... (ну, того ж приблизно віку).

0

10,375 Відредаговано Evgenий (2020-04-14 11:54:19)

mel написав:

а можна й не попасти.

80% -попасти smile Запас "на ремонт" есть? smile
Из недавнего: у Лево- трещина в головке, у знакомых Лево- 3-х летняя машина с пробегом под 400 тык(выяснилось после покупки)

0