Так, Алекс, янипонял, почему у твоего клон-троля нет ген.доверки на спортягу? И нафига продал вторую машину - нет, шоп своему клону отдать! Эх ты, а еще клоновод...
сегодня вез чуть больше тоны, чуть зацепил днищем, пришлось в яму залезть посмотреть, как не странно , но за семь лет труба не отгнила , та и критической ржавчины нет.. вот разного рода алюминевую защиту местами поподгибал.
токо не это, уж лучше 30 летнего жигуля , ремонтировать одинаково , а цена раритетных запчастей на опель...
Расходники по цене жиговских... А вот если что-то не из расходников - тогда да... Есть вариант и вовсе не найти... Но, зато есть варианты авто и с кондиционером и с автоматом, чего не скажешь про совкопром! )))
у нас в городе знакомые верующие пригоняют авто из США. Недавно предлагали Джеттку 2018г в полном фарше за 10куе. Сейчас вижу ее в городе уже у нового владельца. Очень даже
Американская Джетта - это уровень европейского полуседана или Шкоды Рахит: убогая приборка, жесткий пластик, часто нет климата и кнопок на руле. Кроме размеров мало что общего. Но по сравнению с логаном даже она космолет!
Logan 1.6 MPI Prestige был 2008-2013 (дешевая повозка, в которой сэкономили на всем) "Das Auto" - есть
Я точно не у захваті від дизайну Логан 2, але це просто не знаю як назвати... Ну от лежить на асфальті дверне полотно. Приблизно такі самі емоції визиває зовнішній вигляд цієї автівки. Просто максимально ніяк.
Судячи по відео космольотом не пахне навіть у фантазіях.
Ви дійсно чекаєте від Фольксвагенів якогось преміуму та породи? Фольксваген - це і є дешева таратайка. Це просто в нас його розрекламували, як преміум для ніщебродів. А в Штатах він є тим, чим є.
А справжній преміум групи ВАГ - це Ауді.
0
11,043Відповідь від sdj387jsd2020-05-11 07:53:34Відредаговано sdj387jsd (2020-05-11 07:56:39)
Теж, раніше. Проходив муки вибору, щоб пригнали якесь краще (комфортніше) авто б/у чи нове. Муки вибору призвели до сандерика йобота А вже потім від неможливості вибору, на трактора логана. Це добре що цим трактором повністю задоволений. Ось так буває... Нема худа без добра...
Renault Logan 1.5dci 2017 5МППП - хороший сірий: 1.тракторець; 2.домашній поні. Загальний опис [ТУТ]. loganозалежний, наркоман.
0
Спасибо сказали: Larsen1
11,044Відповідь від Xabr2020-05-11 11:40:44Відредаговано Xabr (2020-05-11 11:41:06)
Ви дійсно чекаєте від Фольксвагенів якогось преміуму та породи? Фольксваген - це і є дешева таратайка. Це просто в нас його розрекламували, як преміум для ніщебродів. А в Штатах він є тим, чим є.
Якщо питання до мене, то я не чекаю, я отримую якість та задоволення від "породи". Вона відчувається в усьому. А от в пассаті цього відчуття ще більше, особливо під час руху. А в штатах ФВ просто інший, геть інший. Хоча й під тією самою назвою моделей. Їх навіть не варто порівнювати.
Logan 1.6 MPI Prestige был 2008-2013 (дешевая повозка, в которой сэкономили на всем) "Das Auto" - есть
А тот факт, що, наприклад, ФВ Туарег та Порш Кайен - одна й та сама машина, про що говорить?
Ось саме це ні про що не говорить, адже коли з'явився Туарег з Кайєном, Порше ще не було частиною ВАГ. Ну а так то аналогічно Мітсубіші Аутлендер ХЛ і Сітроен С-Кроссер однакові авто, і Опель Віваро з Рено Трафіком однакові авто, і таких прикладів спільних розробок і ребрендінга є багато.