Vader написав:Бо Логан конструктивно нічим не відрізняється від машин 30-річної давнини, наприклад, Рено 19. А встановлені опції мало впливають на те, як машина їде.
Ну так і класика від БМВ конструктивно нічим не відрізняється, але їде не так.
Взагалі, компоновка це важливо, але конкретна технічна реалізація теж. Адже є авто однакової компоновки, які ну зовсім по іншому їдуть. Таврія і Поло, наприклад. Здавалось би. Те ж саме і з Логаном. Щодо опцій, то мультимедія чи склопідйомники аж ніяк не впливають на те як їде машина. А от коробка передач, підсилювач керма, та навіть банально розмір коліс - впливають.
Vader написав:Тобто, справа була лише у відчутті нової пластмаси в салоні?
Ну, якраз таки тверда пласмаса була гірше, навіть за мою Астру в якої трпеда була м'яка.
Запаху особливо не пам'ятаю. Тоді мене більше хвилювало щоб не смерділо як в нових китайцях, які я теж щупав. Логан не смердів, вже добре.
Ну а так то багато описувати що саме конкретно в кожному з конкретних випадків було не так. Можна хоча б згадати причину заміни - мені треба було кондиціонер. В половині вживаних він був "робочий тільки треба заправити", ага.
В чверті відразу казали що дохлий. І тільки в чверті наче працював. Більше половин з них були після ДТП, хоча я не впевнений що всіх вичислив, адже всі "небиті некрашені", а по факту в різних вікнах скло з різним маркуванням, крила прикручені, ну і т.д. Всілякі дрібнички тіпа щось приколхожено, щось відвалилось, типу магнітоли, чи екрана бортовика з дефектами. Ну і так далі. По салону, затерті крісла, це вже прям безпосередньо як одежа, прокурений салон, дефекти по інтер'єру. В якихось скрипи, вібрації, стуки... Іржа, де більше, де меньше... Сколи подряпини, підкрашення... І це ще все не говорячи про технічну сторону... Короче згадувати можна дуже довго, та і все не згадаю, 7 років тому діло було.
І так, все тому що Омеги були щонайменьше 10-річні. І це ще я дивився рестайл, який інколи називають Омега С. Омегу остаточно зняли з виробництва за 10 років до того як як Логана брав. Так що авто були вже добряче потріпані, пробіги, відповідно за 200, і всі скручені...
На фоні всього цього зоопарку новий Логан був просто бездоганним. 
Vader написав:Чи вам усі Омеги попалися геть вбиті?
Так от перебираючи всі, дійшов до найдорожчих. Геть вбиті? Ні, я б так не сказав. Але 10 років, пробіги за 200-300 тисяч... Скажімо так, потріпані. А новіших їх просто нема, зняли з виробництва.
LogAn 2013 1.2 Authentique ->
Toyota RAV4 2016 2.0 Live
0