alexkart написав:основная причина
Тому що більшість водіїв не новачки. Тут підійте тільки статистика ДТП серед водіїв з малим досвідом.
Більше того, винуватцем може бути інший учасник ДР, але досвід збільшує шанси уникнути ДТП в подібних ситуаціях.
alexkart написав:есть процент тех кто сел за руль не зная ПДД и в процессе езды их выучил
Знаєш ПДР чи ні, з досвідом знижується ймовірність потрапляння в ДТП. Хоча якщо ПДР не вчив взагалі, то ця ймовірність значно вища, і вищою залишиться при однаковому досвіді.
alexkart написав: по-моему легче сесть и выучить ПДД и потом их соблюдать чем покупать для этого машину, которую не жалко разбить
Що за нісенітниця? Хто тобі пропонував таку альтернативу?!
Не я точно. Мій тезис - ймовірність більших фінансових втрат з вижваним авто зменьшується зі зменьшенням досвіду водія. Все!
alex.cver написав:Есть поговорка - ничего нет более постоянно чем временное.
Прислів'я обговорювати не буду, адже хтось згадає що будь-яке авто що покинуло ворота дилера - вживане. Так що...

alex.cver написав: Тимчасово - 5 лет? Это временно или все таки нет? А 4 года?
Кожен вирішує сам. Так само як і взагалі з вибором авто. В чому проблема?
alex.cver написав:Обычно потом всегда НЕ будет хватать финансов на то на что хочешь поменять то есть на новую машину.
Кому як. Знаю купу людей які міняли і вживані на нові, і нові на вживані, і тих хто десяток років на одному їздять. Нема ніякого "обично", життя складається дуже по-різному. Тому слід керуватись конкретними умовами і обставинами. А перевага вживаного авто для початківця, про яку я казав - об'єктивна. Важлива вона для конкретної людини, чи є важливіші аргументи за нове, це вже інше питання.
alex.cver написав:Ну короче все это филосогфия.
Так, тебе понесло в філософію, тому що інакше ти не можеш заперечити мій об'єктивний аргумент. Але заперечити його тобі сильно хочеться. Чому? Не буду я ритись в твоїй підсвідомості, нехай буде що це просто твоє бажання. 
alex.cver написав: Но сам Ларсен почему то берет новые с салона машины причем РАВ4 а не бу Аутлендер с пробегом в 250 тыс
А це ти про що? Ларсен РАВ4 брав щоб на ній вчитись їздити? Ні. Чи можливо Ларсен десь сказав що всі початківці зобов'язані брати тільки вживані авто? Ні. Що казав Ларсен не знаєш? Тоді навіщо коментуєш? 
alex.cver написав: Извечный спор что брать бу или новое
Ні, навіть близько про це мови не було. Була лише одна конкретна і об'єктивна перевага вживаного авто для початківців, яку я привів на прохання нашого резидентного інопланетянина. Більше нічого. При тому що у вживаних авто є і інші переваги, але мова навіть не про них.
LogAn 2013 1.2 Authentique ->
Toyota RAV4 2016 2.0 Live
0