10,901 Відредаговано sdj387jsd (2020-05-03 22:26:45)

Re: Следующий автомобиль

mangoost2106 написав:

Доречі а в нового логана кузов повністю оцинкований?

2017 да, все добре, на днях трішки заціпив, з бордюра зїжав. Ну ось надо буде, зайнятись та додатково, антикорозійкою, все пройтись поки карантин smile І підкрилки до ума довести, вібро доклеїти, та інші дрібниці.
Трішки голого металу на ребрі є 1,5-2 см smile., посередині. якраз ще трохи часу щоб пройшло і все буде видно smile

Renault Logan 1.5dci 2017 5МППП - хороший сірий: 1.тракторець; 2.домашній поні. Загальний опис [ТУТ].
loganозалежний, наркоман.
  0

10,902

mangoost2106 написав:

Хлопці, а що зараз можна сказати про Ravon R4?
Двигун, коробка і ходова - надійні, ціна - низька.
Здається він має потіснити Логан з ринку.
Казали перші роки мали проблеми по кузову, як зараз? Чи є змінии? Щось хтось може сказати?

Зайдіть на сайт Равон клуба https://ravon-club.com.ua/ та почитайте відгуки. Також можете почитати на drive2.ru.
З того, що я читав - відсутність в дилерів діагностичного обладнання. Коли виникає якесь питання - пошук відповіді може зайняти місяці.
На Р2 є проблема зі "свистом" двигуна - локалізувати ніхто не може.

0

10,903 Відредаговано MaksTrout (2020-05-03 23:04:53)

alex.cver написав:

А сидели там в Витаре например или том же SX4  или нисановском Жуке? Ситроен С3 нормальная тема как по мне. В Италии их видел много, даже очень и в Греции так же. Не знаю, как там с ростом, но дизайн прикольный, мне нравится. Но для меня низкий сильно по клиренсу, я ему бампер по привычке в первый месяц об бордюр "подровняю". Привык уже парковаться до упора в колесо при любой высоте бордюра. У человека был с3 пикаса дизель 1.6. Хвалил, только за клиренс ругал. Поменял на бОльшее авто.

Витара и SX4 для меня очень гуд. Жук сильно меньше, как по мне.

alex.cver написав:

Ситроен С3 нормальная тема как по мне.

Уже разобрался с ценами - там за 1.2 атмо 3 цилиндра цена почти такая же как за Степвей с дизелем. Отпадает.

alex.cver написав:

Кстати да, я тож заметил что Пежо рвануло вперед сильно и по ценам так же.

301 и Ситроен тоже отпали. Проехался. Они пустые внутри. Сильно большие крены.

alex.cver написав:

Там уже при такой цене докинуть 2 или 3куе и взять Дастер. Должны влезть smile Но цена...

Дастер с дизелем от 18.

Да тут такая штука: мне ведь как первое авто - научится. а дальше можно другое что-то смотреть. Просто Степвей за 15k$ кажется дороговато за то, что внутри.
Вот снова мысли посещают взять 1.0 SCe обычный Сандеро за 11k$, поездить на нем немного. а потом добавить и поменять его через трейд-ин на дизельного Степвея, Дастера.

Короче, я также мучаюсь с выбором, как и Вы со Спортейджем/Каджаром))))

0

10,904

Larsen написав:

Равон для покупців взагалі не бренд. Ні в яке порівняння з Рено не йде.

Я глянул, С3 ситро за 338 можно взять в базе и там далеко не бубон, даж парктроники и подогрев сидух идет в базе. Вообще не ясно как при таких ценах кто то смотрит на каких то Равонов, которых в принципе не видно на дорогах, я даж не знаю знакомых знакомых, кто бы купил сие "чудо" узбекской техники. По мне так лучше С3, хоть точно будет ездить и вид нормальный у него как у машины

Mazda CX-5, AWD, 2.5л, бенз
  0

10,905 Відредаговано alex.cver (2020-05-03 23:23:31)

MaksTrout написав:

Просто Степвей за 15k$ кажется дороговато за то, что внутри.
Вот снова мысли посещают взять 1.0 SCe обычный Сандеро за 11k$, поездить на нем немного. а потом добавить и поменять его через трейд-ин на дизельного Степвея, Дастера.

Все кто берет первое авто так думают. Или бу взять типо. Я сам так мазду бу брал первую еще старую. Мне кажется ошибочное мнение. Если есть деньги взять сразу хорошее авто например Дастера с роботом EDC6 и дизеле, почему его сразу не брать? Не обязательно Дастера, но авто с нормальным АКПП или роботом для города. Ведь на роботе Вам будет в 3 раза легче рулить, Вы будете не отвлекаться на ручку, только смотреть на дорогу и знаки. Шансов вляпаться будет меньше, если недавно за рулем. Зачем выкидывать два раза деньги, перепродавать авто, что тоже время и хлопоты, тем более рынок перенасыщен автами. На вторичке продать авто довольно трудно. Ну вообщем если есть возможность взять авто в хорошем роботе, тот же Каптюр вам бы подошел, почему его с нашего рынка Рено сняло? Мысль такая, на автомате или роботе хорошем шанс вляпаться в неприятности будет меньше если вы только начинаете водить. Если позволяют финансы.

0

10,906

alex.cver, Ситроен за 338 это "замануха" - машина 19 года в базе, нет в наличии. Есть с допами по цветовому оформлению за 360. Но 360 это уже почти Степан)))
Идеальный бюджет это бы 300т, для Степвея придется ждать/брать кредит.
Автомат, кроме классического гидротрансформатора от Айсин я не рассматриваю. Сложно объяснить почему, скорее всего стереотип и незнание технических особенностей.
У меня есть какая-то четкая иерархия что я бы хотел с авто вообще по мере возрастания цены: Сандеро/Сандеро Степвей - Vitara/SX4/Duster/Kadjar. Сложно объяснить почему так - свои заморочки.  Но сначала хочу что-то из семейства Логана. Как-то так.....

0
Спасибо сказали: alex.cver1

10,907

Як на мене, то брати нове авто із салону, як перше авто щоб навчитися їздити, то це трошки перебор...
Хіба варіант  звичайно підходить якщо є лишні гроші або є досвід водіння! )
На жаль зараз стільки дятлів їздить на дорогах, що новачку без досвіду ще й на новому авто буде дуже тяжко їздитись....
Можна купити б.у авто дешевше у два рази, покоцати трошки буде не шкода, навчитися їздити і доглядати за авто. І через 1-2 роки можна буде вже замінити на нове...

Logan mcv 2011 CH/UA 1.6 16v К4М 105 к.с. 7місць LAUREATE ABS конд 4подушки ЕГУР ЕПГ ГБО-4 Hi-Flex Вовк в овечій шкурі 
Незалежна, вільна і єдина Україна!!!
  0

10,908

jasonua, думав над цим. Навіть ланоси дивився.  Але дома відмовляють. Та й друзі кажуть, що навряд-чи нормальне щось знайду.
Є товариш, який займається авто. Каже, що в ціновій категорії 6-7 (якщо дивитись б\у; бо б\у за 10 я морально не готовий на відміну від логана/сандеро) треба або ланос шукати живий, або щось везти з Німеччини.
Тому на 95% я зупинився на новому.

0

10,909 Відредаговано jasonua (2020-05-03 23:59:13)

MaksTrout, якщо досвіду маловато, то б.у ланос/логан досить нормальний варіант. Живі ще є машинки!
Тим більше у вас бюджет дозволяє взяти  нормальне авто...

Logan mcv 2011 CH/UA 1.6 16v К4М 105 к.с. 7місць LAUREATE ABS конд 4подушки ЕГУР ЕПГ ГБО-4 Hi-Flex Вовк в овечій шкурі 
  0

10,910 Відредаговано sdj387jsd (2020-05-04 00:17:15)

jasonua написав:

На жаль зараз стільки дятлів їздить на дорогах, що новачку без досвіду ще й на новому авто буде дуже тяжко їздитись....

jasonua написав:

якщо досвіду маловато, то б.у ланос/логан досить нормальний варіант.

Що Ви людей, лякаєте навпаки швидко навчиться, оскільки буде розуміти нове не дешеве авто!!!! Чуть що. Буде головою як локатором по дзеркалам та всюди дивитись! Навпаки коли гроші всунеш, ой який стимул вчитись виникає!!! Тут авто а не подумаєш якийсь ланос іржавий та гримучий!
Тай букву У геть не стидно возити! Поки авто повністю не відчуєте не знімайте, краще себе відчувати на дорозі обділеним, зате інші будуть бачити чого чекати.

Renault Logan 1.5dci 2017 5МППП - хороший сірий: 1.тракторець; 2.домашній поні. Загальний опис [ТУТ].
  0

10,911

sdj387jsd написав:

Тут авто а не подумаєш якийсь ланос іржавий!

За бюджет 5-6к $ ланос/логан точно можна знайти в живому стані, без іржі і з гуром та кондиціонером!

0

10,912

jasonua написав:

За бюджет 5-6к $ ланос/логан точно можна знайти в живому стані, без іржі і з гуром та кондиціонером!

Можна, але темою автомобілів, потрібно захопитись! Тоді через півтора роки, є можливість так як Ви кажете! А так просто гроші на "експертів" хз я жадний! Дуже жадібний!

0

10,913

jasonua написав:

Як на мене, то брати нове авто із салону, як перше авто щоб навчитися їздити, то це трошки перебор...
Хіба варіант  звичайно підходить якщо є лишні гроші або є досвід водіння! )
Можна купити б.у авто дешевше у два рази, покоцати трошки буде не шкода, навчитися їздити і доглядати за авто. І через 1-2 роки можна буде вже замінити на нове...

Почему, если учится, то надо брать б/у подешевле? На моем новом логане научился ездить я нормально (по Одессе именно, так умел) и жена, которой я давал советы! Нет разницы, брат купил кемри 30ку и за 3-4 месяца аккуратной езды уже тоже нормально катает.

Renault Logan NEW 2013, Authentique, 1.6, ГБО
Бортовой журнал
  0

10,914

MaksTrout написав:

alex.cver, Ситроен за 338 это "замануха" - машина 19 года в базе, нет в наличии. Есть с допами по цветовому оформлению за 360. Но 360 это уже почти Степан)))
Идеальный бюджет это бы 300т, для Степвея придется ждать/брать кредит.
Автомат, кроме классического гидротрансформатора от Айсин я не рассматриваю. Сложно объяснить почему, скорее всего стереотип и незнание технических особенностей.
У меня есть какая-то четкая иерархия что я бы хотел с авто вообще по мере возрастания цены: Сандеро/Сандеро Степвей - Vitara/SX4/Duster/Kadjar. Сложно объяснить почему так - свои заморочки.  Но сначала хочу что-то из семейства Логана. Как-то так.....

Я понял идею  upp Но есть сенс в том чтобы требовать бОльше от машины и комплектации при возрастании цены. У Рыно есть преимущество в ввиде доступных кредитов. У меня тоже предубеждение к вариаторам. Но как показывают последние годы это только предубеждения. Народ массово на них ездит и особо не жалуется. А остался стереотип когда Кашкая на тестдрайве пробовал с вариком и тут же отказался от уже заказанной машинки. Этот ужас меня напугал - ревет так что уши закладывает даж еще противным звуком на высоких тонах и НЕ разгоняется вообще. С тех пор и не хочу их. Но уже время с 13го года прошло немало и говрят вариаторы "уже не те" smile

0

10,915 Відредаговано alex.cver (2020-05-04 09:16:23)

MaksTrout написав:

jasonua, думав над цим. Навіть ланоси дивився.  Але дома відмовляють. Та й друзі кажуть, що навряд-чи нормальне щось знайду.
Є товариш, який займається авто. Каже, що в ціновій категорії 6-7 (якщо дивитись б\у; бо б\у за 10 я морально не готовий на відміну від логана/сандеро) треба або ланос шукати живий, або щось везти з Німеччини.

Верно на 100%. Зачем вам старое убитое барахло? А за машиной НЕ нужно смотреть. От вас требуется раз в пол года проверить уровень масла, залить омывайку раз в год, уметь накачать или спустить колесо до нужного уровня, проверить что остальные жидкости в норме между мин и макс, раз в 5 лет заменить лампочку. Все. Иногда помыть машину. Никакие мега навыки "присморта" за машиной не нужны. Только если вы сами в ней не будете ковыряться, что обычно заканчивается не очень хорошо если вы сами не специалист.  Нужны деньги на обслуживание авто на нормальном сервисе, желательно у диллера. Не слушайте никого кто говрит - купите старые джинсы, походите, научитесь в них смотреться и если понравятся - отдадите в магазин вторсырья, а себе купите новые джинсы уже. Примерно так. Со старой машиной у вас КРОМЕ задачи учиться водить машину добавится еще ГЕМОР ее чинить, возить на СТО, доставать запчасти, искать мастера который там шарит в электрике, уметь вызывать эвакуатор  lol . Поверьте это все проходил. Оно вам нада этот ДОП гемор?
Кроме того если разобьете бампер - его починить будет монопенисуально по баблу, что старый, что новый бампер чинить. Не зависит от того какая у вас старая или новая машина.
За последние 14 лет я НИ разу не менял НИ одно колесо. Ловил саморезы, но спускало до 1.5 - ехал на шиномонтаж там все делали. Просто если резина убитая в хлам, то и пробиваться колесо будет в 3 раза чаще. Так и с машиной новой и старой.
  Как компромис можете взять не Степвея, а просто Садерку в дизеле на ручке. Она существенно дешевле, а по сути те же уши только чуть-чуть ниже по клиренсу, но выше чем все другие машины у других производителей. Чем не вариант. С кредитом рено асистенс 313 тыс в дизеле и можно сразу и погасить чтобы не платить %-ы. Причем это будет почти топовая комплектация, хотя она там почти как у других в базе smile. По росту должны влезть так же как в Степвей
https://storage.m.renault.ua/source/use … ro_UKR.pdf

0
Спасибо сказали: MaksTrout1

10,916 Відредаговано sdj387jsd (2020-05-04 09:12:59)

В загалі задумайтесь, з звідки виникає думка, що перше авто не варто брати нове! Розпишіть переваги які, надає б/у авто новому водієві. Просто на листочок! Та уважно читайте, і задумуйтесь чому! smile відкриєте теж багато для себе  crazy про себе crazy
Взагалі у нас таке спеціально, дресоване виховання, що дуже багато людей не знають хто вони! Вони себе вважають тим чим вчили, так легше чим розбиратись в собі.

0

10,917 Відредаговано Vader (2020-05-04 09:31:17)

MaksTrout написав:

в ціновій категорії 6-7 (якщо дивитись б\у; бо б\у за 10 я морально не готовий на відміну від логана/сандеро) треба або ланос шукати живий, або щось везти з Німеччини.

В категорії 6-7 можна взяти чудовий Логан 1 Фазу 2 (2008-2012 р.) з невеличким пробігом і усіма доступними наворотами.

0

10,918 Відредаговано sdj387jsd (2020-05-04 09:21:36)

Vader написав:

В категорії 6-7 можна взяти чудовий Логан 1 Фазу 2 (2008-2013 р.) з невеличким пробігом і усіма доступними наворотами.

sdj387jsd написав:

Можна, але темою автомобілів, потрібно захопитись! Тоді через півтора роки, є можливість так як Ви кажете! А так просто гроші на "експертів" хз я жадний! Дуже жадібний!

Тільки уже не півтора роки, а декілька 3-4-5 гадаю crazy  crazy  crazy  crazy

Можна і за 1к $ купити, та пересуватись, і підкручувати, підварювати все що потрібно самостійно, але тут уже або досвід роботи або стара школа водія crazy

0

10,919 Відредаговано alex.cver (2020-05-04 09:23:48)

sdj387jsd написав:

Розпишіть переваги які, надає б/у авто новому водієві. Просто на листочок!

Оно можно если вы в курсе всей инофрмации на 100%. А если у вас нет данных - то росписать не получится. Заранее трудно сказать будет на бу машине проблемы с электроникой или ходовой или двигателем или роботом уже убитым или еще нет? Это элемент везения если авто на вторичке попалось норм или с историей правдивой или у знакомого. А если нет исходных данных то расписать + и - того или иного варианта проблемно. Как гадать на кофейной гуще. С автой с салона шанс что оно будет ездить беспоблемно лет 5 гОооораздо выше (если конечно не брать робот + 0.9  или не тулить ГБО в 0.9 lol ). Процент попадания на брак все же есть, но тут есть шанс посношаться с диллером по гарантии еще.

0
Спасибо сказали: sdj387jsd1

10,920

MaksTrout написав:

Якщо гроші є - купляйте нове.

Доречі, і в цій темі вас будут переконувати на нове - бо тут переважно сидять адепти релігії "Машина повинна бути тільки нова з салону, а все б/у  - то без винятків старе іржаве барахло, яке розвалиться через кілометр після МРЕВ". Звісно, це дурня,  але тут така панує релігія smile

Особисто я вважаю, що для першого авто треба брати щось дешеве. Щоб не шкода було коцнути бампер, притерти крило або відлимати дзеркало. Це навіть не по грошах легше, а морально - бо ж все одно тачка старенька, її не шкода. А от коли нова ляля-цяця тільки з салону і в цалофані, а ви на другий день здаєте назад і б'єте бампером в пеньок - оце дуже боляче smile

0

10,921 Відредаговано Vader (2020-05-04 09:30:34)

sdj387jsd написав:

Тільки уже не півтора роки, а декілька 3-4-5 гадаю crazy  crazy  crazy  crazy

Можна і за 1к $ купити, та пересуватись, і підкручувати, підварювати все що потрібно самостійно, але тут уже або досвід роботи або стара школа водія crazy

Можна і за 1к купити, але якщо є 6-7, то треба купляти за 6-7.

Не знаю, для чого ви пересмикуєте і виставляєте покупку б/у як завідомо дурну справу, як приведе до обов'язкового підварювання-підкручування, але це не правда. Логан з пробігом до 150 тис. і віком до 10 років переважно буде нормальним авто, яке не потребуватиме ніякого підварювання. А всі поточні ТО будуть робитися на сервісі без ніяких проблем (і значно дешевше, ніж на нові модні тачки).

0

10,922 Відредаговано sdj387jsd (2020-05-04 09:33:13)

Vader написав:

Особисто я вважаю, що для першого авто треба брати щось дешеве. Щоб не шкода було коцнути бампер, притерти крило або відлимати дзеркало. Це навіть не по грошах легше, а морально - бо ж все одно тачка старенька,

Обдерти "якомусь" обдарованому синочку з обдарованими номерами пів бока smile зате в мене жигулі, і емалюю підкрашу. Ось про що вище теж малось на увазі. Це все рахую - наше невірне виховання.

Vader написав:

виставляєте покупку б/у як завідомо дурну справу

В більшості випадків так і є!!!! Єдине Вас рятує якщо самостійно можете підкручувати....Тому кожен водій повинен бути і майстром. Уже не раз на форумі говорив, про майбутні мрії піти працювати на сто smile

0

10,923

mangoost2106 написав:

Я теж 189 см

Можно забыть про Равон Р4...

ЗАЗ-1102 Таврия (1993) -> Opel Vectra A (1991) -> Logan-2 (2013) 1.2 ГБО
Ban-List: Инноватор, Георгич, Дядя Федор, karakuda78, sdj387jsd, sergiosem, Grey, Александр007 - Ban-List отключен до конца войны.
  0

10,924

Nomac написав:

Почему, если учится, то надо брать б/у подешевле?

У кожного свої принципи..

0

10,925

Vader написав:

В категорії 6-7 можна взяти чудовий Логан 1 Фазу 2 (2008-2012 р.) з невеличким пробігом і усіма доступними наворотами.

Vader, люди не розбираються в машинах. Хибна думка, що б.у тільки ломається... Але то таке, для такого типу людей і існують автосалони!))

0