12,976 Відредаговано alex.cver (2020-08-18 16:19:45)

Re: Следующий автомобиль

PGP написав:

Yanus, дякую за лінк. Перечитав. Все стало на свої місця. Цитую: "Второе поколение представили еще осенью 2017 года, но до отельных рынков оно еще не дошло. Для них компания обновила первый кроссовер Рено Дастер."

На infocar ця ж саме новина, але в ній чітко акцентовано, що це саме для Індії оновлення.
https://news.infocar.ua/renault_duster_ … 37863.html

Нда опустили Дастера ниже плинтуса хоть и 18 год но про мотор 1.6 атмо lol

KIA Sportage 4WD,2.0 бенз,ручка,2013 upp
Sandero STEPWAY 1,5 dCi, синий, 2014 - продано
Плюсы/минусы реношного дизеля по опыту владения Stepway - https://www.logan.in.ua/forum/post738140.html#p738140
В игноре - только странные люди (3)
  0

12,977

alex.cver написав:

А как же экология? Мы же этим потом дышим?

За лекцией по экологии к Larsen,он распишет,коротенько минут на 40  big_smile
У меня с окна работы видны шлейфы с труб завода "Азот" и на их фоне меркнут все проблемы с вырезанными противосаж.фильтрами,катализаторами и тд.

Dacia Logan 1.6 8V-продано.Renault Mégane II-продано
Honda Accord Tourer 2.4 AT Type S-експлуатується
Citroen Jumpy 2.0i-експлуатується
Dacia Logan 1.6 8V MCV-експлуатується
  0

12,978 Відредаговано Георгич (2020-08-18 16:23:21)

Yanus написав:
Aprox написав:

Я всегда говорю, что это две абсолютно разные истории:
1) Самому купить авто на аукционе, привезти сюда и тут восстанавливать под себя
2) Купить тут уже восстановленный биток из Америки

Можно не сомневаться, что во втором варианте "исходный материал" выбирался исключительно исходя из низкой цены, ремонт/восстановление проводилось под тем же девизом (максимальный дешман)! Может кто-то и согласен ездить на таком "люксовом авто", я категорически против!

А по первому сценарию - это надо много в чём шарить, потом долго этим заниматься и я еще не знаю ни одной истории, где человек бы вложился в запланированный срок и бюджет...

plus

Yanus, плюсовать то нечему. На самм желе расклад следующий:
- либо ты сам ищешь с аукциона, а для этого есть соотв группы в телеграмме, скидывают кучу вариантов в час и указывают ориентировочную цену результатов аукциона
- либо ты покупаешь битка уже в Одессе, растаможенным.
Покупать отремонтированный подвальными вуйками это "не алё", это парят те кто вляпался, слепил по дешману с тайваня и мечтают вернуть свои деньги.
Так что фактически вариантов 2 - ловить с аукциона, или довериться посреднику в доставке и получить битка самолично, растаможенным.
Для интереса я смотрел цены по обоим вариантам. Лично я "не в захвати".

0

12,979

alex.cver написав:

Нда опустили Дастера ниже плинтуса хоть и 18 год но про мотор 1.6 атмо

Паша с инфокара уже давно зажрался в край...
Посмотри их тест литрового Логана...
Им уже противопоказано тестировать бюджетные авто...
А еще они считают, что "выбор таксистов" это оскорбление для автомобиля...
Хотя, если включить голову, то становится понятно, что таксисты как раз покупают самое удачное сочетание цены и надёжности!

ЗАЗ-1102 Таврия (1993) -> Opel Vectra A (1991) -> Logan-2 (2013) 1.2 ГБО
Ban-List: Инноватор, Георгич, Дядя Федор, karakuda78, sdj387jsd, sergiosem, Grey, Александр007 - Ban-List отключен до конца войны.
  0

12,980

alex.cver написав:

Блин я видел. Жена даж охренела от вида их на автовозе. Грит хренассе и это ж на ЭТОМ еще будут ездить. По ощущениям там везли хлам который у нас и то бы ушел на запчасти но то ж сладкое слово "халява и американские ж битки"  lol
Реально немного охерели когда обганяли один из таких автовозов. Самое печальное что эту рухлядь же кто то купил и даже ездить будет создавая опастность для других.

И я видел (вижу), благо живу рядом и в Одессу и Черноморск катаюсь регулярно. Из того, что видел я  - они бывают очень разные. Есть такие, у которых реально силовые элементы кузова заметно повреждены, а есть такие, у которых просто крылья-бампера-двери со вмятинами.

создавая опастность для других

Все пишут про опасность, бедствие, вред для общества и т.п. Но ведь ни у кого из вас нет статистики по ДТП, и никто из вас не может сказать, какой процент составляют аварии, в которых виновниками выступают плохо отремонтированные американские битки (не их водители, а именно сама техника). То есть, вы боитесь своих фантазий, а не реальных фактов.

0

12,981

Vader написав:

Но ведь ни у кого из вас нет статистики

Статистика потрібна тільки для оцінки реального масштабу цього явища, а не самого факту його існування. Те що абияк відновлене після ДТП авто небезпечніше за нове, беззаперечний факт.

LogAn 2013 1.2 Authentique -> Toyota RAV4 2016 2.0 Live
  0

12,982

Aprox написав:

Паша с инфокара уже давно зажрался в край...
Посмотри их тест литрового Логана...
Им уже противопоказано тестировать бюджетные авто...

Та да. Хотя жене опустился даж до Спортейджа бюджетного smile Но да им низзя тестить такие авты

KIA Sportage 4WD,2.0 бенз,ручка,2013 upp
Sandero STEPWAY 1,5 dCi, синий, 2014 - продано
Плюсы/минусы реношного дизеля по опыту владения Stepway - https://www.logan.in.ua/forum/post738140.html#p738140
В игноре - только странные люди (3)
  0

12,983 Відредаговано RUNO (2020-08-18 18:14:54)

Larsen написав:

Те що абияк відновлене після ДТП авто небезпечніше за нове, беззаперечний факт.

Але давай подивимось на саме явище битків. Чому їх купують? Бо у людей нема грошей на нові авто. Чому нема грошей? Тому що країна не працює, не виробляє внутрішній валовий продукт а значить вона бідна, бідні її громадяни. Вирішувати проблему б/у автомобілів потрібно комплексно, вирішуючи проблему бідності самої країни. Американці купують бітки щоб їздити на хламі? Якщо купують, то не масово. Бо в США дуже гарно відрегульована сама держава. Там дуже сильне страхування. По типу нашого КАСКО. Тільки у нас страхові будуть мудрити, як викрутити собі за рахунок страхувіальника а в нормальних країнах все чітко - вдарив автомобіль, страхова вираховує, чи вартує ремонтувати і як правило, дуже великий відсоток автомобілів дешевше зробити неліквідом, виплатити страхувальнику кругленьку суму, за яку він придбає нове авто а старий авто продати на аукціоні. Нічого складного і це дуже вигідно страховим компаніям.
Якщо говорити про безпечні авто, то згідно статистики в ДТП в Україні гинуть люди частіше всього в радянському а тепер в російському автопромі. Бо ці автомобілі мають філософію, в якій нема турботи про тих хто в автомобілі. Це цілком в контексті всього, що стосувалося СРСР а тепер в Росії - баби ще понароджують. Тому якщо американський биток буде придбаний взамін старих жигулів, то конкретно це буде покращення безпеки на дорозі а не погіршення. А я думаю, битки беруть в першу чергу ті, для яких це вже покращення безпеки на фоні того, на чому іздять до них. Ну і як не сказати про безпеку, стосовно доріг. Дороги в нас ремонтують але це навпаки призводить до збільшення аварійності. Бо дороги, розв'язки мають радянські стандарти, де їздили газони й побєди 60-80 км на годину. А зараз на них льотрають по 130-150 км на годину. Тому для безпеки країна повинна будувати сучасні дороги на декілька смуг в одному напряму й зустрічка повинна бути на добрій безпечній відстані. Але про що це я. У нас траса Москва-Симферополь будувалася полоненими німцями післі другої світової. Її продовжують ремонтувати. Порошенко гордився трасою на Маріуполь. Це відремонтована та сама радянська дорога для газонів та побєд а не для ауді та пасатів. Україна не стала на стратегічні рельси сучасної країни. Поки не стала але це питання часу. Рано чи пізно ми повинні будемо зрозуміти, що не битки а сучасні нові авто, не старі радянські дороги а сучасні автобани, не заводи зі станками 1930 років а сучасні силіконові долини...

0

12,984

RUNO написав:

Чому їх купують? Бо у людей нема грошей на нові авто.

Мова про битки які купуються по ціні дорожче нових. Там вище говорилося, не знаю може ти не звернув уваги. У випадку коли б/в авто купується дешевше будь-якого нового, така покупка очевидно оправдана, якою б вона не була.

RUNO написав:

потрібно комплексно, вирішуючи проблему бідності самої країни

Це вже явно виходить за межі нашою маленької дискусії. smile

RUNO написав:

в Україні гинуть люди частіше всього в радянському а тепер в російському автопромі

Доречі, а по ціні якоїсь Таврії/Славути ну чи там копійки якоїсь, можна взагалі взяти щось внятне з Америки? Якщо ні, тоді і далі будуть вбиватись...

RUNO написав:

Рано чи пізно ми повинні будемо зрозуміти, що не битки а сучасні нові авто, не старі радянські дороги а сучасні автобани, не заводи зі станками 1930 років а сучасні силіконові долини...

З цим неможливо не погодитись.  upp

0

12,985 Відредаговано Александр007 (2020-08-18 18:36:36)

RUNO,
Сотрудник купил битов с США.
мотор 2.5 хороший не овощной и гбо подходит
Пробег 40 миль и акпп
В отличии от логана да и за машину многие не считают.
Не сильно бит да и делал качественный ремонт для себя

Киев
Шкода Рапид 1.6, .110л.с ....+  Дастер 1.5,  110л.с
Бортовой тут: https://www.logan.in.ua/forum/topic1840 … 110ls.html
  0

12,986

Larsen написав:

Статистика потрібна тільки для оцінки реального масштабу цього явища, а не самого факту його існування.
Те що абияк відновлене після ДТП авто небезпечніше за нове, беззаперечний факт.

Добре. Чи є якісь докази того, що цей факт істотно впливає на погіршення ситуації на дорогах? Бо так можна сказати про будь-яку вживану машину - вона менш безпечна, ніж нова. То, може, дозволимо їздити лише на нових - десь з рік чи два, а потім в перплавку?
Доречі, ваш Рав небезпечніший за новий Рав (якщо вірити виробнику) - отже, коли будте його позбавлятися? smile

0

12,987

Александр007 написав:

логана да и за машину многие не считают.

Це дійсно так. У нас і битки за машину вважають, і на гбо переходити не соромляться, аби тільки не Логан... crazy

0

12,988 Відредаговано Larsen (2020-08-18 18:49:30)

Vader написав:

істотно впливає

А істотно це скільки? Якщо є можливість уникнути додаткової небезпеки, то її слід уникати, незалежно від того наскільки вона істотна.

Vader написав:

Бо так можна сказати про будь-яку вживану машину - вона менш безпечна, ніж нова.

Звичайно. Можна, і треба так казати, адже це об'єктивний факт.

Vader написав:

То, може, дозволимо їздити лише на нових - десь з рік чи два, а потім в перплавку?

Можна і так зробити, якщо є фінансова можливість. Не забувай, ми говоримо про вибір між відновленим битком і новим бюджетним авто за ті ж самі гроші. Очевидно реставрований биток, особливо ті що реставруються на продаж, небезпечніший. Зовсім інша річ коли мова про биток чи вживане авто яке дешевше будь-яких нових. Тоді просто недостатньо грошей для більшої безпеки.

Vader написав:

Доречі, ваш Рав небезпечніший за новий Рав (якщо вірити виробнику) - отже, коли будте його позбавлятися?

Звичайно небезпечніший. Але якби я в 2016 взяв 10-річний б/в або якийсь биток, він на сьогодняшній день був би ще небезпечнішим. wink
Це хибна логіка, згідно з якою навіть якщо ми купуємо нове авто, воно всеодно стає вживаним в процесі експлуатації. Це безумовно так. Але хибність логіки полягає в тому що середній вік авто яким ми користуємося залишається більшим якщо ми відразу купуємо б/в. Так що тут перевага у новому.

0

12,989

Larsen написав:

Доречі, а по ціні якоїсь Таврії/Славути ну чи там копійки якоїсь, можна взагалі взяти щось внятне з Америки? Якщо ні, тоді і далі будуть вбиватись...

Людина купує биток, продаючи свій старий автомобіль власнику "копійки", а той власник нарешті здає свою гнилу "копійку" на металобрухт - таким чином автопарк поступово оновлюється. Безпека підвищується, хоч і не так швидко, як бажалося б.

0

12,990

Larsen написав:

Очевидно реставрований биток, особливо ті що реставруються на продаж, небезпечніший

Реставрований джип вагою в дві тонни, з дванадцятьма подушками і купою електронних систем, цілком можливо буде безпечніший за нове бюджетне авто з двома подушками і лише АБС.

0

12,991

Vader написав:

Людина купує биток, продаючи свій старий автомобіль власнику "копійки",

Продає старе авто по ціні копійки?

0

12,992

Vader написав:

Реставрований джип вагою в дві тонни, з дванадцятьма подушками і купою електронних систем, цілком можливо буде безпечніший за нове бюджетне авто з двома подушками і лише АБС.

Справді? Коли через якусь технічну проблему втратить керування і влетить тобі в лоб?

0

12,993

Larsen написав:

Справді? Коли через якусь технічну проблему втратить керування і влетить тобі в лоб?

Не буває таких проблем, щоб авто раптом втратило керування. Якщо таке відбувається, це означає проблему з водієм (наприклад, він повністю забив на ТО), а не з машиною.

0

12,994

Larsen написав:

Продає старе авто по ціні копійки?

Ні, продає старе авто людині, яка продала "копійку" і доклала грошей, щоб купити щось краще.

0

12,995

Evgenий написав:

Много таких Девидов?

Таких Давидов там ровно столько, сколько эмигрантов с пост советского пространства.

Renault  Logan 2013 1.2 бежевый пепельный HNK+ABS+туманки.
  0

12,996 Відредаговано Larsen (2020-08-18 19:31:01)

Vader написав:

Не буває таких проблем, щоб авто раптом втратило керування.

З битком? Хто зна в якому стані в нього всі системи?

Vader написав:

Ні, продає старе авто людині, яка продала "копійку" і доклала грошей, щоб купити щось краще.

А той кому людина продала копійку, на ній їздити не буде? Що робити тим людям у яких гроші є лише на копійку? Вони так і будуть на копійках їздити...

0

12,997

4 (чотири) сторінки за добу!.. тема--лідер!

ПТН-ПНХ
"Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди." (С. В. Петлюра)
"Переговори з окупантами на твоїй землі можуть тривати не довше автоматної черги!" (В. С. Кук)
Дастер 4х2, робот, К9К G667, 2024
  0

12,998 Відредаговано RUNO (2020-08-18 19:42:27)

Larsen написав:

аби тільки не Логан

Як раз я починав з вибору нового Логана МСВ. Бо по керуванню, відчуттям на педалях, коробці він дуже схожий на перший МСВ. Тут питань нема - звично, значить подобається. Питання потім пішли інші. Наприклад, чому в комплектації МСВ Степвей нема дизелю? Чому бензин тільки 0,9 літри? Гей, я хочу МСВ, дайте продайте мені в комплектації Степвей але з нормальним двигуном чи під дизель чи під ГБО, яке мені подобається.  Або чому я не можу відключити ЕСП? Іноді взимку я можу з-за цього застрягти на дорозі. Я хочу МСВ але не хочу застрягати на дорозі.  Але ні, Рено мені як покупцю відмовила. Тому я можу за багатьох відповісти, чому не логан. Тому що.

0

12,999

Larsen,
Многие битки крепче логана, 
Жесткость кузова логана желает лучшего даже нового....
А чего плохого в гбо если мотор под него подходит.
В последних логана моторы под гбо не рассчитаны.

Один вариант только  дизель  а он не всем подходит.

Да и покатайся на каджаре а потом логан и почувствуй разницу

Киев
Шкода Рапид 1.6, .110л.с ....+  Дастер 1.5,  110л.с
Бортовой тут: https://www.logan.in.ua/forum/topic1840 … 110ls.html
  0

13,000

Larsen написав:

А той кому людина продала копійку, на ній їздити не буде?

Трохи поїздить і здасть на металобрухт. Пригадуєте, скільки тих "копійок" було ще років 15 тому, а скільки зараз? Так чи інакше вони поступово виводяться з обігу.

Що робити тим людям у яких гроші є лише на копійку? Вони так і будуть на копійках їздити...

Ті люди теж щось заробляють і пересаджуються, хоча б на Славути, а це вже прогрес smile

0