Re: Следующий автомобиль
Есть ещё один фактор , нужно время чтобы ушло поколение считающее что , лучше шохи авта нету .
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Головний → Следующий автомобиль
Сторінки Назад 1 … 519 520 521 522 523 … 740 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Есть ещё один фактор , нужно время чтобы ушло поколение считающее что , лучше шохи авта нету .
Так чи інакше вони поступово виводяться з обігу.
Копійки переїхали до сел, де вони ще практичні. Пошкребти пузом по грунтовій дорозі, поїхати до райцентру за пенсією чи в лікарню. А так, щоб на них їздити регулярно - цього вже нема. Бо що копійка, що москвич якщо по 100 км в день то швидко починають просити щось підремонтувати. На постійні навантаження вони вже не годяться
Многие битки крепче логана,
Якісь, безумовно так. Але не ті у яких були деформовані силові елементи кузова. Міцність кузова Логана звичайно не рекордна, але три зірки ЕНКАПа свідчать про те що він все ж таки зроблений не з "фольги".
А чего плохого в гбо если мотор под него подходит.
Так а що поганого в Логані, якщо він теж перевозить 5 людей?
Так чи інакше вони поступово виводяться з обігу.
Звичайно. Вони ж не вічні.
Ті люди теж щось заробляють і пересаджуються, хоча б на Славути, а це вже прогрес
Ну во, а ті хто хоче краще авто за Логан, теж трошки щось зароблять, і куплять нове, а не биток!
А так, щоб на них їздити регулярно - цього вже нема.
Ну, якщо Луцьк це не те село про яке ти говориш, тоді таке є, і не так вже й мало. Прямо мій сусід щоденно їздить на 2107. Ну і на вулицях вони не рідкість. Хоча, звичайно, їх вже не так багато як колись.
Прямо мій сусід щоденно їздить на 2107
То в нього, напевне, Богдан? Якщо не помиляюсь, років 10 тому 2107 української збірки коштувала десь 50 т.грн. Це в тему, що можна було чекати від Порошенка, який як міг пручався проти дешевої розтаможки, бо треба було впарювати українцям російський хлам
Ну во, а ті хто хоче краще авто за Логан, теж трошки щось зароблять, і куплять нове, а не биток!
Або такий класний биток, в якому лише бампер поміняти - і можна кататись, насолоджуючись потужним двигуном і гарним комфортом!
экология начинается со сжигания углеродов.
Дивлячись про що мова. Якщо про якісь глобальні явища типу парникового ефекту з глобальним потеплінням імені Грети Тумберг, тоді так. А якщо питання здоров'я людей тоді ні, адже вуглекислий газ в нешкідливих дозах не має негативного впливу на здоров'я людей. Ми ж самі його виробляємо якщо вже на те пішло. А для рослин він взагалі життєво необхідна шняга. Так що...
катализатор для экологии - это как повязки на гагрене...
Ну от для глобального потепління імені Грети Тумберг, звичайно від каталізатора ніякого толку. А от для здоров'я людей толк прям таки радикальний. Сучасні каталізатори ефективно борються з такими небезпечними і шкідливими для здоров'я людей фіговинами як чадний газ, вуглеводні і оксиди азоту. Ефективність їх дії ти можеш відчути на нюх - порівняй запах вихлопу при холодному каті, і при прогрітому. Так що різниця велика і суттєва. Причому саме для здоров'я людей, в тому числі тебе ж самого і твоїх близьких в першу чергу. А це найпріоритетній екологічний аспект. Так що...
Але ні, Рено мені як покупцю відмовила. Тому я можу за багатьох відповісти, чому не логан. Тому що.
Посмотрите на Инфокаре тест нового ЛендРовер Дефендер за цену 5 шт. МСВ Степвей! Не дали Вам мотора, не можете отключить ЕСП? А там автомобиль попытался убить Пашу (ведущий Инфокара)! При чём не гипотетически, а очень даже в прямом смысле! И только чудом удалось избежать трагедии! За такие-то деньги! Так что пусть отсутствие дизеля и 1,6 бензина будет самой страшной проблемой у МСВ Степвей! Я согласен! Заверните лазурно-синий пожалста! )))
Або такий класний биток, в якому лише бампер поміняти - і можна кататись, насолоджуючись потужним двигуном і гарним комфортом!
Ага, тільки пізніше, коли відвалиться колесо на трасі, взнати що на фотках він вже був підрихтований після повного тотала, а розбиту фару, бампер і потовчене крило залишили для показухи. А ще вияснити що всі 12 подушок не спрацювали, бо їх нема, а ремінь безпеки водія відірвався від кріплення, яке було пошкоджене в минулому...
Як тобі такий сценарій?
Ну а так то і копійку можна в ідеальному стані нарити, тільки мова не про це.
не начинай, я тя прошу... не кидай на вентилятор. ты шо провокатор?
Від того що ти не хочеш знати правди, вона не стає провокацією. Не віриш мені? Почитай щонебудь про викиди ДВЗ, про каталізатори, про екологічні норми і шкідливість відповідних речовин у складі вихлопу. Гугл весь твій, і навіть вікіпедія, якщо вже на те пішло. Ніякого секрета нема ні в тому що СО2 не шкідливий для людей, ні в тому наскількі шкідливе те все, з чим ефективно бореться каталізатор. Так що...
ну кто б мог не выдержать, а?
А що, то була провокація що треба було витримати чи не витримати?
Yanus, все? Тобі не залишилося більше нічого крім як блазнювати? Навіщо тоді було той опус про спалювання вуглецю постити? Провокатор ти наш, ще й інших прозиваєш, блін!
Як тобі такий сценарій?
Мене він не лякає, бо я знаю, як колесо кріпиться до автомобіля, і куди дивитися, коли там щось знизу застучить.
А хто не знає, куди дивитися, той запросить автопідбірника, яких зараз розвелося, як незнаю кого. Щоб купити повний тотал і не знати про це - треба бути сліпою і глухою блондинкою, та й то, в блондинок переважно є хлопці, які розуміються на авто.
Те, що биток потім буде ржавіти та облазити - це більш імовірний варіант, але це вже не так страшно.
Мене він не лякає, бо я знаю, як колесо кріпиться до автомобіля, і куди дивитися, коли там щось знизу застучить.
Я тебе лякаю тим, що таке чудо техніки в результаті може вилетіти на зустрічну, по який, нічого не підозрюючи, їдеш ти.
Щоб купити повний тотал і не знати про це - треба бути сліпою і глухою блондинкою, та й то, в блондинок переважно є хлопці,
Тим не меньше це постійно відбувається.
Але давай подивимось на саме явище битків. Чому їх купують? Бо у людей нема грошей на нові авто.
Бред, человек покупает 5 битков за сезон и у него нет денег на новый Чери?
Бред, человек покупает 5 битков за сезон и у него нет денег на новый Чери?
Я что-то пропустил и из Америки народ пригоняет себе Черри? Георгич, ну почему всем понятно а тебе надо разжевывать? Человек мечтает о БМВ Х5. Но он не может себе позволить купить такой в салоне. Он решает купить биток и восстановить его. Люди изначально имеют в параметрах выбора какие-то опции, на которые у них нет денег. Они эти опции покупают б/у, потому что за эти деньги в салонах их не продают. Ты ведь тоже любишь хорошие машины и любишь их рационально, заставляя каждую копейку работать, поэтому покупаешь с умом б/у. Но если бы ты жил в США, имел там работу, которая оплачивалась по тем стандартам, неужели бы все равно покупал б/у?
Я тебе лякаю тим, що таке чудо техніки в результаті може вилетіти на зустрічну, по який, нічого не підозрюючи, їдеш ти.
Я до таких речей ставлюся з певним фаталізмом. Кому судилося загинути в ДТП, той загине, навіть їдучи пасажиром в автобусі, а кому не судилося - той залишиться живий в розбитому вщент Жигулі.
До того ж, я вже давненько їжджу на мотоциклах, де взагалі немає ніякої безпеки; причому колись ганяв дуже жваво і міг загинути вже безліч разів - але, як бачиш, ще живий Тому відпале колесо на якомусь гіпотетичному битку мене зовсім не лякає.
Тим не меньше це постійно відбувається.
Постійно відпадають колеса? Знову повертаємось до статистики - є інформація про такі ДТП, чи це просто фобії?
Человек мечтает о БМВ Х5.
Думаю, Георгич пытается доказать, что мечтать о Х5 имеет право лишь тот, у кого есть деньги на новый Х5, а все остальные должны покупать Чери.
Постійно відпадають колеса?
Ні, там мова була про блондинок які купують тотал. Це відбувається постійно. Колеса відпадають дуууууууже рідко.
поэтому покупаешь с умом б/у
Ну все ж таки є різниця між б/у і битком. Не треба ці поняття підміняти.
Тут важливо, щоб биток був віддефектований ще в США та було точно відомо, що потрібно буде ремонтувати. Я якось цікавився Аутлендером гібридом з США. Трохи копнув, перше що випало - там батарея стоїть знизу. Навантажувачі, що завантажують автомобілі, піднімають їх за днище. В цьому Аутлендері з великою ймовірністю буде порушена герметичність кришки батареї. Її потім потрібно буде перебирати заново, бо якщо ні, вода зробить своє діло дуже швидко. Це тільки маленька дрібниця. А скільки таких дрібниць випливає, коли підковирнеш перший шар пилюки. Кожне бите авто - це невідомі сюрпризи, з якими доведеться поратися у звичайних майстернях. Тут без допомоги спеців ніяк. Я не ризикнув
неужели такой Эскейп хуже нового Логана или Сандерика?
https://www.copart.com/lot/40696080/sal … o-sikeston
Георгич написав:Бред, человек покупает 5 битков за сезон и у него нет денег на новый Чери?
Я что-то пропустил и из Америки народ пригоняет себе Черри? Георгич, ну почему всем понятно а тебе надо разжевывать? Человек мечтает о БМВ Х5. Но он не может себе позволить купить такой в салоне. Он решает купить биток и восстановить его.
Очередной трижды бред. Изначальная твоя фраза была - нет денег на новое авто. Ну и при чем тут стеб о черри или логан из Америки? Из Америки новое пригоняют? При чем тут Америка к новому? НОвое ты имел в виду новый логан или китаец из салона. Так что придется повторять, ибо Георгичу не понятен посыл и съезд на "новую Америку".
Человеку (украинцу у которого нет денег) мечтающему о БМВ Х5, придется мечтать дальше, потому что восстановить, эксплуатировать и обслуживать его он не сможет, это аксиома.
Так что пример с БМВ не в тему.
А вот с фордом все наоборот - машина лучше наших бюджетных дачий, а цена и содержание форда дешевле.И ездит он лучше.
неужели такой Эскейп хуже нового Логана или Сандерика?
Дивлячись в якому плані. Пробіг 90 тисяч, ніякої гарантії, битий, геометрія поїхала, силові елементи кузова деформовані, не ясно чи нема ніяких підводних каменів і яка буде ціна з якісною реставрацією...
битий, геометрія поїхала, силові елементи кузова деформовані
Це ви по фото визначили?
Це ви по фото визначили?
Так, в даному випадку це видно навіть по таких фото. А чого там ще не видно, це можливі підводні камені.
Сторінки Назад 1 … 519 520 521 522 523 … 740 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Головний → Следующий автомобиль
Згенеровано за 0.404 секунд(и), виконано 35 запитів