Re: Следующий автомобиль
lukis,
Хороший выбор.
1,6 MPI взяли под ГБО?
Шкода Рапид 1.6, .110л.с ....+ Дастер 1.5, 110л.с
Бортовой тут: https://www.logan.in.ua/forum/topic1840 … 110ls.html
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Головний → Следующий автомобиль
Сторінки Назад 1 … 544 545 546 547 548 … 740 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
lukis,
Хороший выбор.
1,6 MPI взяли под ГБО?
1,6 MPI взяли под ГБО?
1,6 MPI на механіці зараз найдешевший варіант. Потім 1л турбо, а ще дорожче 1,6 MPI на автоматі. Це все по он-лайн конфігруратору так виходить.
Спасибо. БЖ не будет. Чукча читатель. ГБО пока не планирую.
Александр007 написав:1,6 MPI взяли под ГБО?
1,6 MPI на механіці зараз найдешевший варіант. Потім 1л турбо, а ще дорожче 1,6 MPI на автоматі. Це все по он-лайн конфігруратору так виходить.
Все так. Еще есть 1,6 дизель и 1,5 турбо. Возили меня в МРЭО на дизельной тестовой Скале, там конечно едет лучше. Ну а я больше 2500-3000 об. не крутил, поэтому за MPI сказать не могу. До 3000 км.
lukis, створіть будь ласка бортовик, цікаве авто! ради цікавості чи коли трактор надоїсть, теж приглядувався...Вітаю хай приносить тільки приємні емоції!
Дык, 0,9 едет веселее, чем 1,6...
0.9 їде веселіше як 16клапанна 1.6 к4м?
Не вірю. Степвеї і сандеро беру пачками на трасі.
Ті що серйозно змагаються після 120км,год здуваються.
Это ,наверное ,ностальгия?
Не, когда я хочу ностальгии, сажусь в Москвич
Цікаво коли автовиробники почуть робити автівки більш зручними для "секса"
У москвичі сексом дуже зручно займатись. Коли тобі 18-ть
Непоганий огляд Аутлендера б/у. Як за свої гроші, непогана машина. Кому не цікавий сам огляд, з 37 хвилини як вони діставали Аутленер з піску
Ті що серйозно змагаються після 120км,год здуваються.
С какой радости они будут сдуваться, если только гружённые, при оборотах соответствующих данной скорости, двигатель как раз развивает максимальную мощность, со 100 до 150-160 разгоняется без каких либо «сдуваний»
alexkart, незнаю, можливо бережуть двигуни. Або в салоні дуже голосно. На к4м на 110км.год двигуна в салоні майже не чути.
jasonua, на 0,9 аналогично, шум от потока воздуха и звук от шин гораздо громче чем двигатель
незнаю, можливо
А можливо тому що вони не здогадуються що приймають участь у перегонах? Бо так то я на Логані 1.2 бувало і Х5 обганяв на трасі.
Насправді 0.9 не шустріший за 1.6 16кл. Але і не тормознутіший. Потужність у 1.6 більша, однак у 0.9 турбіна, і планка максимального моменту починається з нижчих обертів, тому і розгін в нього динамічніший ніж у атмосферних двигунів такої ж потужності. Десь плюс/мінус виходить щось в районі того ж 1.6.
Не, когда я хочу ностальгии, сажусь в Москвич
здається, це зветься трішки не так: садомазохізм.
здається, це зветься трішки не так: садомазохізм.
Можливо. А років через 10-20 це буде називатися колекціонуванням антикваріату
Вовк в овечій шкірі.
Larsen, ціна цього пежо, не меньше 50 тис $))
Після ціни відео виключив.
Вовк в овечій шкірі.
Скоріше овечка у вовчій шкірі... налякати може тільки Машу яка ще не встигла побачити ведмедя.
SanychGT, машина варта уваги але не за таку ціну.
Цікаво який ресурс двигунів буде?
Цікаво який ресурс двигунів буде?
Cтандартні 150-200 тис. км.
Правда тут, з поправкою на гібридність, може бути більше.
Скоріше овечка
5 секунд до сотні в цьому класі? Тоді як назвати всі інші кросовери? Слимаки?
5 секунд до сотні в цьому класі?
Ото ж бо, що лише в цьому класі.
Ото ж бо, що лише в цьому класі.
Ну а як інакше рівняти авто? Всі авто тоді повні тормози, бо є Формула 1.
Всі авто тоді повні тормози, бо є Формула 1.
Якщо не помиляюсь, болід формули 1 розганяється десь за 4 секунди до 200 км
RUNO, так, а топ фьюел драгстери за цей час розганяються до понад 500км/год.
Ну а як інакше рівняти авто?
На мою думку, взагалі не треба рівняти авто по таких показниках, як час розгону до 100 і максимальна швидкость. Це маркетологи автоконцернів на них акцентують в рекламі та проплачених блогер-тестах, щоб продавати покупцям більш дорогі моделі. А в повсякденному використанні вони взагалі не важливі.
Всі авто тоді повні тормози, бо є Формула 1.
І мотоцикли
Для мотоцикліста 5 с. до 100 - це зовсім невелика цифра. Особисто в мене було два мотоцикли, що розганялися до 100 за 4 сек., і ще один за 6 секунд. І що, це мені якось зарадило в чомусь? Ні, жодного практичного застосування, окрім дурних стартів на світлофорах з ризиком для життя.
А, і ще на обгонах можна не думати - що приводить до поступової деградації вміння прораховувати маневр і прийняття манери їзди типу "ручку на себе і полетів, бо палюбасу встигнеш".
Сторінки Назад 1 … 544 545 546 547 548 … 740 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Головний → Следующий автомобиль
Згенеровано за 0.513 секунд(и), виконано 49 запитів