Хлопці, я Вас прошу, яке нах... свято, про що мова...добре сплановану авантюру називаєте революцією??? :lol: Київські та дніпропетровські напужалися донецьких от і влаштували ВИСТАВУ світового рівня залучившись підтримкою вкрай затр....ного населення. І на ділі вийшло що помали(поімєлі) всіх учасників і уболівальників духовно... :crazy1:
Ю. написав:На сьогодні і-нетом у нас користується майже 12 %
Населення Києва хіба що...а на рахунок маніпулування скажу слідуюче...Пройшли вибори, парламент не сформовано, ніяк не домовляться - нате обирайте 100 відважних українців...і ринулись обирати, а по суті увагу перемкнули (не кажу в всіх) на непотрєбні речі...Ну хоч Шустрику робота є...
Crazy Poison написав:Дякую українському народу, що не дали себе збидлити...
Категорично проти пане Президент...дали ще й як...Три роки вже ця вакханалія триває...
Дозвольте процитувати відомого Художника:"...мужик дурний, його їб...ть, а він вніманія на те не обращає"...і, хочу сказати що статевий акт сягає своїм корінням в сиву давнину...ото трішки деякі перепочили від гвалтування, я про тих що на Дніпрі освоїлись та жили за своїми морально-етичними нормами...
Игорь Петрович1 написав:Чтобы не трендели запроданцы Украины,федерасты всякие 3 года назад в Киеве на Майдане произошло настоящее народное восстание против лжи,несправедливости.Нас считали за быдло,которое всё стерпит безразлично.Слава Богу просчитались.Конечно,большой ошибкой агентов... было навязать внаглую зэка в президенты.Но такого даже украинский менталитет не стерпел.Другое дело ,что люби друзи всё профакали. Украина изменилась,мы изменились в сторону свободы,демократии..Для кого-то это пустой звук,но мне лично это заметно.ДАИ изменилось,менты хвост прижали,чинуши боятся борзеть,социальные программы увеличивают,наглое кидалово со стороны государства исчезает,свобода слова наконец есть.
Ігор Петрович, прошу вас прийдіть до тями...От Ви говорітє што агєнти прощіталісь??? Нявязали чєловека со сквєрним прошлим в прєзідєнти... А я гаварю што нет...Согласно указу Ющенка, Украіна прєвращаєтся (ілі ужє прєвратілась) в прємьєрско-прєзідєнтскую державу...а кто прємьєр???? Усраться можна, говорітє нє стєрпєлі і воссталі, та фак там...восставайте сєчас, імєют же во всю і во все...
За останні роки що мі бачимо по ящику??? Газу мало, Росія жлобиться, ми домовимось, а нах нам той газ бусурманський (маю на увазі закордонний, да пробачте мене товариші росіяни) свого як лайна...тільки добувайте...так ні...нехай краще довбоне в якійсь шахті, а не застосується в промислових потужностях...
Жить краще стало...де покращало??? В столиці??? Так в столиці можна заробить, а з іншого боку тільки більше заробиш, за рахунок не контрольованого росту цін, тільки більш-менш покакать можна... :shok:
А в регіонах, на селі??? Покращало скажете??? Дзуськи... Бідного селянина не те що роздягають, а обдирають як липку...Ще й, нахаба, має совість мандіть про голодомор, його визнання, жалоби влаштовує, квіти підносить, про увіковічнення пам"яті базарить... Поцікавтесь скільки за останні роки народу вимерло - такий стан речей геноцидом назвати не гріх...
Отож в завершення :imho: додам, вітати один одного з ганебною річницею є ганьбою для вітаючих...Прошу прощення за експресивність викладення... Всіх благ... :imho:
0