alex.cver написав:пробегали проблемы с очисткой
форум--те саме місце якраз, де постійно "пробігають" якісь проблеми.
alex.cver написав:Рено официально человеку ответило, что машина НЕ предназначена для езды только в городе, мол сами виноватые. Ну на самом деле это какое то дно, такой ответ.
вважаю, шо це не компанія рено "дно", а сама людина (або ж людські відносини)--дно. простий приклад. ліричний відступ.
питаю на ринку (тому, що в АТБ не було її кілька днів) водія-експедитора-вантажника: куди поділася біла (солодка) цибуля?
відповідь: так вона уся до Київа поїхала, можете не бігати/шукати.
відійшов на 7-8 метрів; купив прекрасну, середнього розміру, гарної якості білу цибулю по нормальній ціні, нижчу, аніж в АТБ.
тобто, замість того, аби пояснити своєму клієнтові, як треба кваліфіковано поводитися та обслуговувати сажовик, воно (манагер оф. дилера) сказало м'яко "пішовтинайух". те ж приблизно було й зі мною, коли хтів покататися на новому Каптюрі (вже розповідав про це).
безпосередньо про сажовик. глобальних проблем по ньому на форумі не було, це по перше. по друге, щоби дати випалитися сажі повністю, перед зупинкою мотора треба переконатися у тому, що оберти х.х. дорівнюють не 900, а 800. все. а якщо проблема з сажовиком через сенсори тиску перед/після сажовика, от тоді це вже--проблема.
alex.cver написав:все сча хотят гибриды, читаю форумы.
по нашому Форуму такого не замітив. я особисто не хочу.
alex.cver написав:а про дизель Рено вообще молчу.
а що не так з дизелем вашим конкретно було? у мене глобальних проблем немає. звісно ж, певні дрібні недоліки та відсоток браку завжди присутній, але глобально на К9К ніде ніхто не скаржився.
ПТН-ПНХ
"Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди." (С. В. Петлюра)
"Переговори з окупантами на твоїй землі можуть тривати не довше автоматної черги!" (В. С. Кук)
Дастер 4х2, робот, К9К G667, 2024
0