Re: сіренький логан мсв "кросовер" (0.9 мех)
" гбо, він не вкурсі , а то була б новина-бомба
Та любе гбо бомба
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → сіренький логан мсв "кросовер" (0.9 мех)
" гбо, він не вкурсі , а то була б новина-бомба
Та любе гбо бомба
Дорогуще BRC та ще й дилера ставити і обслуговувати звичайно не вигідно. Я запитував у майстра чи ті таксі на "заводському " гбо, він не вкурсі , а то була б новина-бомба
Так вот
https://www.logan.in.ua/forum/topic1942 … -2021.html
Олежа,
Зря вытащил чистый
Так , я на 15 ткм планував , але Газом воняло як морози почалися довелось приїхать , най думаю і ТО заразом
Так , я на 15 ткм планував , але Газом воняло як морози почалися довелось приїхать , най думаю і ТО заразом
В мене також з холодами почало воняти газом, поліз під капот, попротягував всі хомутики і збс
Олежа,
На логан тоже подтягивал хомуты...
Воняло, потом подтягивать уже некуда.
На шкоде сразу поставил самоподжим...
И все проблемы нет
Воняло, потом подтягивать уже некуда.
тоже воняло возле балона через кран, выбрал время поменял... расход упал на пол литра
90037 км ТО (у офіціалів)
масло(кастрол gtx rn5w40), фільтри всі, антифриз(febi bilstein Typ-D), тормозуха, свічки, ремінь (допоміжного обладнання) і два ролика. додатково попросив заміна масла кппп (ельф nfj 75w-80). За все 12тгрн.
заміна масла кппп (ельф)
Эльф какой: NFJ, NFP, или NFX?
доповнив
О, в КПП до сих пор эльф льют... Я думал они окончательно поссорились и теперь только кастрол...
Порахував витрату пального за місяць , зима морози пробки страшні , на сотню газ 8л бенз 1.2-1.5 л.
Привіт всім
83500 масляне ТО
85000 діагностика у офів 170грн. вже декілька місяців звук сторонній підшипник чи шо, заїхав до офів - шумлять підшипники генератора , гарантія не розповсюджується до тих пір поки генератор справний, хз чи їздить тепер поки гена зовсім не "гавкне" чи за свій кошт робить, мабуть зроблю сам...
Друзі , таке питання , в кпп коли масло міняти? І яке і скільки?
шум зник після заміни грм, значить то був не генератор а ролик чи ремінь
95000км
97300 км. На 92ткм почав здихати акумулятор, чуть не став причиної біди коли орки були вже під будинком і треба виїжджати а він розрядився. Замінив на дорогий гелевий варта. Останні 8міс машиною не користуюся, стоїть в гаражі, аккум раз на 2тижні підзаряджаю і качаю кузов щоб штоки амортів змащувались.
97335 масляне ТО і деякі дрібниці на оф сервісі Дачія: заміна масла і лише масляного фільтра, долив антифризу, шліфовка гальмівних дисків від іржі - 280євр. За 2.5 роки пробіг 7000км...
як автівочка рухається зараз?
як автівочка рухається зараз?
Нормально, бех змін. Чи щось конкретно цікавить?
Купив всесезонку непогану, M+S + сніжинка.
Pirelli Cinturato All Season SF2 205/55 R16 94V XL
а як та резина в пройом стає?
а як та резина в пройом стає?
Пройом не перероблювався, як був з завода такий і зараз. Чи він з роками усихається/деформується?
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → сіренький логан мсв "кросовер" (0.9 мех)
Згенеровано за 0.131 секунд(и), виконано 90 запитів