щоб не плодити схожу тему - маю таку ж проблему - почала глохнути коли скидаю обороти. Бензин, 1.6, газ не встановлювала. офіціали помилку по комп'ютеру не бачать, катала того, хто приймає авто, при ньому проблема була лише часткова. їх гіпотеза - залила погане паливо. але ... не знаю. я на КЛО беру під час війни їх найдорожче паливо. Його наче всі радили, бо на ОККО щось мішають
описую що відбувається: коли їду, норм. починаю тормозити (наприклад, світлофор) варіанти 2: або не заглохне, але почне ковбасити та ростуть обороти, або глохне. коли здаю задом повільно - глохне, повертаю (понятно, що торможу) - глохне. при чому може не одразу завестись знову, особливо це прикольно на світлофорі. завожу - ковбасить - глохне. разу з 3го заводиться. якщо просто завожу авто (прийшла і сіла їхати), заводиться без жодних проблем
радо послухаю ваші версії та поради.
Бо мені на ній за 2 місяці 3000км їхати. якось не хочу або закордоном стати, або на границі (вони інколи так авто перевіряють, що ще не впустять як перед ними хлохнуть буду)
Dacia Logan MCV Laureate 2007 1.6 бенз 8к (7 місць)
0