Тема: акум.на логан 1 к7м 1.6 бенз
авто купил. стоит акум 75 А.- за ночь -10град. -умер. в книге пишут что можно от 60а до 75а. какой лучше(оптимальнее) купить.Насколько важен пусковой ток? спасибо.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Технічна інформація → акум.на логан 1 к7м 1.6 бенз
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
авто купил. стоит акум 75 А.- за ночь -10град. -умер. в книге пишут что можно от 60а до 75а. какой лучше(оптимальнее) купить.Насколько важен пусковой ток? спасибо.
Щоб не спокушати долю поставив такий вимикач маси-
Поки морози користуюся. До установки напруга падала за ніч до 12,1 зараз нижче 12,5 не опускається.
Yeka, Я сі дико вибачаюсі))) але користувач запитав який акум купити)))
Якщо брати по місцю в магазині, то думаю що потрібно орієнтуватись на вагу, бо для прикладу АКБ одного заводу випуску, Force i Westa з однаковими корпусами і цифрами на корпусі, різниця в вазі 0.5 кг на користь Westa для ємності 50Аг, також якщо відкрити пробки, то в Force в банці 9 пластин, в в West-і 10 пластин. По ємності, в мене на дачії мсв стояв акумулятор на 52Аг, 5-ти річна АКБ зимою в мороз запускала двигун 1.4 без вижиму зчеплення, стартер редукторний то за ємністю думаю можна не гнатись.
по АКБ на форуме есть инфа, можете почитать, например https://logan.in.ua/forum/topic6774-vyb … tora.html. Какой АКБ купить решать вам, как выше заметили, смотрите на вес. По пусковому току и прочим характеристикам - подбирайте новый акб чуть мощнее, чем родной что шел с завода.
Я сі дико вибачаюсі))) але користувач запитав який акум купити)))
Це тонкий натяк що справа може бути і не в батареї. Зарядить АКБ,клему на ніч зняти і подивитися як воно буде трохи дешевше ,мабуть,чим бігти за новою. 75 батарея для Логана,це з запасом
потапович написав:авто купил. стоит акум 75 А.- за ночь -10град. -умер. в книге пишут что можно от 60а до 75а. какой лучше(оптимальнее) купить.Насколько важен пусковой ток? спасибо.
Якщо брати по місцю в магазині, то думаю що потрібно орієнтуватись на вагу, бо для прикладу АКБ одного заводу випуску, Force i Westa з однаковими корпусами і цифрами на корпусі, різниця в вазі 0.5 кг на користь Westa для ємності 50Аг, також якщо відкрити пробки, то в Force в банці 9 пластин, в в West-і 10 пластин. По ємності, в мене на дачії мсв стояв акумулятор на 52Аг, 5-ти річна АКБ зимою в мороз запускала двигун 1.4 без вижиму зчеплення, стартер редукторний то за ємністю думаю можна не гнатись.
Більша кількість пластин має + ємність для пускового струму , і - вони тонші, швидше осипаються, менш довговічні.
Менша кількість пластин має + стійкість до глибоких розрядів і довговічність.
Якщо часто їздите, я б брав з товстішими пластинами
Більша кількість пластин має + ємність для пускового струму , і - вони тонші, швидше осипаються, менш довговічні.
в теории выглядит замечательно, а как это реализовать при покупке АКБ, как замерить количество и толщину пластин, не подскажете?
vlad5229 написав:потапович написав:авто купил. стоит акум 75 А.- за ночь -10град. -умер. в книге пишут что можно от 60а до 75а. какой лучше(оптимальнее) купить.Насколько важен пусковой ток? спасибо.
Якщо часто їздите, я б брав з товстішими пластинами
Якщо брати АКБ Force i Westa, то пластини ті самі, тільки їх на одну менше, так само щільно стоять в банці, тільки по бокам більший зазор між стінками банки.
потапович, коли в мене помер рідний акум., брав собі FIAM 60А/г. Відкатав з ним більше 5 років. З ним авто і продав. На момент продажу працював як новий.
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Технічна інформація → акум.на логан 1 к7м 1.6 бенз
Згенеровано за 0.134 секунд(и), виконано 90 запитів