az74 написав:Цілком згоден.
Для більшості власників запас ресурса для сімейного авто у 350+ткм із головою достатньо.
Залишається питання ресурсу деталей ходової, але це залежить від режиму експлуатації.
Та скільки проходить кузов, точніше ЛКП.
Там є щось оцинковане?
Як показує досвід в останні роки все цинкується. У мене попередній Логан був 11 років і корозія пішла лише там, де били і ремонтувалося. Всі сучасні машини (якщо це не китайські підробки) ходять десь 12 років, а потім неодмінно цинк в електро-хімічній парі виснажується і йде корозія.
За ходову Рено можна не боятися. У мене на Сандеро тільки на 120 тис внаслідок зносу сайоенблоків замінилися важелі в зборі - яв ирішив одразу і з шаровими, щоб не мати геморою як офіціали рекомендують... Тому питання Таліанту - справа уподобання, ціни, наявності опцій...
Я б їздив і їздив на недорогих Рено, мен все влаштовує.. Дружина волає, що абсолютно некомфортна, проста і пластмасова в середині дешева консервна банка... Їй щось дороге подавай, але коштовне не значить якісне..У наших друзів на Мазді СХ7 за 38 кілобаксів після шести років полетіли фари - потріскалася стара пластмаса кріплень))) Тому як на мене фігня це все..
А купувати круте б.в. - мене аж блювати тягне дивитися на все, бігати кудись, встигати поки н забрали і думати чи не розвели тебе, підсунувши машину з дефектом..
VW Golf II 1.6D 1987 был в 2003-2008 гг
Logan Ambiance 1.4, ГУР+кондиционер, красный металлик+ГБО 2008 -2019 был
Renault Sandero 1.0sce Life+ ГБО BRC с 2019
0