Aprox, все пізнається в порівнянні та на своєму на жаль досвіді. З усіх машин, найгіршою в плані стабільності та ломучості була в мене з салона мабуть Kia Seed, 2008 року, української сборки. Далі я б поставив трохи ліпше чи приблизно так само Renault Diesel Stepway 1.5 , 2014. Сама стабільна була Sportage 2.0,2013 року. Усі писали про якісь там задири типу і ті, жодной проблеми, продана в 2024 році ділеру в трейдін, з руками відірвали, навіть більше трохи дали ніж ми очікували, але вдобно купляти на обмін бо платиш "різницю" в ціні за нову машину. Ще дуже стабільною була Мазда 1995 року, купив бу з пробігом 100тис, проїхав десь до 152 тис. Так вік і деякі проблеми були але типу вже вік був завеликий. З усіх авто найкраще рулиться,їде та розгон звісно поки Мазда що зараз. Я багато арендував за кордоном, але зазвичай малі авто, бо дорого там аренда, поки з усіх саме добре рулиться їде, плавність руху, розгон і руління особливо звісно ж Мазда. А як воно буде далі, життя покаже,якщо воно буде звісно колись взагалі.
Цікавий ролик що роблять з машинами коли не можуть продати, з автоперекладом слухати.
https://youtu.be/yBhipDaWSjU?si=EcRrl4hhLlzAbdSN
Всіх зі святами і шо п куйло здохло. Амінь
Mazda CX-5, AWD, 2.5л, бенз
0