Тема: Надоели подруливания, датчики дождя и прочяя хрень! Логан МСВ руліт!
Ууух! Довго шукав, нарешті вдалося! Я довгий час взагалі не сприймав серйозно Логан МСВ - ну хіба можуть румуни зробити краще авто, ніж наші чи російські автовиробники, як варіанти розглядав у першу чергу німців і японців, посидів, помацав чимало автівок, навіть потестдрайвив деякі... Ціна кусалася не те слово, до того ж мені вкрай був потрібний якщо не вагон, то хоча б місткий хетчбек. А поворотним моментом став оцей невеличкий месідж, який просто-таки "запав в душу":
имею 23-й автомобиль по счету. Надоели подруливания, датчики дождя и прочяя хрень. Хочу простоты и европейской надежности, объема для безопасности, но не fiat doblo. Нужен универсал, но не ВАЗ-2104. Микроавтобус великоват. А посему меняю PEUGEOT 406 BREAK 2003 г. на LOGAN MCV 7 мест, двигатель лучше дизель или не менее 1,6 л и 8 клапанов, краска-только металлик. Это не коммерческое объявление, а желание убедить ВАС в необходимости ОПТИМИЗАЦИИ процесса автомобилизации ВАШЕЙ семьи при условии проживания ВАС на территории России и использовании отсутствующего грамотного сервиса, дорог, хорощего 95-го бензина и наличия дачи, тещи, рыбалки, охоты и др. удовольствий. C уважением. С- петербург.
Річ у тім, що навіть у Форді Фьюжн, який я ледь був вже не купив на Новий Рік, були оці самі датчики дощу та автоматичне примусове вимикання габаритів, якщо зачинити водійські двері... Я сам думав - "Ну на фіга за таку дурню ще й гроші платити?". І тут бац - прочитав цей відгук. Дякую тобі, папа-гость з Петербургу! З твого поста почалася моя ЛОГАНІАНА
http://www.upsolute.ru/mess.php?001_item_id=243