So...Ще без машинки але вже майже майже)))Вчора подзвонили,що приїхала,але вдалось добратись тільки сьогодні.Приїхав - єєєєє!)
Поїхав з батьком і знайомим автомеханіком,обдивились і облазили зверху донизу.Знайшли невеличку подряпину на передньому бампері ,і не затухав Чек Енджин.Царапину пообіцяли усунути у дуже оригінальний спосіб(гггг в який - промовчу,аби менеджера не компрометувати),чек сказали обнулять на передпродажній підготовці.Виписали рахунок і почали виясняти за допи.І тут як то кажуть наступило прозріння.Я не хочу ,гм,нічого говорити на салон,але такі ціни як вони заломили - це просто щось неймовірне
Сигналізація Давінчі 330 - 1100 грн+500 грн установка
Центральний замок - 40грн штука+70грн установка
Магнітола+динаміки зараз не скажу,але теж щось круто виходило
Запропонували взяти коврики - жахливої якості(гумові) за 460 грн(із знижкою!)
Після озвучення цього прейскуранту ,вони були ввічливо відправлені нафіг.Пообіцявши що повернемось за 2 години,оплатили рахунок і поїхали в знайомий магазин і на авторинок на Сихові(і там і там знайомі)))
Одним словом все було взяте якщо не те саме(але реально в два(!) рази дешевше),то значно краще(коврики знайшли на ринку які дуже сподобались,значно якісніші і знову ж дешевше).Ціни називати не буду,оскільки брав зі знижкою(як для своїх),кину приблизний перелік
-Сигналізація Davinci 330
-Два центральних замки в передні двері
-4 Динаміка Pioner
-коврики в салон і багажник
-майки на передні сидіння
Все це добро(крім ковриків),було завезено назад в салон,вручено їм(ціну ми вирішили їм не озвучувати) і сказано поставити до видачі автомобіля.Менеджер же сказав що запит в Київ відправлено за митною декларацією,і вона буде десь за 2-3 дні(четвер-пятниця).Так що прийдеться ще потерпіти.
Впринципі до форумчан є питання.На жаль я фотік не взяв,але думаю мене і так зрозуміють.
В багажнику машина АБСОЛЮТНО не обшита.Лише є невеличкий ніби коврик який прикриває запаску.Я дивився на версію лаурейт,там повинно бути чи то пластмаса спеціальна,чи то що...
Одним словом запитавшись в них був конкретно шокований - За цю штуку потрібно дати 2000(!!!!!!) грн+установка.Чи є якась можливість найти це на розбірці?(Ще якщо мені хтось точно пояснить що це таке буду дико вдячний...)
Chevrolet Volt 2014
Ford Explorer 2016
0