MACK написав:За всё время войны несколько сот тысяч человек прошли АТО
Пропонуєш розповсюдити "закони" АТО на всю країну? Ні, тут люди живуть по іншим законам, за що, власне і гинуть герої в АТО.
MACK написав:У настоящего козака всегда была шабля и пистоль иначе это просто крестьянин. Речь идёт о праве владения, которое отобрали.
Я не думаю що тобі сподобалось би жити в ті часи, в тих умовах, і за тих обставин, що жили Козаки. Навіть якби в тебе було право на зброю. Тому не треба порівнювати не порівнювальне.
MACK написав:А преступность, мародёрство и аварийность не выросли в разы. Адекватность?
От це якраз свідчить про достатньо високий рівень соціальної самосвідомості. А чим вищий цей рівень, тим меньше необхідності і користі від озброєння суспільства засобами індивідуального самозахисту. Іншими словами, це МОЖЕ свідчити про те, що Українське суспільство знаходиться в тій групі, якій заборона зброї корисна, а не шкідлива.
Vader написав:От як раз зараз, коли багато людей вже встигли повоювати, звикнути до зброї і до правил поводження з нею, є шанс, що наявність короткостволу на руках не приведе до якоїсь катастрофи.
По перше, тих "багато", це скільки? 0.1% населення? А по закону скільки людей отримає зброю? Отже це не фактор взагалі. По друге - як я вже казав, багатьом ветеранам АТО зброю давати не можна, як мінімум до проходження комплексної і глибокої реабілітації. Вони тяжко адаптуються навіть в мирне, спокійне суспільство. А якщо їм дати зброю, і сказати що у кожного перехожого, теж може бути зброя, що буде?
Vader написав:Ви розумієте, якщо підходити з точки зору "ще не час" - то цей час ніколи не прийде.
Я розумію що виконувати ампутацію кінцівки до того як розвинулася гангрена, не можна.
Цей закон не гарантує зменьшення злочинності. Більше того - є ризики що він може призвести до її росту. Тому на ці ризики можна іти тільки тоді, коли інші засоби для боротьби зі злочинністю вичерпані, а її рівень недопустимий.
MACK написав:А Днепре обычный безоружный маршрутчик пытался задержать вооруженного преступника, только что стрелявшего в двух копов. А было бы два-три обычных вооружонных изрешетили бы тот Ситроен со всех сторон.
І, на відміну від копів, залишився живий, бо в нього зброї не було.
MACK написав:А было бы два-три обычных вооружонных изрешетили бы тот Ситроен со всех сторон.
Так буває тільки в голівудських блокбастерах. А в реалі, навіть в США, де найбільше в світі зброї на душу населення, зброю для захисту під час злочинів використовують меньше ніж в 1% випадків, і то, 20% з цих використань випадає на копів.
LogAn 2013 1.2 Authentique ->
Toyota RAV4 2016 2.0 Live
0
Спасибо сказали: alex.cver1