M@d)|(@xed написав:Ви самі собі суперечите.
Ох жеж... Ну подумай - зміна такого закону, майже точно якось вплине на злочинність. В яку сторону? Якщо рівень злочинності і доступність зброї в різних країнах ніяк не пов'язані, значить цей закон може як покращити, так і погіршити ситуації. Якщо країни з дозволом є і з високою і з низькою злочинністю, і країни з забороною теж є і з високою і з низькою злочинністью, значть вплив цього дозволу на злочинність залежить від інших суспільних факторів. Як буде у нас? Не відомо.
M@d)|(@xed написав:Виходячи з ваших слів видавати посвідчення водія теж небезпечно.
Я вже про це казав. Можу ще раз повторити - користь від автотранспорту настільки висока, що суспільство готове змиритись зі всіма загиблими в ДТП. Користь від володіння короткостволом, ні в які порівняння з користю від автотранспорту не іде навіть близько. Ні про які суттєві жертви заради цього не може бути мови. Знову нагадаю випадок коли копи вбили одного пасажира БМВ. Одного. Яка хвиля незадоволення в народі піднялась? При тому що в ДТП гинуть тисячі, і це норма. Це народ показав як він не готовий жертвувати навдь одиницями заради копів, користь від яких хоч і є, але не варта таких жертв. Те саме може бути і зі зброєю - перший, другий вбитий з легалізованої зброї, і така хвиля підніметься, що нунах.
M@d)|(@xed написав:Суспільство скаже те, що покажуть в телевізорі і надрукують в газетах.
Ну тоді варто забути про цей закон. Адже в газетах покажуть що він шкідливий, і усьо.
M@d)|(@xed написав:Хочете ви цього або ні, але суспільство ніколи не буде готове до носіння короткоствольної зброї, якщо це суспільство не готувати до цього.
А з цим я якраз згоден! От тільки не зрозуміла логіка - якщо суспільство не готове і не хоче, навіщо його готувати і заставляти? Тому що певна кількість людей почуває себе безпечніше зі стволом в кармані і хоче це легалізувати? Хмммм.... Не знаю, не знаю...
M@d)|(@xed написав:Так будуть прикрі випадки, але на них будуть вчитися і це треба робити, бо само по собі воно не прийде.
А навіщо йому тоді взагалі приходити? Є країни без такого закону і з малим рівнем злочинності. Може краще рухатись в тому напрямку, і розвивати суспільство саме так? Чи легалізація стволів це самоціль якась?
LogAn 2013 1.2 Authentique ->
Toyota RAV4 2016 2.0 Live
0