Re: Renault Logan Еxpression 0.9 РКП (2017 р.в.)
Вітаю з покупкою! Радісної експлуатації
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → Renault Logan Еxpression 0.9 РКП (2017 р.в.)
Вітаю з покупкою! Радісної експлуатації
Поздравляю с приобретением! Пусть машинка только радует!
Дякую всім за привітання.
Я в автотемі майже нічого не тямлю, тому буду питатись вашої поради.
Скажіть, чи потрібно робити антикорозійну обробку кузова або якихось окремих його частин? Дилер сказав що кузов вже має обробку антикорозійну, але у мене є сумніви щодо впливу сумішей, що висипають на дороги взимку та й звичайні камінчики, що інколи стукають по "пузу" авто та арках....
Скажіть, чи потрібно робити антикорозійну обробку кузова або якихось окремих його частин?
Зависит от того, сколько вы хотите проездить на авто... Если 3-5 лет, то можно не заморачиваться... И я бы не советовал оставлять авто на антикор без присмотра! Знаю случаи, когда за сутки с нового авто снимались свежие узлы и заменялись сильно бушными... Либо оставлять, но уж очень надежным сервисам...
Vokraga написав:Скажіть, чи потрібно робити антикорозійну обробку кузова або якихось окремих його частин?
Зависит от того, сколько вы хотите проездить на авто... Если 3-5 лет, то можно не заморачиваться... И я бы не советовал оставлять авто на антикор без присмотра! Знаю случаи, когда за сутки с нового авто снимались свежие узлы и заменялись сильно бушными... Либо оставлять, но уж очень надежным сервисам...
Планую три роки точно, а там може й більше, тому хочу зберегти авто!
Чи є у Вас на приміті такий "надійний" сервіс в Дніпрі?
Планую три роки точно
Я б не парився, мій Логан Ф1 8,5 років в мене відкатав і ржавчини не було, тільки в обному місці і то не суттєво.
Чи є у Вас на приміті такий "надійний" сервіс в Дніпрі?
У меня нет - я обслуживаю свой логан на "Сингл-Мотор" (официальный сервис Рено на Запорожском шоссе)...
Vokraga,
Антикор у логана заводской хороший.
На десять лет минимум хватит
Надо только проверить внутри подрамника воск есть или сухо.
Поздравляю с приобретением! Пусть радует
Співвідношення швидкість/оберти двигуна на 100 км/г
Восхитительно! Спасибо!
На 1.2 обороты 3000(ну может 3050),но расход почти на литр меньше.Спасибо за фото!
На 1.2 обороты 3000(ну может 3050),но расход почти на литр меньше.Спасибо за фото!
У кого расход меньше? У 1.2?
Жекан написав:На 1.2 обороты 3000(ну может 3050),но расход почти на литр меньше.Спасибо за фото!
У кого расход меньше? У 1.2?
Да.У Человека 6,7 на 95,у меня 5,9 на 92.Почти литр.А что?
поздравляю с приобретением! Пусть радует!
У Человека 6,7 на 95,у меня 5,9 на 92.Почти литр.А что?
В нього по місту, в тебе по трасі.
Да.У Человека 6,7 на 95,у меня 5,9 на 92.Почти литр.А что?
У меня чисто город, почти без пробок - 6,8. А еще недавно было 7,3...
В нього по місту, в тебе по трасі.
А, это многое объясняет!
У меня такое же соотношение на 1.6
Vokraga, Вітаю з придбанням новенького хорошого автомобілю! Хай радує родину і власника! Умови кредитування не дуже тяжкі? Я маю на увазі єдиноразову комісію та щорічне страхування.
Дякую всім за привітання.
Я в автотемі майже нічого не тямлю, тому буду питатись вашої поради.
Скажіть, чи потрібно робити антикорозійну обробку кузова або якихось окремих його частин? Дилер сказав що кузов вже має обробку антикорозійну, але у мене є сумніви щодо впливу сумішей, що висипають на дороги взимку та й звичайні камінчики, що інколи стукають по "пузу" авто та арках....
Поздравляю с покупкой! Цвет необычный, красивый!
у кого как, но у меня появилась ржавчина из под вспученной краски спустя 3 года на пороге подряпанного багажника (хотя влажности там нет)
и главное, проклейте бронепленкой стык пластиковой карты двери с дверью (они очень быстро протирают до металла дверь и она начинает ржаветь).
Оцинковка частичная.
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2017-05-23 21:26:45[/merge_posts_bbcode]
Vokraga,
Антикор у логана заводской хороший.
На десять лет минимум хватит
Надо только проверить внутри подрамника воск есть или сухо.
Ну днище да, по сравнению с маздой 5 летней, мой 4 летний степвей просто как с конвеера
Vokraga, Вітаю з придбанням новенького хорошого автомобілю! Хай радує родину і власника! Умови кредитування не дуже тяжкі? Я маю на увазі єдиноразову комісію та щорічне страхування.
Дякую.
Щодо умов. На безвідсотковий на 2 роки не зібрав необхідних 55%. Взяв на 3 роки під 11.9%.
Всі страховки (КАСКО, автоцивілка та життя) + послуги банку та нотаріальні були близько 32-33 тисяч. Перший рік КАСКО здається обійшовся в 5.8%. Наступного року можна буде обрати іншу страхову (за бажанням) з меншим відсотком. Життя страхується на весь період дії кредитного договору.
Станом на сьогодні машинка пробігла трохи більше 2000 кілометрів.
Вирішив заглянути на покази БК щодо витрат пального. Зараз цифра складає 7,4 л/100 км. Можливо це пов'язано вже с постійною роботою клімат-контролю?! Не знаю.
Відверто мене то повністю влаштовує ця цифра, але подивимось що буде далі.
Чота как-то многовато! У меня 6,7 при том, что приходится вынимать кишки из чахлого моторчика, чтоб хоть как-то ехать... Тут думал будет ближе к дизельному расходу... А оно, оказывается, кушать любит... Может тысячам к 5 устаканится...
Чота как-то многовато! У меня 6,7 при том, что приходится вынимать кишки из чахлого моторчика, чтоб хоть как-то ехать... Тут думал будет ближе к дизельному расходу... А оно, оказывается, кушать любит... Может тысячам к 5 устаканится...
В мануалі написано що стабілізація витрат пального буде приблизно на 6000 км. Подивимось...
Aprox,
У знакомой на степвее расход 5.4.
Кто как ездит
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → Renault Logan Еxpression 0.9 РКП (2017 р.в.)
Згенеровано за 0.153 секунд(и), виконано 91 запитів