126

Re: Регулировка клапанов

Уже не раз говорилось что лучше раз хотя бы на 30000-40000 км , регулировать клапана, тем кто катается на газу. ДАЖЕ если не видят разницы в тяге и прочем. Но это дело каждого, никто никого не заставляет. У каждого свой движок, и своя голова на плечах.

0

127

sergok написав:

Иногда слышна детонация при нажатии на педальку

как понять, что есть детонация? как она проявляется?

Logan 1.6 MPI Prestige был 2008-2013 (дешевая повозка, в которой сэкономили на всем)
"Das Auto" - есть
  0

128

sergok
В мене газу нема, тільки бензин.
80% пробігу на якісному А-95, час-від-часу Pulse-95, або Mustang-95 для очистки паливної системи.
За 3 роки ніразу небуло замічено детонації, звуку клапанів, або щось в тому роді.
Машина завжди заводиться добре, нарікань нема.
ЄДИНЕ НЕГАТИВНЕ!
Пару разів замічав що мені важко їхати за Логаном 1,4, хоча в мене 1,6+Чіп-Тюнінг.

Dacia Logan Prestige 1.6mpi (тільки приємні спогади)
Renault M3 1.5dci https://www.logan.in.ua/forum/post629501.html#p629501
  0

129

Олег, всмысле, тяжело???  shok

Под колесами путается и объехать нет возможности?  lol

Ambiance 1,6, 2005 г.в., пробег 130 000 (14.09.2016)

"Безопасная скорость" - это когда скорость автомобиля не превышает скорости мыслей водителя.
  0
Спасибо сказали: Andriy13521

130

OKurylyshyn написав:

Пару разів замічав що мені важко їхати за Логаном 1,4, хоча в мене 1,6+Чіп-Тюнінг.

sjuk це нонсенс, я їду і за більш потужними машинами ніж Логан, просто крутити оберти не хочеться, а так - тримається без проблем....

Suzuki SX4 New (S-Cross)

Logan Ambiance-1,6 (2006-2014)
  0

131

Pashko написав:

Олег, всмысле, тяжело???

В прямому.
Стою на світлофорі, спереді Логан 1,4, починаємо їхати, він газу, ну і я відповідно, а йдемо на рівних.
Педаль в підлогу, розганяюсь нормально, оберти в районі 4500-5500, але ж він гад також пхне і треба дуже постаратись щоб його обігнати.
А в мене 1,6, а в нього 1,4, тому чого мені важко?

0

132

OKurylyshyn
залежить від того яка у тебе прошивка. В того 1.4 могла бути потужніша ніж у тебе, навіть не дивлячись, що у тебе 1.6.

0

133 Відредаговано Donpedro (2011-08-29 11:25:11)

ls7 написав:

тяга пропала ДУЖЕ, а на рахунок детонації ніби незначна, вихлоп також нерівний. пробіг уже 58 тис.  завтра зранку мають регулювати клапана, вот і думаю тепер чи обійдеться лише регулюванням...

Мож це не клапана а каталізатор забився? Ще може бути забитим паливний фільтр. Чого відразу клапана? Я на 60-ти з гаком регулював і криміналу особливого не було. Всі циліндри в нормі а на одному (4-му) невеличке відхилення на 0.05 було. Якщо вже домовився, то попроси спочатку щоб поміряли, а пізніше регулювали. Інакше вони скажуть що було погано і вони зробили все добре. Не дарма ж вони гроші взяли за роботу.

0

134

Donpedro написав:

залежить від того яка у тебе прошивка. В того 1.4 могла бути потужніша ніж у тебе, навіть не дивлячись, що у тебе 1.6.

Сумніваюсь, бо це був Логан Фази 2, при чому це якась службова машина, фірми що жалюзі робить.
Малоймовірно що вона чіпована, та й за кермом був мужик років за 50, просто він спішив, а я за ним.

0

135 Відредаговано Donpedro (2011-08-29 11:37:58)

OKurylyshyn написав:
Donpedro написав:

Сумніваюсь, бо це був Логан Фази 2, при чому це якась службова машина, фірми що жалюзі робить.
Малоймовірно що вона чіпована, та й за кермом був мужик років за 50, просто він спішив, а я за ним.

offtopic  ... і після цього задаєш собі питання, і навіщо мені був той тюнінг якщо не можу вставити слабший ще й службовий двигун і з водієм дідулею?  dumbom  Взагалі службова не означає що без чіп-тюнінгу. Хоча він швидше міг бути економкою. Таксисти ж чіпуються по повній. Я от вчора перейшов на крутішу прошивку. Вирішив на тиждень забути про економію і політати. Вчора на кільцевій пріора від мене так і не відірвалась  smoke .

0

136 Відредаговано Donpedro (2011-08-29 11:35:42)

del

0

137

Donpedro написав:

Таксисти ж чіпуються по повній.

Ну таксисты может и чипуются, но скорее с целью сэкономить, а не летать.... imho2
Я тоже таксую, но не чиповался.... пока...

"Безопасная скорость" - это когда скорость автомобиля не превышает скорости мыслей водителя.
  0

138

Donpedro написав:

... і після цього задаєш собі питання, і навіщо мені був той тюнінг якщо не можу вставити слабший ще й службовий двигун і з водієм дідулею?

Ні, чіповка рулить, я її робив щоб кондиціонера не чути при їзді, чого і добився.
Но питання то не про це, а про клапана.
То чи потрібно мені їх регулювати?
А саме головне. Де це якісно і швидко зробити в Львові?

0

139 Відредаговано Donpedro (2011-08-29 11:56:21)

OKurylyshyn
Так сам відрегулюй. Інструкцій вже купа є. Я от теж хотів десь регульнути але начитався що це не складно і сам відважився. Справді ночого складного. По прошивці. З того часу як ти чіпувався вийшло багато свіжішого і смачненького.  app

0

140

Олег, я вот тоже задумался о регулировке клапанов, ну или хотя бы проверки, за 81500 не проверял ниразу, может спросить у ребят на Кульпарковской? Там и комп диагностику вроде делают, ну по крайней мере так написано в теме.

0

141

Pashko
Треба просканувати СТО і оприділитись куди поїхати.
Я чув що на Геліконі на Кульпарківській є хороший спеціаліст по логанам.
Треба взнати.

0

142

Ви не забувайте, що якщо хочете регулювати на СТО, то без машини будете як мінімум пів дня. Клапана регулюються на двигуні температурою біля 20С. Тобто приїхали і залишили машину стигнути.

0

143

Donpedro написав:

Ви не забувайте, що якщо хочете регулювати на СТО, то без машини будете як мінімум пів дня. Клапана регулюються на двигуні температурою біля 20С. Тобто приїхали і залишили машину стигнути.

Не біда, зранку пригнав, в обід забрав.
А скільки така процедура коштує?

0

144 Відредаговано Pashko (2011-08-29 12:08:46)

OKurylyshyn
На самом Геликоне? Если да, то я думаю жирно будет в плане цены.... а если оставлять машину, то на кульпаре конечно оптимальный вариант для меня, т.к. я возле МИ100 работаю....

P.S. А прокладку клапанной крышки надо менять или нет? Читал тут у нас на форуме, что кто менял, а кто и по несколько раз ставил "старую" и без последствий.... как быть? Чтоб два раза не ездить?

0

145 Відредаговано Donpedro (2011-08-29 12:10:57)

Я не міняв. Нічого не тече. Думаю головне правильно по схемі і з правильним зусиллям затягувати болти на кришці. Якщо туго з коштами, то можна не міняти. Прокладка рідна з вигляду досить поганенька. Бляшана і помальована чорною фарбою яка починає по зовнішньому краю лущитись.

0

146

Pashko написав:

P.S. А прокладку клапанной крышки надо менять или нет? Читал тут у нас на форуме, что кто менял, а кто и по несколко раз ставил "старую" и без последствий.... как быть? Чтоб два раза не ездить?

Я б міняв, не люблю дурний ризик.

0

147 Відредаговано Donpedro (2011-08-29 12:14:41)

рус. - "Любой каприз за ваши деньги"  vissla

0

148

OKurylyshyn
Звонил только что Степану, тот что за Геликоном на кульпаре - комп. диагностику не делают на Рено, и клапана не регулируют. Но дал № тел. другого чела с тех же гаражей, говорит что он моторист хороший, ща перезвоню уточню.

0

149

Можно и не менять, обычно ничего не потеет.

Logan1.4 base white+передние ЭСП+ПТФ+эл.зеркала с подогревом+литье 15+ГБО KME
Лучше перебдеть, чем недобдеть.
  0

150

Доречі поміняти прокладку це хвилин 10-ть роботи. Тобто якщо потече, то поміняти раз плюнути.

0