Re: Renault Clio Grandtour 1.5dci 2011
Kap1toshka, а оригінальний новий скільки коштує?
Якщо свій йому відправляєте то не дешевша ціна?
Незалежна, вільна і єдина Україна!!!
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → Renault Clio Grandtour 1.5dci 2011
Сторінки Назад 1 … 10 11 12 13 14 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Kap1toshka, а оригінальний новий скільки коштує?
Тільки в тому що людина пришле вже зроблено обхід основної напруги і більше замикати не буде, не велика ціна за відсутність пожежі!
зазвичай на розборках більше 2000
Все поміняв, добре що кермо не потрібно було знімати і судячи по відео в мене на кліо менше геморою чим в меганах по зняттю пластика на кермі, лише 2 болти відкрутити і все. На все про все пішло хвилин 30 і то через що одна группа контактів погано входила в роз'єм через коробочку що Максим встановив.
По суті всіх нас (кліо, сценік, канго) це чекає. Коробочка окремо коштує десь 500грн. Проте перероблений все одно дешевше, ніж на розборках )
Пару тижні авто стояло під снігом, після стоянки виявилося що резина на одному передньому колесі стала вісімкою на іншому центральний малюнок був рівнем а ось боковина гуляла як вісімкою, перший раз таке бачу. На задньому колесі одне колесо взялось гулями. Що воно таке сталось... Нарешті замінів передній підприлок
Перейшов з 195/65/15 на 175/55/15 треба ще шукати літню резину...
На наступну неділю запланована заміна передніх амортів + пружини + опори. Треба ще рульові тяги подивитись, підозрюю що їм теж приснилось...
Kap1toshka,
Важный момент упустил.
Какая резина?
Какой смысл 195/65/15 на 175/55/15
Kap1toshka, теж цікаво яка назва шин?
Скорше всього, що бюджетна...Чи помиляюся?
175.55.15 це дуже малі шини для логана.. 185.65.15 беріть..
Александр007,
Тесть давав 2 різні пари 195/65/15 резина стара назву не пам'ятаю, здається на задку стояла Debica якраз вона ціліша і була, тому викатував і в літку, думав це літо до їздить та на смітник.
Міняти на 175/55/15 бо вона банально лежала в погребі і вона приїхала з машиною з Германії.
jasonua,
Подивіться уважно в мене не логан, в мене базовий кліренс 12см і машина розрахована на маленькі колеса та нормальні дороги без ям....
Взагалі в більш простішій модифікації в кліо не влазить 195/65/15, на drive2 знаходив що ставили і 205 резину, але я рахую то вже ізврат (хіба проставки ставити), в меган клубі є дядько в якого кліо на 80к.с. і значно простіша модифікація, в нього і арки меньшого розміру...
Kap1toshka,
Похоже резина не выдержала старости.
Хотя бридж старый посмотрел 2006г.
Протектор мягкий а боковина залубела...
Хотя все ровно...
Kap1toshka,
12см ну это очень мало.
Я бы посоветовал проставки +2см.
Будет 14 уже можно ездить...
12см ну это очень мало.
в цілому достаньо, навіть по засніженому Київу, проблема була лише в паркуванні, але там де мені треба було ставити машину і 16см не дуже б домопіг
Ура замінив опори+аморти+пружини, додатково пішли під заміну наконечники рульової. Машинка стала зовсім іншою на дорозі. Стала м'якшою та краще тримає дорогу.
По грошам 2 тис. за заміну + розвал.
1100 накінечники рульової, прийшлось платити бо треба було прямо таки зараз, бо машина була розібрана.
Опори по 310.
Пружини по 680.
Аморти не пам'ятаю,брав більше року тому, за яку ціну.
Треба гальмівні диски по колу міняти, але то вже з наступної ЗП. + Ще треба щось з дахом робити собака тарабанить капець... але спершу гальма... потім задні аморти під заміну, а там по трошки і на продаж мабуть буду ставити...
Всіх з Пасхою!
Поїздка в село була з сюрпризом, по дорозі в село поводок в трапеції двірників відпав.
До села доїхав без двірників, заодно зробив профілактику трапеції, змазав всі з'єднання до яких дотягнувся. Огляд показав, що великий знос трапеції, треба готуватись до заміни...
І знов проблема з підрульовим перемикачем...
Двірники працюють, омивайка ні
Думаю може взяти новий, додати до нього схему обходу навантаження тай мать його...
Теоретично номер 8201590631 пішов думати як краще...
що великий знос трапеції, треба готуватись до заміни...
Трапеції в цілому чи пластикових ковпачків? Якщо ковпачків,то візьми ремкомплект,якщо не помиляюсь,з "Каліни". Або,по зразку своїх ковпачків, перешерсти ремкомплекти на всю жигулятіну яка буде в наявності.
Yeka, Я там трохи поколхозив, то ледве в ті ковпачки повлазив назад. Дякую за ідею, буду трохи пізніше в селі як буду фари для миття знімати зніму заміри ковпачків.
І знов проблема з підрульовим перемикачем...
Двірники працюють, омивайка ні
Думаю може взяти новий, додати до нього схему обходу навантаження тай мать його...
Теоретично номер 8201590631 пішов думати як краще...
можу вислати максову коробочку. 500 грн.
_AlexSander_, В мене перемикач ним відновлений разом з тією коробочкою, дякую за пропозицію, поки думаю взяти новий перемикач та перекинути на нього коробочку, не люблю я гратись з б/у речами як правило дорожче потім виходить, от як і вийшло... треба було ще взимку не відновлений брати а новий, зараз би спав спокійно, а подаруночок на день народження від машини такий цікавий виходить...
Зламався кронштейн на шторці багажника
849637512R
Ціна дуже здивувала 620+ грн....
Встановив новий підрульовий перемикач. Так приємно все натискається, наче на новій машині .
Тільки по грошам попандос 2500, брав в Олександра...
На наступних вихідних буду міняти передні гальмівні диски на TRW (1586грн). Та міняти направляючі для люку, бо люк тарабанить так нормально і по нервам дає. Диски схоже підходять від Логанів 07-13, судячи по упаковці.
Перемикач 8201590631
Направляючі 918066133R(судячи по БЖ на Drive2 треба 4 шт.), направляючі схоже універсальні, підходять і на меган 3.
Полетіла шарова права...
+ заодно замінів передні гальмівні диски
Влетів в 2200грн... діагностика ходової, заміна шарової, розвал + шарова + заміна гальмівних дисків передніх
По троху здихає підшибник на задньому правому колесі (лікується заміною гальмівних дисків (комплектом йдуть з підшибниками). Колодки дотруться і мабуть піде на заміну.
Влетів в 2200грн...
....розвал
Справа у тому, що розвал ні спереду, ні ззаду в логанах не регулюється, тому щиро співчуваю з вльотом...
Георгич, я в курсі що сзаду взагалі не регулюється, але ваші слова із розряду "старший сержат, разрешите доебаться", ричаг на кліо знімається з трьохповерховим матом, тому крутив я на чоловічому половому органі те сам робити
Сторінки Назад 1 … 10 11 12 13 14 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → Renault Clio Grandtour 1.5dci 2011
Згенеровано за 0.171 секунд(и), виконано 90 запитів