Re: Stepway 0.9 или 1.5?
Вы вообще разницу понимаете между "настроить ГБО" и "уменьшив подачу газа, чтоб он типа успевал сгорать, мы получим бедную смесь" ?
Очень интересно, и как же настроить газ, чтоб он успел сгорать как бензин?
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Головний → Stepway 0.9 или 1.5?
Вы вообще разницу понимаете между "настроить ГБО" и "уменьшив подачу газа, чтоб он типа успевал сгорать, мы получим бедную смесь" ?
- ніяк, температура буде всерівно більше!
Тому для ГБО оптимально підходять 1.6 і більше! 1.4 джилі даже на гбо, уже не то. Там треба дуже сильно колхозитись, на рівні як на логані я. Хотя інколи, Логан їде дуже гарно!
Мені доречі все більше і більше китайский автопром подобається, він від европейского на років 20-30 відстає. Від німецького на 50!!!!
- ніяк, температура буде всерівно більше!
Так, і єдиний засіб уникнути цьго, це не налаштування ГБО - ОБД саме його відкоригує, якщо газомозок не застарілий. Для цього потрібно раніше підпалювати газову суміш, або підвищити ступінь стиснення.
Ооо доречі волі не волі а цьому інтуєтивно навчився! Все "бізнез" треба відкривать
Тому для ГБО оптимально підходять 1.6 і більше!
Навіть не так, правильно сказати від 2.0 літрів. Ось там газ файно ходить.
На 1.6 у багатьох моторах проблеми з газом.
Навіть не так, правильно сказати від 2.0 літрів. Ось там газ файно ходить.
Це був мінимум!!! Тому я доходив, коли на 0.9 "менеджери" хотіли розпіарить газ!
І то на дуже старих тойотовский 1.4 газ ходить (1.5 по новому треба називать), але там треба, бути наскільки черепахою, що на своєму 1.5 я просто літаю))) за що мене лінивий тут не ругав.
В 0,9 тіко висококтанове по нашому, тоді він буде служить, і крій боже низькі обороти! - цим він не сподобався, але я не бажав інше авто крім рено, тому 1.5 dci.
Логани ходять, Шкоди 1,6 також. Безліч таксі до 300т км.
від 2.0 літрів. Ось там газ файно ходить.
Кемрі 2.5, Лексус 470....
Я б якщо купував авто б/у то шукав би нормальний двигун у плані сумісності ГБО.
Дизель БУ лотерея з більшим попадаловом та й вартість пробігу зросте.
б/у то шукав би нормальний двигун у плані сумісності ГБО.
Дизель БУ лотерея з більшим попадаловом та й вартість пробігу зросте.
новий!...тільки новий..
Безліч таксі до 300т км.
Ось це і проблема, а до 600-800т км
sdj387jsd,
новий!...тільки новий..
З нових бензинових двигунів поки навіть на думку не спадає куди можна впихнути ГБО.
куди можна впихнути ГБО.
Грет волл, джиллі, ще, там є пару хрен вимовних марок, але там запчастини! Москалів ми принципово не розглядаємо!
Даже це що гние, забув марку, на фозі його вситавляли, для таксі з 2.2 буде ідеально, виглядає солідно, за 6-10 років зниє 100% але гарний км можна встигнуть наматать!
логан давно машина як не для таксі
Корейці
Хоча істнує думка, що особисто їх машини для таксі з відти а не з нашого салону можна брать! Незнаю в парку таксі яке вів в попередньому житті такої тенденції не було.
З евробляхами, за 2 копійки які вбивають, за 2-3 роки нема взагалі чому конкорувати! Хоча скоро все зміниться, для себе не було чим в попі колупатись, по старих данних доступа зняв статистику. Нові пригнані дизеля з ес мруть швидко! Не ренабельно! попка - 5
Може за це хтось десь бутилку чогото поставить!
Також є статистика з кастрованих машин під евро -2 з початку 18-го. Там іх не багато в порівнянні. Але договорився за бутилку до 1л, всього чого вибереш, в супермаркеті обсудить...перконай як какжуть! - Дай сам нажруть з людиною яка мене 100% не пойме!..
Москалів ми принципово не розглядаємо!
так а шо там рассматривать москвичей уже давно нету на том месте автофрамос ( филиал рены ) - один ВАЗ остался и тот тоже под реной ходит , единственная тема там интерестная была - газовый ДВС метан и с автой продавали заправочную станцию .
Георгич пишет:
На 1.6 у багатьох моторах проблеми з газом.Логани ходять, Шкоди 1,6 також. Безліч таксі до 300т км.
Я не казав, що 1.6 на газу не ходять, я казав, що багато двигунів 1.6 на газу не ходять.
Логана 1.6 вже нема, і не буде.
Шкодівський 1.6 CVVA ходить і буде ходить, - він для газу і зроблений.
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2019-05-30 22:53:47[/merge_posts_bbcode]
Я б якщо купував авто б/у то шукав би нормальний двигун у плані сумісності ГБО.
Ну от поясни, чи має сенс ставити ГБО в машину з такою витратою?
Ось конкретна машина з ним https://ford-focus.infocar.ua/mod_1180_ … d3946.html
Шкодівський 1.6 CVVA ходить і буде ходить, - він для газу і зроблений.
Шкода жалко
Сучастні німці гадость! якіб не булиб там вимоги до працівників! гАдОсТь!!!
Мотор судя по всьому таки ходить буде..йогоб в рено..
Логана 1.6 вже нема, і не буде.
Докер є, тому про його відразу і думав!!!!
І да фіати дизельні в статистці таксі хвалить! Не чекав такого...
Я фанат Рено, що нови не гниють, але здається з 17 року, і це теж не так так все гладко!
Ну от поясни, чи має сенс ставити ГБО в машину з такою витратою?
я мав на увазі кемрі, зонду акорд, мітсубісі. Тобто ринок б/у де нормальний двигун з гідро компененсаторами
увазі кемрі
Старій уже не суті, в нову, краще та дешевше логан!
На старій кемрі на автоматі я таке чудив!!! І вона курва їздить! Як вона валить! Шкода що контора після мене продала!, а може і ні! Но то машина!!! Логан так, домашній поні!
Сучастні німці гадость!
Так, але краще них не було, нема, і не буде, і не треба.
І да фіати дизельні в статистці
І це факт, я з місяць тому викладав тут ссилку на Добло з 660 тис пробігом, на подажу. Вже продався.
Так, але краще них не було, нема
І задрипаний, вонючий, колхозний і три раза йобканий матом - кітай рулить!
І це факт,
То статистика не попреш!...
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2019-05-30 23:33:49[/merge_posts_bbcode]
5 годин 48:50 хвилин, по тікетах, з доми в рівному в харків! на точку прибуття! ВИТРИМАЛА!!! Яка тойота таке витримає щас????дай логан 5 раз теж, могли раніше авто ....а щас все домашне..
Сіренький, по Кемрі не все так однозначно, по-перше там ніша під докатку, а значить без втрати багажника нормальний баллон не впреш,
по-друге, хай баян, але такі пости не рідкі https://www.vladtime.ru/automedia/723114,
По-третє, якщо їздити на Кемрі як на Логані, то на трасі і в місті без пробок, в 7,5 можна вкластись, влітку. Взимку вийшло 10-ка.
Це я до то чи варто пхати в неї газ.
По суті твою думку підтримую - після Логана Кемрі саме то.
Яка тойота таке витримає щас????
Нема таких авто щас!!! 200+ лупить! без перерива...
Результат, шини, рейки, та ще там всякого барахла!..Дай пох..
На старій кемрі на автоматі я таке чудив!!! І вона курва їздить! ........ то машина!!!
Нова гірша.
Вона мені дуже нагадує Логан, всі його плюси.
Нова гірша.
= Ланос! Таврія. В старій обгортці! В рем комплект ключика на 13 не вистачає
Нема таких авто щас!!! 200+ лупить! без перерива...
Та є, і краще луплять і за менші гроші. Взагалі швидка їзда це не про Кемрі. Тільки 3.5 могла цим похизуватись.
Да ні яб нк сказавби до 160 геть легко добералась!
Дай логан до 140 геть легко добираеться..
= Ланос! Таврія.
Таврії не мав, була думка купить - лише раз в ній проїхався, плюнув і пішов....
Ланос... ні, не ті асоціації. Логан = Кемрі, ось ці для мене близькі. Це ІМХО, звичайно.
Да яке там, заїдьте та тестдрайв тойоти...таврія..їй богу..
Таврії наклейте значек тойоти, буде тойота! , ну можливо перебільшив але те що було, з тим гівно що щас!! десь так..
Нема тойоти щас! і .
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Головний → Stepway 0.9 или 1.5?
Згенеровано за 0.149 секунд(и), виконано 94 запитів