Доброго дня. Хочу продати своє улюблене авто справжнім фанатам Рено Логан. Так склалося, що моя дружина також бажає стати водієм, але тільки на автомат, другу машину купити не можемо, тому продаємо цю. На авторіа все детально пояснив, якщо будут питання - дзвоніть. Дякую за увагу, всім миру.
▼опис
Авто в гарному стані, повністю доглянуте,ходова не потребує ніяких витрат. Усі рідини та ремені замінювалися за регламентом. Заміна масла відбувалася кожні 7 тис км. За технічним паспортом значаться два хазяїна, але автом користувалася одна людина з самого салону (рідня). За весь час у ДТП не був, але мав незначні механічні пошкодження,що були вчасно виправлені. На капоті має невеличку вм'ятину - наслідок граду (впала гілка). Встановлений ГБО 4го покоління, вписаний у техпаспорт. Видалений каталізатор. Є 2 відеореєстратори, один з камерою заднього огляду, інший для запису відео високої якості. На сидіннях чохли з алькантару, на підлозі EVA килимки. Авто обслуговується на Renault-центрі в Ізмаїлі, за потребою можу пред'явити всі чеки та підтвердити пробіг автомобіля(складає 107000км).
Фотки додати не бачу як. Лінк на авторіа не дозволяє.
Віддам за $6500 без торгу.
0