Re: Следующий автомобиль
Don Kortes, Дастеры выпускает только один завод, Дачия. Шильдики цепляет разные.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Головний → Следующий автомобиль
Сторінки Назад 1 … 399 400 401 402 403 … 740 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Don Kortes, Дастеры выпускает только один завод, Дачия. Шильдики цепляет разные.
Взять топовый Прадо. Ну какой владелец станет засаживать эту машину в дерьмо?
Для того, чтобы создать гармонию.
Гавно всегда хорошо смотриться на фоне дерьма... извините за мой французский.
Машина умеет ездить а надо ждать, чтобы её дизайн и цвет поблекли, тогда уже можно и в нежалко
Прадо в принципе не умеет ездить, у него лишь очень хорошая проходимость, и у него нет дизайна и уже давно... это форменный дизайнерский оксюморон.
SanychGT, так і скажи що Прадо це твоя прихована мрія, яку, за неможливістю реалізувати, ти намагаєшся відігнати свідомими спробами переконати себе що це нікому непотрібне лайно. І постиш подібні думки, щоб отримавши підримку від єдинодумців, ще більше переконати себе у цьому.
Прадо в принципе не умеет ездить, у него лишь очень хорошая проходимость
Это можно поспорить. Здесь недавно выкладывали как авто проходят лосиный тест. Не всем это удается делать хорошо, на сколько от них ожидаешь. А вот Прадо это делает легко, при том что он не легковой. Да, рулится он не как легковой, но на плохой дороге он будет ехать комфортно там, где пузотерка растеряет все свои колеса. У Прадо есть большой минус, который же и плюс. Машина пользуется спросом, поэтому она хорошо идет на вторичке а поэтому и хорошо идет в угон. А еще Прадо в рейтинге одних из самых надежных автомобилей. И если я не ошибаюсь, тоже входит в рейтинг авто, с которыми хозяева не любят быстро расставаться а значит она их полностью устраивает. А еще у машины есть какая-то своя репутация. Становясь хозяином этой машины, ты становишься и продолжением её репутации. Кому-то это нравится а кого-то наоборот раздражает. Учитывая, что машина пользуется спросом, значит многим нравится быть частью этой репутации. Хотя вот реально если сравнить Прадо и Туарег по салону, как едет по магистрали, думаю многие сделают однозначный выбор не в пользу Прадо
так і скажи що Прадо це твоя прихована мрія
Не дай бог!
На жаль зтикався неодноразово з данним авто і людьми яким він подобається. Також і з його недоліками, які перевищують граничні допуски якими я керуюся у виборі авто.
ти намагаєшся відігнати свідомими спробами переконати себе що це нікому непотрібне лайно.
Я такого не говорив. Це авто має занад-то багато мінусів, які притаманні лайну. Але його дуже небагаточисленні плюси для деяких мают неабияку цінність. Те що для мух смакота, не кожен зможе їсти. І від розуміння цього світ різко не зміниться, але адекватне розуміння і знання особливостей вберігає від помилок. На жаль для деяких фатальних.
Это можно поспорить.
Навіщо?
Авто у якого немає гальм, немає керованості, безпеки...
Салон Prado настраивает на комфорт, но шасси по-грузовому неотёсанно. Не понимаю, почему на дорогах так много «сто пятидесятых» — о работе подвески в городе не скажешь ни единого доброго слова. Едешь как на вибромассажёре: кресло зудит, мелкие неровности приходят в салон кучной дробью, на стыках — тряска, а на крупных ямах — грубые тычки. Можно было б списать всё на шины: когда на улице минус 28, странно видеть на тестовой Тойоте задубевшую центральноевропейскую «липучку». Но пересаживаешься в Prado на правильных колёсах и понимаешь: дело не только в обуви.
Даже на ровной, казалось бы, дороге Prado скачет или козлит, точно классическая короткобазная Нива. Слегка подсечь эту прыгучесть можно сменой комфортного режима адаптивных амортизаторов на стандартный. Электронноуправляемые стойки положены нашей топ-версии вместе с пневматической задней подвеской. Последняя даром что использует воздушные камеры, пинает пассажиров второго ряда будь здоров. От неуместной жёсткости в салоне заводятся «сверчки». Короче, такое шасси буквально отбивает желание ездить на Prado. Но вибронагруженность — это полбеды...
Toyota плавает на прямой, будто кастор передней двухрычажки недостаточен. Не Патриот, конечно, с его хронически проблемной курсовой устойчивостью, однако работы водителю всё равно хватает. Постоянно приходится подруливать, отлавливая произвольные отклонения даже на городских скоростях. Стоит отвлечься — и вы на чужой полосе. Утомляет. И опять же: я прокатился на трёх разных автомобилях — симптомы одинаковы.
Не надо искать причину дурного ездового характера Prado в рамной конструкции. Классический внедорожник можно настроить лучше, доказывает Pajero Sport. Он так же груб на ямах и лежачих полицейских, но судороги от мелочовки и стыков сдержаннее, а на ровных участках обходится без скачек.
Становясь хозяином этой машины, ты становишься и продолжением её репутации.
Одним словом ця репутація звучить як "колхознік", в поганому сенсі цього слова. Навіть якщо людина в загальному відносно хороша. Такі люди відрізняються відсутністю або недостаньою наявністю манер, виховання, згодою ігнорувати або порушувати правила, закони заради своєї вигоди та грошей. І які не сильно перебирають методами рішення своїх питань, аби швидко та найкоротшим шляхом з найменшим супротивом.
Георгич,
Дастер не только лучше ездит среди дачей...,
Но и начинка лучше..
Даже коробку ставят надежней как в более дорогих моделях Рено..
в Европе продаётся, терять рынок из-за некачественного не хотят.
Короче, такое шасси буквально отбивает желание ездить на Prado.
А можна лінк? У Прадо не такая погана підвіска яй описано. Більш того, вона менше козлить ніж Паджеро спорт але й на Паджеро козління - це не проблема, про яку потрібно говорити. Що що а Прадо повинен на поганій дорозі зовсім не помічати ям. Ось мені подобається об'єктивне невеличке тестування
Не дай бог!
Чого тоді так емоційно реагуєш? Якщо щось не влаштовує, це не викликає таких емоцій. Ну хіба що тобі це хтось намагається впарити, але тут такого не було, так що...
і людьми яким він подобається.
О, так може ти їм заздриш?
Ладно, прикалуюсь.
У Прадо не такая погана підвіска яй описано. Більш того, вона менше козлить ніж Паджеро спорт
Що на одному, що на другому, головне не крутнути руля на швидкості понад 70 км/год. Навіть не відчуєш відриву коліс і переворот.
Що на одному, що на другому, головне не крутнути руля на швидкості понад 70 км/год. Навіть не відчуєш відриву коліс і переворот.
Ну спробуй перевернути.
А в цьому відео дивись з 5 хвилини з салону й з 2 хвилини знято ззовні
Ну спробуй перевернути.
Был этот Хироши в Одессе, катался с ним на этом авто (+ еще 2 в салоне) Даже фото есть, норм держит дорогу мицык. Ощущения прикольные, когда через трамплин летали
Ощущения прикольные, когда через трамплин летали
На сколько я понял, тот серийный мицубан что в Киеве, отходил на тестах с Хироши 2 недели в таком режиме а потом о нем в видео программы Что по чем говорил их главный менеджер, он на нем дальше ездит и проблем с подвеской никаких.
Ну спробуй перевернути.
За мене це вже інші зробили
А вот прикольно: Нивы с Дастерами тягаются
А вот прикольно: Нивы с Дастерами тягаются
Ггг, у дастера 3 мінуса.
1. Ціна
2. Зад, підвіска, розвісовка...
3. Кліренс.
Тудиби бобіка війкового, 2 мостового, , з нормальними колесами. Булоби все по іншому. Його і не жалко, і дешево, і вага є, і все при ньому.
Волинянки теж, перероблені в 2 моста, штука не для слабонервних...
А так багато що, від прокладки залежить.
Ггг, у дастера 3 мінуса.
1. Ціна
2. Зад, підвіска, розвісовка...
3. Кліренс.
Туди би бобіка війкового, 2 мостового, з нормальними колесами. Булоби все по іншому.
А якщо не військовий, а старенький райкомівський бобік УАЗ-69, так піде?
життєва ситуація і це куди цікавіше ніж на гору лізти.
100% куди цікавіше
Це життєва ситуація і це куди цікавіше ніж на гору лізти.
В життевій ситуації краще мати ЗІЛ 157
в настоящей ситуации лучше такой, и между деревьями удобнее и топливо не ест ,,не в себя,,
Ти хоч раз в житті вижимав зчепленя на цьому Захарі?
ГАЗ-66 куди практичніше.
Я на севере служил.
Вот трасса республиканского значения
Ну и нарезочка о Д-30
ГАЗ-66 куди практичніше.
Ну раз мова пішла про "іномарки" то зіл 131, куди сучасніший.
Ось до чого приводить політика автомобільних виробників. У сучасних водіїв голова болить на БМВ, коли вони проїдуть 2 години на шиповці або коли на механіці подиркають з годину в пробці. А раніше юні хлопчаки, чоловіки країну після війни відбудовували на колимагах, великі будівництва не камази обслуговували а газ 51. З ранку до ночі кожен день у всі сезони. Й не пищали. ЗІЛ 157 - це авто в армії у 60- роках. На них пацанва яким по 18-20 років служила. Жаль, їм ніхто не казав про зчеплення, аби знали, служити б стало важче
А раніше юні хлопчаки, чоловіки країну після війни відбудовували на колимагах, великі будівництва не камази обслуговували а газ 51
Саме так, я здавав на права саме на ГАЗ-51, це було в мирному 1980 році.
ЗІЛ 157 - це авто в армії у 60- роках. На них пацанва яким по 18-20 років служила. Жаль, їм ніхто не казав про зчеплення, аби знали, служити б стало важче
Але це не відповідь на питання, по зчеплення Захара. Я не спроста запитав.
Відкрию таємницю про пацанву, яка служила на захарах, і не тільки пацанву - на цьому авто водії перемикали передачі (як вверх, так і вниз) без вижиму зчеплення. І синхронизатрів у нього не було.
Чому так їздили цікавть?
Саме так, я здавав на права саме на ГАЗ-51, це було в мирному 1980 році.
Далеко не мирний час був...Хлопців посилали в Афган...
Мого батька, який закінчив військову кафедру, одразу туди направили...
Сторінки Назад 1 … 399 400 401 402 403 … 740 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Головний → Следующий автомобиль
Згенеровано за 0.294 секунд(и), виконано 58 запитів