Георгич написав:Не розумію Вашиго захвату, адже це рівень комфорту і їзди Поло. Втім у Поло більше місця ногам задніх пасажирів. Але у Поло нема дизеля К9К (хоча він і нафіг не потрібен).
Не знаю, ІМХО, Меган не має сенсу, тим більше за його гроші, а Ви ще й високий.
Ну сподобався він мені))) Я от, наприклад. не можу зрозуміти порівняння з Поло седан, адже в Мегані якість матеріалів набагато краще і вигляд супер. Але кожному своє....
Взагалі, я тут зареєструвався, неспішно підбираючи своє перше авто (тільки збираюсь йти здавати на права).
Наче свій вибір зупинив на Сандеро Степвей, оскільки цікавився ним ще з 2018-го. Дивлячись прайси на сайті Рено, звернув увагу на Меган і вирішив поцікавитись...
В процесі спілкування з друзями та знайомими, мене всі відмовляють від Степвея, аргументуючи це тим, що перше авто після отримання прав має бути б/в. А тут ще й цей карантин підвернувся і закрадаються думки, що може дійсно взяти щось б/в тисяч за 6-7.
Трохи подивившись авто ріа, визначив основних претендентів з б/в:
1. Фабія та Поло (хетчбек) 2007-2010 років з 1.2 або 1.4 атмосферниками. На сьогоднішній момент ці варіанти відпали, бо, наскільки я зрозумів, найти щось в номальному стані майже нереально. Майже всі авто в продажу - це пригнані з Німеччини з пробігом 100-120 тим км. Впевнений, що при таких роках випуску ці пробіги скручені 100%.
2. Логан 2-го покоління з 2013 року, Пежо 301/Сітроен. І на сьогонішній день ці варіанти найбільш привабливі для мене.
Так як сам в авто не розбираюсь, а знайомих, котрі розбираються, немає, зупинився на наступному алгоритмі: знайти в інтернеті СТО, яке займається цими авто; поїхати туди і домовитись про огляд. А з продавцем вже домовлятись їхати на це СТО. Як я розумію, на СТО точно буде видно нюанси по кузову та ходовій. Але по двигуну та електроніці на 100% ніхто не скаже. Ну а хвилює мене те, щоб не купити на авто з таксі. А то можна взяти те ж 301 Пежо з пробігом 100-120 тис км, а реальний пробіг там вже буде під 300 тис км.
І тут в голову лізуть думки: "краще візьми Степвей в кредит, аніж щось купити, а потім ці гроші викинути "
Якось так)
0