Tcont
Sanych
Що це за договір страхування, в якому прописані вартість запчастин і нормогодин??? СТО виставляє рахунок, а страхова оплачує. Якщо в договорі обумовлена франшиза, то від суми в рахунку віднімається франшиза, якщо франшиза нульова, то виплачують стільки, скільки написано в рахунку. По-друге, з страховою можна домовитись, що вона виплачує: 1. Шляхом перахунку всієї суми на СТО (перед початком робіт), 2. Ви ремонтуєте машину за свої гроші, а страхова виплачує вам кошти через свою касу, або транзитний рахунок по факту пред"явлення квитанцій і нарядів з СТО, 3. Шляхом перерахування коштів банку, в якому брався кредит на машину в рахунок погашення кредиту (якщо машина кредитна). Все інше (всякі коефіцієнти, нормогодини, ліві запчастини та інша пурга) - це макарони, які вам вішають на вуха. У вас повинна бути чітка відповідь на такі бздури - машина на гарантії, я можу ремонтуватись тільки на офіційному СТО з використанням оригінальних запчастин, в іншому випадку гарантія злітає. І взагалі, мені не треба грошей, мені потрібна відремонтована машина, якщо вам не підходять ціни, самі дзвоніть на офіційне СТО. Я платив гроші за страхівку (і не малі), а тепер ви відпрацьовуйте їх.
0