Тема: З Logan 1.4 на MCV
В мене машина в кредиті.Хочу її продати і купити МСВ(коли брав свою вони тільки на виставці зявились).Підскажіть хто має схожий досвід обміну,які мої наступні кроки? :dntknw:
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Купівля → З Logan 1.4 на MCV
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
В мене машина в кредиті.Хочу її продати і купити МСВ(коли брав свою вони тільки на виставці зявились).Підскажіть хто має схожий досвід обміну,які мої наступні кроки? :dntknw:
Dirik
первый путь: в банк к менеджеру, который выдавал кредит, выяснять у него
второй путь: занять денег, выплатить кредит досрочно, продать машину, из полученных денег вернуть долг. начать оформлять кредит на новую машину
Dirik
первый путь: в банк к менеджеру, который выдавал кредит, выяснять у него
второй путь: занять денег, выплатить кредит досрочно, продать машину, из полученных денег вернуть долг. Купить новую машину
Дякую,другий варіант подобається більше,але скористуюсь першим!!!! :upp:
есть еще вот такой зверь на рынке:
http://prostobank.com.ua/avto_v_kredit/ … _podozhdet
В мене машина в кредиті.Хочу її продати і купити МСВ(коли брав свою вони тільки на виставці зявились).Підскажіть хто має схожий досвід обміну,які мої наступні кроки?
Dirik, находишь покупателя, с ним идёшь в банк и говоришь, что этот человек погасит за тебя оставшийся долг по машине. Вы втроём (ты, покупатель и представитель банка) идёте к нотариусу (в некоторых случаях нотариус не нужен - зависит от условий банка) и снимаете пометку о залоге, т.е. покупатель отдаёт деньги тебе, а ты тут же их передаёшь банку. Всё - техпаспорт чистый.
Dirik написав:В мене машина в кредиті.Хочу її продати і купити МСВ(коли брав свою вони тільки на виставці зявились).Підскажіть хто має схожий досвід обміну,які мої наступні кроки?
Dirik, находишь покупателя, с ним идёшь в банк и говоришь, что этот человек погасит за тебя оставшийся долг по машине. Вы втроём (ты, покупатель и представитель банка) идёте к нотариусу (в некоторых случаях нотариус не нужен - зависит от условий банка) и снимаете пометку о залоге, т.е. покупатель отдаёт деньги тебе, а ты тут же их передаёшь банку. Всё - техпаспорт чистый.
ДЯкую за пораду!!!! :)
Можно по Трейд-ин
Можно по Трейд-ин
Та я думав але вони дуже ціну непривабливу пропонують,і не знати чи вони з кредитними завязуються.
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Купівля → З Logan 1.4 на MCV
Згенеровано за 0.178 секунд(и), виконано 92 запитів