regulator написав:мені особисто, з тих матеріалів, що я читав і бачив в інтернеті - МЖ дуже подобається. І можливо я б навіть колись купив його. Є тільки одне АЛЕ. Я не бачив це авто вживу(ні 550 ні 6 спортбек) і жодного разу на ньому не катався - а це як Ви розумієте 99%аргумент для вибору авто.
А по відгуках про нього авто навіть дуже непогане як за такі гроші. Хоча, звичайно не без своїх недоліків.
Я його бачив зблизька, сидів на водійському сидінні у салоні АІС на Серьогіна. Крутив баранку.
До цього перечитав по ньому усі форуми, був від МК у захваті....вже змирився з тим, що у районі 10 тис. км ( /-) почнуть грюкати та текти стійки (ходова у МК не дуже гарна), потребують заміни сайлентблоки (це все з відгуків на форумах), але коли дружина вказала мені на повздовжну дірку у півпальця між картою передніх дверцят та металевою частиною кузова, яка зазвичай закрита резинкою, а також при спробі відкрити бардачок, той з грюкітом випав (все на очах менеджера (до речі він вставив бардачок на місце, але він знов випав)) я дуже розчарувався. Розчарувався і зрозумів, що китайський автопром нічим не вилікуєш. Він для мене вмер.
ЗІ: Це все ІМХО. І звісно ж, я нікого не переконую.
ЗІ2: Коли брав Логана, дуже уважно дивився на все вищезгадане. Не знайшов. 
0