Re: Є б/в запчастини на LOGAN Рівне
6001 548 285, 6001 548 286 передні; 6001 548 287, 6001 548 288 задні.
Вже взнав, вибачаюсь ти був правий. Дзвони, приїжджай, забирай.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Продаж → Є б/в запчастини на LOGAN Рівне
6001 548 285, 6001 548 286 передні; 6001 548 287, 6001 548 288 задні.
Dimik написав:Кондиционер есть? Цена
Кондішина нема.
Тоді це не Лауреат. Цікавить корпус коробки реле і запобіжників (майже трикутна біля лів. стакана під капотом) 6001551084 або 8200738816 і друга коробка зліва від акумулят. номера поки що не знаю можливо 8200738821;22 або десь рядом, розшир. бачок, пластикові коксики-защолки для кріплення підкрилків, хомутики на шланги, радіатори, суппорт "карлсона" типу 7701043942 або подібний...Жду. 0671493035
Кондішина нема.
Тоді це не Лауреат.
Це хто таке сказав? Кондюк як базова опція є тільки в Престижі. А в Лауреаті як опція, яку можна дозамовити (на сьогоднішній день 7950 грн. згідно прайсу від Рено-Україна). В базовому Лауреаті кондюка нема.
Виталик написав:Dimik написав:Кондиционер есть? Цена
Кондішина нема.
Тоді це не Лауреат. Цікавить корпус коробки реле і запобіжників (майже трикутна біля лів. стакана під капотом) 6001551084 або 8200738816 і друга коробка зліва від акумулят. номера поки що не знаю можливо 8200738821;22 або десь рядом, розшир. бачок, пластикові коксики-защолки для кріплення підкрилків, хомутики на шланги, радіатори, суппорт "карлсона" типу 7701043942 або подібний...Жду. 0671493035
Буду біля машини, передзвоню. Уточним все по телефону.
Соррі, але зараз не зможу купити, вже замовив деякі інші запчастини. Надіюсь що колись такі кромки попадуться в тебе щє :-)
Є комплект сидінь з лауреата. Водійська з мікроліфтом, задння з трьома підголовниками. ЦІНА-1100. Стан ідеальний. Є вся кузовщина крім пер. лів. крила. ГУР в зборі. Передні підкрилкі (оригінал) 300 грн. Та інші запчастини. Тел. 0967233452.
продолжение бороды и накладка на ручник не появились?
продолжение бороды и накладка на ручник не появились?
Ще ні.
См.личку : є таке-http://auto-razborka.com.ua//index.php?option=com_true&Itemid=41&func=detail&catid=6&id=109
См.личку : є таке-http://auto-razborka.com.ua//index.php?option=com_true&Itemid=41&func=detail&catid=6&id=109
Коробка запобіжників? Нема вже 100 раз таку питали. Вмене П- образна навколо акб. Але Якщо дуже треба можу знайти. (ми вже здається говорили по телефону?)
Шків ГУРа теж взнавав-по шротах окремо продавати не хочуть
Народ!!!! Ціни більш менш вже встановлені (ближче до реальних)- телефонуйте.
Dinamik написав:См.личку : є таке-http://auto-razborka.com.ua//index.php?option=com_true&Itemid=41&func=detail&catid=6&id=109
Коробка запобіжників? Нема вже 100 раз таку питали. Вмене П- образна навколо акб. Але Якщо дуже треба можу знайти. (ми вже здається говорили по телефону?)
Саме так -говорили.Так це ж я і питав 100 раз-всіх діставав, і вроді вже знайшов.Дякую.
Дефлекторы радиатора в передний бампер седан, эмблема синяя передняя, хомут крепления поперечной тяги к подрамнику- есть?
Дефлекторы радиатора в передний бампер седан, эмблема синяя передняя, хомут крепления поперечной тяги к подрамнику- есть?
Є все крім значка. Набере, бо не зберіг твій номер.
Датчик заднего хода есть? ценник?
Є 80 грн.
Грязевой щиток Ф1, передний правый. Хау мач?!
Грязевой щиток Ф1, передний правый. Хау мач?!
Якщо це той, що маэ трикутну форму, проданий. А взагалі всі пластмаски, що знаходяться під бампером по 50 грн.
Продам салон з лауреата 1000 грн.
Це ваші візітки під дворнік регулярно засовують (млинівська 39)? Ви їх в таку погоду як зараз не ложіть, все одно ж розмокають і нічого не видно :-)
Це ваші візітки під дворнік регулярно засовують (млинівська 39)? Ви їх в таку погоду як зараз не ложіть, все одно ж розмокають і нічого не видно :-)
Так точно. Щоб не забували. А нарахунок того, що розмокають - не шкода, в нас ще багато є.
интересует печка в сборе и цена
Корпус пічки+радіатор+вентилятор=600 грн.
макар написав:интересует печка в сборе и цена
Корпус пічки радіатор вентилятор=600 грн.
вибачай мені обіцяли за 450
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Продаж → Є б/в запчастини на LOGAN Рівне
Згенеровано за 0.119 секунд(и), виконано 91 запитів