Re: Є б/в запчастини на LOGAN Рівне
Интересует приборка. Сколько денег??
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Продаж → Є б/в запчастини на LOGAN Рівне
Интересует приборка. Сколько денег??
350 грн 0967233452
Продам комплект сидінь на Logan, комплектація лауреат - 1000 грн.
Окремо задня 400 грн.
Передні 600 грн (пара). Стан хороший.
Є в наявности форкоп на Logan седан, оригінальний 800 грн торг.
В наявності задні балки від 3000 грн.
Супорта в ідеальному стані по 450 один.
Задні стойки (оригінал) по 200.
Двигун 1.4 500$ без навісного 800$ з навісним.
Дверні карти в ідеальному стані:по 200 одна передні (з карманами), 150 за одну задні (торг)
Резина 185/65 R-15, 4-ри в хорошому стані, 5-те нове (ЛІТНЯ) по 200 за одне.
Дзеркала електро з підігрівом (маленькі) 450 одне, якщо брати 2-ва + кнопка регулювання + проводка.
А також кузовщина і багато інших дрібниць.
Разъем подключения родного концевика сколько стоит?
Цена 2-х зеркал с проводкой и с джойстиком? Можно даже без зеркальных элементов...
Разъем подключения родного концевика сколько стоит?
Цена 2-х зеркал с проводкой и с джойстиком? Можно даже без зеркальных элементов...
Фішки продались в комплекті з концевиками. Можу попробувати підібрати з якоїсь іншої проводки. Зеркала+кнопка+проводка - 950 грн, щоб віддати(можна даже без дзеркальних елементів за туж ціну )
Виталик
Интересует чёрная полочка под "бороду" (крепится ниже рычага рециркуляции).
Есть? Почём?
Фішки продались в комплекті з концевиками. Можу попробувати підібрати з якоїсь іншої проводки.
Если не затруднит. А то концевики есть, а разъемы хочется родные.
Виталик
Интересует чёрная полочка под "бороду" (крепится ниже рычага рециркуляции).
Есть? Почём?
Такої полочки небуло.
Сидіння такі самі як в логані база?
потрібно водійське. Можливий варіант я вам свої 2 від бази, а ви мені ваші, щоб не відрізнялися. Пасажирське в мене ідеальне, а в водійському каркас погнутий (можна порівняти, тільки треба розбирати все). Ціна?
Ще треба пластік на ліву стойку між дверима, фіксатор тягі ручкі задньой дверкі, тяга внутрішньой ручкі передньой лівой дверкі....
Сидіння такі самі як в логані база?
потрібно водійське. Можливий варіант я вам свої 2 від бази, а ви мені ваші, щоб не відрізнялися. Пасажирське в мене ідеальне, а в водійському каркас погнутий (можна порівняти, тільки треба розбирати все). Ціна?
Ще треба пластік на ліву стойку між дверима, фіксатор тягі ручкі задньой дверкі, тяга внутрішньой ручкі передньой лівой дверкі....
Сидіння можу віддати за 600 грн водійське і пасажирське (водійське з мікроліфтом і рег. жорсткості спинки - лауреат), або окремо водійське за 350-400 грн. Пластикова стойка 50-70. Якщо будете все брати - тяжка і фіксатор тяги в бонус.
А варіант з обміном мої сидінь на ваші з моєю доплатою?
Пасажирське в хорошому стані, а водійське - погнутий каркас... не хочу щоб були різні...
Пластикова стойка 50-70. Якщо будете все брати - тяжка і фіксатор тяги в бонус.
это в которой кнопка подогрева типа стоит?а накладки ручника нет?
пепельница, правая фара, концевики дверей есть?
Скоро должна бить машина.
А варіант з обміном мої сидінь на ваші з моєю доплатою?
Пасажирське в хорошому стані, а водійське - погнутий каркас... не хочу щоб були різні...
Залиште свій номер або самі наберіть 0967233452, 0958902010.
Виталик написав:Пластикова стойка 50-70. Якщо будете все брати - тяжка і фіксатор тяги в бонус.
это в которой кнопка подогрева типа стоит?а накладки ручника нет?
Ні накладка на стойку між дверима. На зучник поки нема, ждем машину.
gamer написав:А варіант з обміном мої сидінь на ваші з моєю доплатою?
Пасажирське в хорошому стані, а водійське - погнутий каркас... не хочу щоб були різні...Залиште свій номер або самі наберіть 0967233452, 0958902010.
0681456585
Приїхав свіжий Logan, 2005 рік, колір сірий-платина(світло сірий), комплектація лауреат. Кому що треба - звоніть, пишіть. 0967233452 Віталік, 0958902010 Андрій.
Виталик а кнопочка обогрева заднего стекла от базы, случаем не завалялась?
Виталик а кнопочка обогрева заднего стекла от базы, случаем не завалялась?
Кнопка є від лауреата на 4-ри контакта. Чим вона відрізняється від бази?
Чим вона відрізняється від бази?
У базы пять контактов.
Виталик написав:Чим вона відрізняється від бази?
У базы пять контактов.
Тоді не підійде в мене на чотири.
В якому стані колісні диски з нового Лауреата ? Скільки коштують? Утеплювача капоту небуло?
В якому стані колісні диски з нового Лауреата
? Скільки коштують? Утеплювача капоту небуло?
Диски вчора замовили. Купляють 5 за 1300 грн.(R-15) Утеплювача не було. Маю утеплювачі з інших марок, якщо маєш бажання можем попробувати щось підібрати.
Диски вчора замовили. Купляють 5 за 1300 грн.(R-15)
Чтого ж ти так пізно сюди написав ... А ще 3-х Р15 часом не завалялося? Утеплювач ще можливо і підберемо.
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Продаж → Є б/в запчастини на LOGAN Рівне
Згенеровано за 0.149 секунд(и), виконано 89 запитів