ESPACE написав:Стабилизатрами напряжения кто то занмается?
Возникла потребность в стабилизатре напряжения 5-6 квт
Ни кто не подсобит , подскажет что умное?
Вітаю!
В моїй компанії торгують стабілізаторами та системами аварійного електропостачання. Дещо можу порадити теж.
1. Он-лайновий УПС відповідної потужності - може бути без батарей - тоді це найточніший і найнадійніший стабілізатор. Але ціна космічна... Ваша потужність коштуватиме понад 1000 у.о. Не оправдано, однако...
2. Релейний або сервомоторний стабілізатор - доступна ціна, і для Ваших задач достатня точність, швидкість та надійність.
Релейні - швидші, але менш точні, і регулюють ступінчато.
Сервомоторні - точніші, але повільніші, зате регулюють напругу плавно.
Бувають також симісторні стабілізатори - це ті ж самі релейні, але замість механічних релюшок - симістори. Симісторні надійніші, але й суттєво дорожчі.
Моя рекомендація для Ваших задач - релейний або сервомоторний стабілізатор. Ціна питання (5кВА) - 100 у.о. за релейний, або 150 у.о. за серво.
Конкретного виробника тут рекламувати не буду (якшо потрібно - то в лічку). Однак барахла на ринку повно... Потрібно бути уважним.
Питання вибору стабілізатора за потужністю теж не зовсім тривіальне. Якщо потрібно - можу допомогти. Але для розрахунків потрібно буде отримати від Вас параметри Ваших електроприладів, які будуть підключатися до стабілізатора.
Однак, правильно буде почати вирішувати Вашу проблему з Вашої лінії (вибір фази, заміна дротів, перевірка контактів, наїзд на міськенерго чи РЕМ).
Logan Prestige 2007 (був)
MPS3 2018(19) 2,4л МКПП
Sandero Stepway 2015(16) 1,6л АКПП
Citroën C5 Aircross 2.0 2023
0