ESPACE написав:Стабилизатрами напряжения кто то занмается?
Возникла потребность в стабилизатре напряжения 5-6 квт
Ни кто не подсобит , подскажет что умное?
Вітаю!
В моїй компанії торгують стабілізаторами та системами аварійного електропостачання. Дещо можу порадити теж.
1. Он-лайновий УПС відповідної потужності - може бути без батарей - тоді це найточніший і найнадійніший стабілізатор. Але ціна космічна... Ваша потужність коштуватиме понад 1000 у.о. Не оправдано, однако...
2. Релейний або сервомоторний стабілізатор - доступна ціна, і для Ваших задач достатня точність, швидкість та надійність.
Релейні - швидші, але менш точні, і регулюють ступінчато.
Сервомоторні - точніші, але повільніші, зате регулюють напругу плавно.
Бувають також симісторні стабілізатори - це ті ж самі релейні, але замість механічних релюшок - симістори. Симісторні надійніші, але й суттєво дорожчі.
Моя рекомендація для Ваших задач - релейний або сервомоторний стабілізатор. Ціна питання (5кВА) - 100 у.о. за релейний, або 150 у.о. за серво.
Конкретного виробника тут рекламувати не буду (якшо потрібно - то в лічку). Однак барахла на ринку повно... Потрібно бути уважним.
Питання вибору стабілізатора за потужністю теж не зовсім тривіальне. Якщо потрібно - можу допомогти. Але для розрахунків потрібно буде отримати від Вас параметри Ваших електроприладів, які будуть підключатися до стабілізатора.
Однак, правильно буде почати вирішувати Вашу проблему з Вашої лінії (вибір фази, заміна дротів, перевірка контактів, наїзд на міськенерго чи РЕМ).
Logan Prestige 2007 (був)
MPS3 2018(19) 2,4л МКПП
Sandero Stepway 2015(16) 1,6л АКПП
0