1

Тема: Пропоную оригінальні Б/В запчастини до LOGAN

Продаються Б/В запчастини до Логан, 1.4(базова модель,комплектація Е0) в ідеальному стані.Детальніше звертатись умагазин DACIA,що у Івано-Франківську,вул.Вовчинецька198,т.80672822280,80342717411

0

2

Re: Пропоную оригінальні Б/В запчастини до LOGAN

gigi
вы продаете запчасти со своей машины или ваше предложение рассматривать как коммерческое?

Dacia Logan MCV Laureate 2007 1.6 бенз 8к (7 місць)
  0

3

продаються дрібні залишки від машини після ДТП(машину розібрали по запчастинах)

0

4

gigi
почем диски?

0

5

в ідеальному стані є тільки 3 колісні диски(четвертий пошкоджений) разом з літньою резиною -550грн.(1шт.).Єтакож нове запасне колесо -700грн.(165/80 R14)BARUM.

0

6

можу написати список всього що залишилось,але з дозволу модератора.

0

7

gigi
Я не против - пишите

Счастье, это когда тебе все завидуют, а нагадить не могут !!!
FAQ по Dacia Logan (MCV) и по форуму
Как загрузить картинки на форум
Hyundai Accent 2007 1.6 AT
  0

8

gigi
а без резины?

0

9

gigi написав:

можу написати список всього що залишилось

Zevs написав:

Я не против

І  бажано з цінами.

Dacia Logan (Лютые 1.4 литра! (с) Aprox) BASE (раніше була)+ел.регулювання та підігрів дзеркал+ЕСП+БК+ГБО+Чіп-тюн+бі-лінзи+ПТФ+лиття+парктронік+ПрестижV-55.
Синій мінерал.
Dacia Logan 1.6 MT PRESTIGE. Синій мінерал
  0

10

Диски продаються тільки з резиною(всі разом).Також є:  коробка передач(доречі пробіг машини 12 тис.),ущільнювач дверей,пічка+вентилятор+радіатор,корпус пічки,проводка мотора,праве дзеркало без регул.,завіси капота,завіси дверей,обдув,бачок антифрізу,бачок води,щиток приборів,компютер+імобілайзер+ключ,переключатель світла підрульовий,високовольтні дроти,внутрішнє дзеркало,абсорбер,механізм склоочисника з моторчиком,рульова колонка,рул.рейка,впускний колектор(у зборі),випускний колектор,інжектори(4),генератор,стартер,подушка мотора верхня,кронштейн КПП(подушка),кронштейн мотора,вентилятор,вакуумний підсилювач,тормозний циліндр,передні пружини,піввісь права і ліва,передні амортизатори,задній амортизатор,ліва ступиця з підшипником,передні і задні колодки,задні барабани,передні супорти,передні тормозні диски,наконечники,зад.тормозні циліндри,трос коректор фар,задні ліві двері(потребують незначного ремонту),зад.праві двері,підмоторна балка,вихлопна система,дросельна заслонка,бензонасос,бензобак,скло праве і ліве заднє,задні бризговики,кронштейн кріплення задньої балки.

0

11 Відредаговано mekena (2009-03-03 22:11:14)

gigi написав:

разом з літньою резиною -550грн.(1шт.).Єтакож нове запасне колесо -700грн.(165/80 R14)BARUM.

трохи розшифрую: б/у диски в нас не пропонували більш ніж за 200 грн. Таким чином, б/у диск - 200 грн.  + 350 б/у гума;  новий - диск 350 грн. + 350грн (нова гума)....
Нічо так, трошки меньше ніж у офіціалів... perec

Suzuki SX4 New (S-Cross)

Logan Ambiance-1,6 (2006-2014)
  0

12

gigi
ворсистый уплотнитель, идущий по верхней кромке вдоль передних и задних дверей, имеется?

Laureat 1,4 + кондей серебристый металлик by Renault + частичная шумка (пока) by Демьян + подлокотник by Armster + фильтр салона by Modus (косовато) + внешние зеркала by Prestige... пока все!
  0

13 Відредаговано smyk (2009-03-04 05:12:01)

gigi
Регулятор тиску гідроприводу задніх гальм, помпа, датчик температури, рульові тяги, лямбда-датчик, кришка бардачка, попільничка, прикурювач в зборі. Ціни?

0

14

доброго времени суток...

интересует  "механізм склоочисника з моторчиком" цена? и как с доставкой в киев?

Я жажду скорости а все стоят
И взгляды зависти все висят
Все дрифт и стрит или кольцо
На скорости под двести всеравно
  0

15

шановні зацікавлені користувачі!З усією повагою до Вас хочу сказати,що не маю можливості постійно слідкувати за повідомленнями з інтернету,тому вибачте кому не відповім.Загалом список є, решта при можливості дзвоніть по вище вказаних номерах.Щодо цін-можливо комусь дорого,але повторю,що всі залишки майже нові.практично в ідеальному стані(оскільки машина проїхала всього кілька місяців).За ціни будемо домовлятися(всі ми люди).Доставка без проблем теж домовимось.

0

16

концевики на двери сколько будут стоить?

0

17

gigi
Перепрошую, якщо я не правий. Але мене терзають смутні підозри, що Ваша пропозиція - це завуальована реклама вищевказаного магазину. Яке Ви маєте відношення до цього магазину? Ви власник? Тоді просимо зареєструватись в партнерській програмі і вказати знижку для клубу. Чи Ви може власник того Логана, який потрапив в ДТП і віддав запчастини в магазин "на комісію"? Тоді незрозуміло, чому Ви не бажаєте вказати ціни на запчастини в запитах. Я, особисто, з більшою вірогідністю купив би запчастини з перших рук, а не в магазині, який зробить свою накрутку. Прошу прояснити ситуацію, інакше тема буде прикрита

0

18

smyk
Поддерживаю.
Честно говоря, был немного озадачен постом №15 from gigi...

Laureat 1,4 + кондей серебристый металлик by Renault + частичная шумка (пока) by Демьян + подлокотник by Armster + фильтр салона by Modus (косовато) + внешние зеркала by Prestige... пока все!
  0

19

До уваги всіх. gigi подзвонив до мене. Він власник магазину. В магазині - нові запчастини. А цю машину він купив для розпродажі по запчастинах. Думаю, тема може жити у випадку, якщо він зареєструється в партнерській програмі. І то під питанням: якщо контактна інформаціє буде в партнерах, то нащо її дублювати її тут, якщо

gigi написав:

хочу сказати,що не маю можливості постійно слідкувати за повідомленнями з інтернету,тому вибачте кому не відповім

0

20

smyk
ти правий! rock

Nissan Qashqai 1.6 SE LEO
Logan 1.4 sport передан по наследству Henry Junior
Клубу жить , нам - дружить , а кто против - будем бить!!!
Нету кризиса лишь у тех , кто доволен всем - Я ДОВОЛЕН!!!
  0

21

gigi
Два диски з гумою візьму, ті що ззаду стояли, але по "толковій" ціні і фото в студію...

0

22

gigi
две передние пружины почём?

Ambiance 1.4 фаза1 +фильтр салона +передние ЭСП +парктроник +туманки +решётка "хром" +белая приборка +регистратор +задние стопари
  0

23

sLogan написав:

gigi
две передние пружины почём?

Дружище, да ТС потерялся уже давно...

0

24

Демьян написав:

да ТС потерялся уже давно...

Видать кризис поглотил gigi.. или хотел разжиться на чужих нуждах..  dntknw

Ambiance 1.4 фаза1 +фильтр салона +передние ЭСП +парктроник +туманки +решётка "хром" +белая приборка +регистратор +задние стопари
  0

25

Потрібні кріплення протитуманних фар на бампер Logan MCV (фаза 1) і кліпси якими вони до бампера кріпляться.
Чи є в наявності і яка ціна?

http://www.logan.in.ua/forum/showimage.php?pid=285525&filename=%EA%EB%B3%EF%F1%E8.jpg

http://www.logan.in.ua/forum/showimage.php?pid=285525&filename=%EA%F0%B3%EF%EB%E5%ED%ED%FF.jpg

Dacia Logan Prestige 1.6mpi (тільки приємні спогади)
Renault M3 1.5dci https://www.logan.in.ua/forum/post629501.html#p629501
  0