Тема: Пропоную оригінальні Б/В запчастини до LOGAN
Продаються Б/В запчастини до Логан, 1.4(базова модель,комплектація Е0) в ідеальному стані.Детальніше звертатись умагазин DACIA,що у Івано-Франківську,вул.Вовчинецька198,т.80672822280,80342717411
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Продаж → Пропоную оригінальні Б/В запчастини до LOGAN
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Продаються Б/В запчастини до Логан, 1.4(базова модель,комплектація Е0) в ідеальному стані.Детальніше звертатись умагазин DACIA,що у Івано-Франківську,вул.Вовчинецька198,т.80672822280,80342717411
gigi
вы продаете запчасти со своей машины или ваше предложение рассматривать как коммерческое?
продаються дрібні залишки від машини після ДТП(машину розібрали по запчастинах)
в ідеальному стані є тільки 3 колісні диски(четвертий пошкоджений) разом з літньою резиною -550грн.(1шт.).Єтакож нове запасне колесо -700грн.(165/80 R14)BARUM.
можу написати список всього що залишилось,але з дозволу модератора.
gigi
Я не против - пишите
можу написати список всього що залишилось
Я не против
І бажано з цінами.
Диски продаються тільки з резиною(всі разом).Також є: коробка передач(доречі пробіг машини 12 тис.),ущільнювач дверей,пічка+вентилятор+радіатор,корпус пічки,проводка мотора,праве дзеркало без регул.,завіси капота,завіси дверей,обдув,бачок антифрізу,бачок води,щиток приборів,компютер+імобілайзер+ключ,переключатель світла підрульовий,високовольтні дроти,внутрішнє дзеркало,абсорбер,механізм склоочисника з моторчиком,рульова колонка,рул.рейка,впускний колектор(у зборі),випускний колектор,інжектори(4),генератор,стартер,подушка мотора верхня,кронштейн КПП(подушка),кронштейн мотора,вентилятор,вакуумний підсилювач,тормозний циліндр,передні пружини,піввісь права і ліва,передні амортизатори,задній амортизатор,ліва ступиця з підшипником,передні і задні колодки,задні барабани,передні супорти,передні тормозні диски,наконечники,зад.тормозні циліндри,трос коректор фар,задні ліві двері(потребують незначного ремонту),зад.праві двері,підмоторна балка,вихлопна система,дросельна заслонка,бензонасос,бензобак,скло праве і ліве заднє,задні бризговики,кронштейн кріплення задньої балки.
разом з літньою резиною -550грн.(1шт.).Єтакож нове запасне колесо -700грн.(165/80 R14)BARUM.
трохи розшифрую: б/у диски в нас не пропонували більш ніж за 200 грн. Таким чином, б/у диск - 200 грн. + 350 б/у гума; новий - диск 350 грн. + 350грн (нова гума)....
Нічо так, трошки меньше ніж у офіціалів...
gigi
ворсистый уплотнитель, идущий по верхней кромке вдоль передних и задних дверей, имеется?
gigi
Регулятор тиску гідроприводу задніх гальм, помпа, датчик температури, рульові тяги, лямбда-датчик, кришка бардачка, попільничка, прикурювач в зборі. Ціни?
доброго времени суток...
интересует "механізм склоочисника з моторчиком" цена? и как с доставкой в киев?
шановні зацікавлені користувачі!З усією повагою до Вас хочу сказати,що не маю можливості постійно слідкувати за повідомленнями з інтернету,тому вибачте кому не відповім.Загалом список є, решта при можливості дзвоніть по вище вказаних номерах.Щодо цін-можливо комусь дорого,але повторю,що всі залишки майже нові.практично в ідеальному стані(оскільки машина проїхала всього кілька місяців).За ціни будемо домовлятися(всі ми люди).Доставка без проблем теж домовимось.
концевики на двери сколько будут стоить?
gigi
Перепрошую, якщо я не правий. Але мене терзають смутні підозри, що Ваша пропозиція - це завуальована реклама вищевказаного магазину. Яке Ви маєте відношення до цього магазину? Ви власник? Тоді просимо зареєструватись в партнерській програмі і вказати знижку для клубу. Чи Ви може власник того Логана, який потрапив в ДТП і віддав запчастини в магазин "на комісію"? Тоді незрозуміло, чому Ви не бажаєте вказати ціни на запчастини в запитах. Я, особисто, з більшою вірогідністю купив би запчастини з перших рук, а не в магазині, який зробить свою накрутку. Прошу прояснити ситуацію, інакше тема буде прикрита
smyk
Поддерживаю.
Честно говоря, был немного озадачен постом №15 from gigi...
До уваги всіх. gigi подзвонив до мене. Він власник магазину. В магазині - нові запчастини. А цю машину він купив для розпродажі по запчастинах. Думаю, тема може жити у випадку, якщо він зареєструється в партнерській програмі. І то під питанням: якщо контактна інформаціє буде в партнерах, то нащо її дублювати її тут, якщо
хочу сказати,що не маю можливості постійно слідкувати за повідомленнями з інтернету,тому вибачте кому не відповім
smyk
ти правий!
gigi
Два диски з гумою візьму, ті що ззаду стояли, але по "толковій" ціні і фото в студію...
gigi
две передние пружины почём?
gigi
две передние пружины почём?
Дружище, да ТС потерялся уже давно...
да ТС потерялся уже давно...
Видать кризис поглотил gigi.. или хотел разжиться на чужих нуждах..
Потрібні кріплення протитуманних фар на бампер Logan MCV (фаза 1) і кліпси якими вони до бампера кріпляться.
Чи є в наявності і яка ціна?
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Продаж → Пропоную оригінальні Б/В запчастини до LOGAN
Згенеровано за 0.167 секунд(и), виконано 93 запитів