301

Re: Собираюсь к весне делать нормальную"музыку!Помогите советом,бывалые

Ant написав:

http://zvuk.org.ua/forum/viewtopic.php?t=723 проект еос в Логані

Думаю, коли говориться "проект еос", мається на увазі, що вся (чи майже вся) використана апаратура еос. А в Жені цієї марки тільки мідбаси. З таким самим успіхом цей проект можна було назвати "макром", "паверампер", "хайфонікс" чи "челенджер" smile

-----------------------
  0

302

Рост написав:

Я говорив, що як за такі гроші мідбаси нормальні.
Але твітери, які треба розвертати в скло, бо вони ріжуть вуха - це, як кажуть в інеті, жесть. В куди дешевших Хелікс ДаркБлю твітер спокійно ставиться в лоб, і, ділений першим порядком, чудово цвірінькає.

Якщо говорити про вибір двокомпонентної акустики, то, оцінюючи в цілому комплект, в категорії до 100 уо я не бачу конкуренції Хеліксам ДаркБлю, при чому там навіть кросовери не треба переробляти. 300 доларів - для більш драйвового звучання Хелікс Преціжн, правда кросовери треба робити до них цілком інші, бо заводські - дуже красива кака, для більш натурального звуку, якщо музичні жанри в основному акустична інструменталка - Морель Дотек. 600 доларів - Хелікс Компетішн, кроси теж треба переробити, в них там є пара косячків. До речі, 806-й Компетішн - перший мід, що при вартості 140 доларів/штука починає відтворювати фактуру басу, тобто, наприклад, струна контрабасу не просто каже "бум", а вже чути нюанси її вібрації. Також вони уже починають відтворювати різні низькочастотні відлуння і т.п, тобто те, що характерно мідбасам хай-енд класу. Ну а далі вам напевно не цікаво

kez_15 , Рост, а можете посоветовать что нибудь кроме Хеликсов и до 200 у.е., имел возможность слушать только вот такие Хеликсы http://www.autozvuk.com.ua/info.php?id=4199, но они очень не понравились, услышал одну нижнюю средину, баса нет, ну это и понятно в таком размере, а почему нет высоких -  dntknw . Слушаю все кроме рэпа, особое предпочтение - Dire Straits и им подобное.

Logan MCV Laureate-7 2008
МB Sprinter 515 2007
  0

303

Ant написав:

http://zvuk.org.ua/forum/viewtopic.php?t=723 проект еос в Логані

Спасибо, уже не один день смотрю эти фотки и читаю этот форум в надежде найти  внятные пояснения насчет изготовления подиумов из полиэфирики, но пока безуспешно... еще и kkk, здесь не показывается, думаю он бы смог внести ясность... smile

МB Sprinter 515 2007
  0

304

Рост написав:

Думаю, коли говориться "проект еос", мається на увазі, що вся (чи майже вся) використана апаратура еос

Ростік ти на 100% правий, власне мав на увазі мідбаси.
Ти мені скажи які шнурки акустичні і міжблоки краще до Морелів Дотек і Дженезіс  підходять
Less
якщо хочеш знайти kkk, то місце його постійної дислокації ось тут http://zvuk.org.ua

Престиж тореадор на дисках і руминська бджілка на стопі
  0

305

Ant
Да как-то стремно у них писать, там все умные такие like , ни поймеш когда шутят, а когда всерьез reta

МB Sprinter 515 2007
  0

306

Ув.Рост. Что можете сказать по поводу Helix Xmax 62(понимаю, что не фонтан, но на другое пока нет денег). Стоят ли они своих денег? Возможно, в дальнейшем будем переделывать кроссоверы... like

Всё может быть, и быть всё может. И лишь того не может быть, чего совсем уж быть не может,хотя и это может быть. Пифагор.

Logan Ambiance 1.4
  0

307

Less
так ти в личку напиши, тоді не так страшно empathy

0

308

Less написав:

Рост, а можете посоветовать что нибудь кроме Хеликсов и до 200 у.е.

Крім Хелікса рекомендую взяти Хелікс smile окремо міди П 206, твітери П1, це як раз чуть більше 200. А кросовери замовити в знаючої людини. Або вчинити поканалку, якщо є 4-канальний підсилювач, порізавши активно фільтрами підсилювача, хоче це не кошерно. І буде щастя. Поки хвороба не дасть рецидив.

Less написав:

уже не один день смотрю эти фотки и читаю этот форум в надежде найти  внятные пояснения насчет изготовления подиумов из полиэфирики, но пока безуспешно...

Робиться кільце з фанери під динамік. Довільним чином кріпиться до поверхні, до якої буде прилягати подіум. Натягується на конструкцію стара футболка, чи колготки, які в спішці забула під ліжком коханка. Потім намазується все це неподобство смолою, чекається, поки застигне. Знову намазується - поки стінки не будуть достатньої повщини. Після колготок чи футболки наступні шари робляться зі скломатом (продається там само, де і смола).
Скажіть, а навіщо воно вам? За той час. поки ви будете це все робити (а з першого разу не завжди все добре вийде), ви спокійно заробите достатньо грошей, щоб замовити виготовлення подіумів в студії. До речі, смола - річ отруйна, при чому сильно, фенол, знаєте, не жарти. Тому купіть ще респіратор для аміачного виробництва чи щось подібне, або робіть на відкритому повітрі.

Ant написав:

Ти мені скажи які шнурки акустичні і міжблоки краще до Морелів Дотек і Дженезіс  підходять

Тільки срібні, з відполірованих вручну жил, прогріті на симфонічній музиці протягом трьох місяців.
А на акустичні ще кажуть добре з вішалки робити... Проведений експеримент показав, що навіть знатні меломани відрізнити звучання хай-ендівських кабелів від вішалки не змогли. Це вже без жартів. Тому на акустичні підійдуть будь-які з хорошої міді, навіть Одеса-кабель (таки без жартів, я одесу на повну силу використовую навіть в хай-енді як силові - чудова мідь, прекрасно паяється, хороша ізоляція). Ну або якісь китайські, які сподобаються кольором ізоляції, а якщо ще на них будуть намальовані зелені стрілочки...
А міжблочники пошукай belden-M 9451, вони такі тоненькі, з двома жилами, екраном і в фользі. Класно псевдобалансні з них робити. Правда дехто з метрів на форумах мене вперто переконує, що через такий міжблочник бас не пролазить, бо, мовляв, жили там зовсім тоненькі, і басовий ключ отим своїм гострим кінцем за екран зачіпається. Ну але хто я такий, щоб сперечатися з метрами, я просто ігнорую smile Тюльпани нойтрік або щось пристойне, з хорошої латуні, щоб паялось добре і трималось надійно.

$лавенту$ написав:

Что можете сказать по поводу Helix Xmax 62

Можу сказати, що є такі динаміки. Ну майте совість, ну що я можу про такі динаміки сказати, якщо я навіть не знаю, як вони звучать? smile Чого б це мене угараздило їх слухати. Докладіть трохи грошей, візьміть ДаркБлю 62.1, не скупіться, бо скупий двічі платить. А там і кроси переробляти не треба smile

-----------------------
  0

309

Р РѕСЃС‚
я так поняв

Рост написав:

belden-M 9451

і canare L-2T2S одного поля ягоди, тільки перший дешевше, а от нойтрік дивився на сайті аудіомастер і шось там їх не бачив dntknw (може не добачаю), якшо маєш силку  то скинь будь ласка

Рост написав:

Правда дехто з метрів на форумах мене вперто переконує

почитав

0

310

Ant написав:

а от нойтрік дивився на сайті аудіомастер і шось там їх не бачив

Я отакі купую: http://www.neutrik.com/fl/en/audio/210_ … etail.aspx
Але підійдуть будь-які нормальні, головне щоб добре паялися і забезпечували надійний контакт.

-----------------------
  0

311

Рост написав:

Я говорив, що як за такі гроші мідбаси нормальні.
Але твітери, які треба розвертати в скло, бо вони ріжуть вуха - це, як кажуть в інеті, жесть. В куди дешевших Хелікс ДаркБлю твітер спокійно ставиться в лоб, і, ділений першим порядком, чудово цвірінькає.

Ну от так завжди, тільки ти починаєш тішитися з життя, як дехто знову опускає тебе на грішну землю.
Але це в принципі добре. Просто те що говорить одна людина і те що чує інша інколи зовсім протилежні речі.

Рост написав:

Можу сказати, що є такі динаміки. Ну майте совість, ну що я можу про такі динаміки сказати, якщо я навіть не знаю, як вони звучать?  Чого б це мене угараздило їх слухати. Докладіть трохи грошей, візьміть ДаркБлю 62.1, не скупіться, бо скупий двічі платить. А там і кроси переробляти не треба

Те що скупий платить двічі однозначно, але інколи за свій досвід та свої помилки треба платити, і в цьому немає нічого поганого, негарно це виглядає зі сторони imho2  crazy  fly  fly

Dacia Logan II   2015   1.5DCi MT
музика підвищує продуктивність праці на 20%
  0

312

Navariec написав:

тільки ти починаєш тішитися з життя, як дехто знову опускає тебе на грішну землю.

plus  plus  plus   offtopic

Navariec написав:

за свій досвід та свої помилки треба платити, і в цьому немає нічого поганого

В нынешнем положении, как то не очень хочется за ошибки платить. Тут бы за кроме ошибок за главные вещи расплатиться...
Ну а вообще, уверен, что звучание Хеликсов мне понравится(хотя бы на первых парах). Т.к. ни опыта в постройке ни опыта в прослушивании более менее нормально построенной сиситемы просто нет smile

Всё может быть, и быть всё может. И лишь того не может быть, чего совсем уж быть не может,хотя и это может быть. Пифагор.

Logan Ambiance 1.4
  0

313

$лавенту$ написав:

Ну а вообще, уверен, что звучание Хеликсов мне понравится(хотя бы на первых парах).

на перших порах сподобається звучання будь яких нормально встановлених динаміків imho2
на других порах будьякі динаміки захочеться поміняти на ще кращі imho2

0

314

Navariec написав:

на перших порах сподобається звучання будь яких нормально встановлених динаміків

Это не совсем так. Я ж не после штатных, бумажных динов перестраиваю. А такскэть, после начального уровня(блины сзади и 13 в штатных+пищалки в под стеклом). Вот после ЭТОГО меня должна порадовать заново построенная система.

Logan Ambiance 1.4
  0

315 Відредаговано $лавенту$ (2009-03-22 14:32:57)

Так. Поднимаю снова свою тему, потому что появилось несколько вопросов...

1. По поводу шумоизоляции. Неоднократно слышал, что у людей, которые делали шумку, допустим в дверях, эти самые двери начинали гнить через какое-то время(2-3 года).
Как то меня это стремнуло. Что скажете по этому поводу?

Logan Ambiance 1.4
  0

316

По поводу межблочников.
Как вы уже догадались, это микрофонный кабель с микрофона на ДВД smile.
Пригоден ли он для изготовления межблочного кабеля?Какие разъёмы нужны для пайки межблочных кабелей?

Logan Ambiance 1.4
  0

317

Кабель однозначно треба паяти самому, бо готовий якісний дуже дорогий. Я купляв на базарі готові лінійки десь приблизно за 50 уйо, все було добре поки мені не вказали на недоліки, тепер знову треба щось шукати і міняти (вже знайшов, але бабла нема...)
А на рахунок того що двері ржавіють то самому стрьомно стає. Але теоретично це неправда. Поживемо-побачимо focus

0

318

Navariec написав:

Кабель однозначно треба паяти самому, бо готовий якісний дуже дорогий

Это, конечно, понятно, но вот я и спрашиваю

$лавенту$ написав:

Как вы уже догадались, это микрофонный кабель с микрофона на ДВД .
Пригоден ли он для изготовления межблочного кабеля?Какие разъёмы нужны для пайки межблочных кабелей?

Я в этои ничего не шарю, что куда паять, поэтому хочу что б мне всё "разжевали и в рот положили", а "глотнуть" я смогу легко crazy
То бишь, если всё подробно обьяснят(типа инструкции) по примеру данного мной кабеля...может и получится сделать...

Logan Ambiance 1.4
  0

319 Відредаговано Ant (2009-03-23 23:06:18)

кабель то мікрофонний, в принципі спаяти можеш і послухати, але не факт шо буде добрий, тому як не відомо шо за чудо ти приволок, а так є фірми Кордіал, Канаре, Соммер, Белден, Клотц з яких люди вже переробили міжблоки і відомо шо з них вийшло, а так dntknw
Роз"єми потрібні RCA, також маса виробників

0

320

Ant написав:

так є фірми Кордіал, Канаре, Соммер, Белден, Клотц з яких люди вже переробили міжблоки і відомо шо з них вийшло, а так

Аааааа dash1 . И здесь не так гладко, как кажется. А вот эти кабели, которые вы мне перечислили, они вообще в каких целях используются?Они ведь наверно тоже недёшево стоят?Не проще ли тогда готовый межблок купить?

Logan Ambiance 1.4
  0

321

готовий міжблок буде дорожчий, ніж самостійно виготовлений такого ж рівня.
А ці кабелі- мікрофонні, ціна різна від 1 евро/м-5 евр/м

0

322

Трошки математики: приблизно 5 м кабеля по 5$ = 25$, плюс чотири тюльпани по 4$, разом буде 41$.
На базарі десь +- в таку ціну будуть лінійки Стінгер. Не знаю якої якості вийдуть саморобні лінійки, але базарівський Стінгер мені по звучанню не подобається.
П.С. сабвуферна лінійка може бути трошки гіршої якості fly

0

323 Відредаговано Ant (2009-03-25 12:16:05)

ну 5 дол/м то ціна Клотца, Соммер прімус http://www.unvispro.ru/products/cable/primus.shtml  не чим не гірше, навіть кажуть краще 18грн/м, а Белден http://www.audiomaster.com.ua/catalog/detail/502/  той 12грн/м, РСА можна дешевше на 1,5дол хорошої якості взяти

0

324

Я не орієнтуюся в цінах, так орієнтовно написав crazy

0

325

Ant
Navariec
Кароч, куплю готовый...а то я там таких межблоков напаяю... focus

Navariec написав:

сабвуферна лінійка може бути трошки гіршої якості

А причём здесь это?Разве на сабовый усь нужен какой-то особенный межблочный кабель???

Logan Ambiance 1.4
  0