Less написав:Рост, а можете посоветовать что нибудь кроме Хеликсов и до 200 у.е.
Крім Хелікса рекомендую взяти Хелікс окремо міди П 206, твітери П1, це як раз чуть більше 200. А кросовери замовити в знаючої людини. Або вчинити поканалку, якщо є 4-канальний підсилювач, порізавши активно фільтрами підсилювача, хоче це не кошерно. І буде щастя. Поки хвороба не дасть рецидив.
Less написав:уже не один день смотрю эти фотки и читаю этот форум в надежде найти внятные пояснения насчет изготовления подиумов из полиэфирики, но пока безуспешно...
Робиться кільце з фанери під динамік. Довільним чином кріпиться до поверхні, до якої буде прилягати подіум. Натягується на конструкцію стара футболка, чи колготки, які в спішці забула під ліжком коханка. Потім намазується все це неподобство смолою, чекається, поки застигне. Знову намазується - поки стінки не будуть достатньої повщини. Після колготок чи футболки наступні шари робляться зі скломатом (продається там само, де і смола).
Скажіть, а навіщо воно вам? За той час. поки ви будете це все робити (а з першого разу не завжди все добре вийде), ви спокійно заробите достатньо грошей, щоб замовити виготовлення подіумів в студії. До речі, смола - річ отруйна, при чому сильно, фенол, знаєте, не жарти. Тому купіть ще респіратор для аміачного виробництва чи щось подібне, або робіть на відкритому повітрі.
Ant написав:Ти мені скажи які шнурки акустичні і міжблоки краще до Морелів Дотек і Дженезіс підходять
Тільки срібні, з відполірованих вручну жил, прогріті на симфонічній музиці протягом трьох місяців.
А на акустичні ще кажуть добре з вішалки робити... Проведений експеримент показав, що навіть знатні меломани відрізнити звучання хай-ендівських кабелів від вішалки не змогли. Це вже без жартів. Тому на акустичні підійдуть будь-які з хорошої міді, навіть Одеса-кабель (таки без жартів, я одесу на повну силу використовую навіть в хай-енді як силові - чудова мідь, прекрасно паяється, хороша ізоляція). Ну або якісь китайські, які сподобаються кольором ізоляції, а якщо ще на них будуть намальовані зелені стрілочки...
А міжблочники пошукай belden-M 9451, вони такі тоненькі, з двома жилами, екраном і в фользі. Класно псевдобалансні з них робити. Правда дехто з метрів на форумах мене вперто переконує, що через такий міжблочник бас не пролазить, бо, мовляв, жили там зовсім тоненькі, і басовий ключ отим своїм гострим кінцем за екран зачіпається. Ну але хто я такий, щоб сперечатися з метрами, я просто ігнорую Тюльпани нойтрік або щось пристойне, з хорошої латуні, щоб паялось добре і трималось надійно.
$лавенту$ написав:Что можете сказать по поводу Helix Xmax 62
Можу сказати, що є такі динаміки. Ну майте совість, ну що я можу про такі динаміки сказати, якщо я навіть не знаю, як вони звучать? Чого б це мене угараздило їх слухати. Докладіть трохи грошей, візьміть ДаркБлю 62.1, не скупіться, бо скупий двічі платить. А там і кроси переробляти не треба
-----------------------
0