1 Відредаговано ubr (2010-03-18 11:15:12)

Тема: Юрковий Renault Logan 1.4 Ambiance

Дозвольте і мені попроситись до форуму (І першим ділом подякувати форумчанам за можливість почитати відгуки про машинку іще в процесі вибору - Скажу чесно - машинку ми купляли, ніразу не поїздивши на подібній і не маючи нікого із знайомих з такою, та ще й всупереч набору рекомендацій від колєгів-автоводів про конкретні варіанти вибору із підібраних мною кількох підхожих за ціною варіантів) . Тому форуми допомагали істотно.) Свою машинку ми придбали в січні 2010. Від моменту прийняття рішення - "а от здалася б машинка" до моменту купівлі минуло місяці два-три включно з процесом читання техпараметрів, вивчення цін і пропозицій нових і секондових авто, "мацання" авто в салонах, кількох спроб вибрати користовані авто (оскільки Логан є нашою першою машиною, і в принципі рішення про купівлю авто раніше думали іще рік-другий не приймати).

Машинку брали як сімейну і в першу чергу для виїздів за місто. Оскільки сам "історично" являюсь "туристом" (піші гори без надлишку екстріму, а колись іще й вело) та в реалії любителем пейзажного фото і процес вибору починався з Ниви - то під усі решту неповнопривідних (після переконання в некомпетентності  wink в питаннях геометричної прохідності smile  дилерів автосалонів та помилковості порівняння кліренсу за цифрами техпараметрів з нету) лазилось із спеціально вигототовленим для цього "кліренсоміром" та мірялись рулеткою параметри вмістимості.  (якщо комусь цікаво - питання придбання "просто"ниви відпало через небажання ставати самому автомеханіком (якось "історично" раніше під капот авто не заглядав), а решта позашляховиків - ще і по причині жлобства мене як покупця та автоюзера - авто бралось фактично повністю в кредит).

Після "визрівання" питав на ЮРК в першу чергу про 1,6 (якось не дуже вірилось форуму в "достатність" 75-конячкового двигуна 1,4 - тепер уже цілком погоджуюсь з його достатністю як для неекстремального стилю їзди - їздив загруженим на кілька Карпатських перевалів, стосовно яких мав сумніви та катався по трасі Київ-Чоп, стосовно можливості обгонів на якій з двигуном 1,4 теж мав раніше сумніви). Підходящих комплектацій лишались тоді на заході тільки 1,4 - тому без довгих вагань погодився на 1,4 темно-синього кольору (теж особливого вибору на момент покупки не було) з ГУР, кондиціонером, склопідіймачами та ДК центрального замка. Одразу в салоні дозамовив музику, сигналку Шериф ZX930, парктронік, бризковики. Ще до забирання авто із салону привіз туди комплект зимової гуми Bridgestone WS60 та рідних стальних дисків та перевзув машинку. (думаю - перевзування мені окупилося в першу ж поїздку в Карпати, коли я на спуску з сильнодугоподібного з обледенілим покриттям мосту на вїзді в м.Стрий все-таки встиг зупинитись перед тормознувшим дальнобоєм (дальнобій уже зїхав з льоду та зупинявся перед розкаряченою Короллою з повиламуваними об борюр протилежного краю дороги колесами).
Коврики брав на автобазарі універсальні. про що жалію - ковзають, ну не буває добрих універсальних речей.
... мушу бігти - продовжу пізніше

Logan Ambiance 1.4 ГУР + Конд., темно-синій - Львів
  0

2

Re: Юрковий Renault Logan 1.4 Ambiance

ubr
Вітаю, ти зоробив правильний вибір!  storstark

ubr написав:

І першим ділом подякувати форумчанам за можливість почитати відгуки про машинку іще в процесі вибору

ubr написав:

Коврики брав на автобазарі універсальні. про що жалію

Значить, не дуже уважно почитав відгуки  wink

Renault Grand Scenic ІІІ (2011) дизель 1,5 110 л.с., механика - Крокодил
Volkswagen Polo 1.4 (2011) 85 л.с. + робот DSG 7ст + кондей - рабочая - был
Logan Ambiance 1,4 (2008) 75 л.с. + ГУР + передние ЭСП + ГБО by rk03 - был
Deawoo Matiz 0.8 (2002) 52 л.с.- был
  0

3 Відредаговано Less (2010-03-18 11:20:26)

ubr
Рады видеть в нашей дружной компании! storstark
Ни гвоздя, ни жезла!

Logan MCV Laureate-7 2008
МB Sprinter 515 2007
  0

4

Добро пожаловать!  smile

ubr написав:

Коврики брав на автобазарі універсальні. про що жалію - ковзають, ну не буває добрих універсальних речей.

одежная липучка, суперклей - и все будет в порядке.

Laureat 1,4 + кондей серебристый металлик by Renault + частичная шумка (пока) by Демьян + подлокотник by Armster + фильтр салона by Modus (косовато) + внешние зеркала by Prestige... пока все!
  0

5 Відредаговано ubr (2010-03-18 11:47:42)

Engineer, Less, Демьян - дякую за вітання.
Про коврики - уже купив для них шевські липучки - приклею, якщо мене влаштує - відпишусь. ... А ні - то "помалюю в крапочку" і викину.
Перед першою ж сімейною поїздкою купив у Львові дитячі крісла Nania (для 4-х років крісло, для 7-ми - бустер) - досить вдалий і недорогий вибір.
....
ДАЛІ ПРО МАШИНКУ - всі сподівання авто виправдало з величезним запасом!  smile Що "еластичність" "звязки" коробка передач-двигун!  rock Що прохідність та небоязнь ям (якраз "повилазили"  sad  з зими) та бордюів!  fly Що вмістимість! і т. д. і т. п. moto
... Та що буду на новий круг описувати те, що більшістю із тут присутніх давно уже пройдено...
Є деякі технічні питання та постараюсь відписуватись по місцю

Logan Ambiance 1.4 ГУР + Конд., темно-синій - Львів
  0

6

ubr
Приветствую в наших рядах! rock

шануймося!  empathy
  0

7 Відредаговано OKurylyshyn (2010-03-18 12:59:32)

ubr написав:

Дозвольте і мені попроситись до форуму (І першим ділом подякувати форумчанам за можливість почитати відгуки про машинку іще в процесі вибору

Молодець, вливайся в колектив.

ubr написав:

Одразу в салоні дозамовив музику

Тут ти трошки поспішив, як і майже всі незнаючі водії. Що робив по музиці і скільки заплатив?

ubr написав:

думаю - перевзування мені окупилося в першу ж поїздку в Карпати, коли я на спуску з сильнодугоподібного з обледенілим покриттям мосту на вїзді в м.Стрий все-таки встиг зупинитись перед тормознувшим дальнобоєм (дальнобій уже зїхав з льоду та зупинявся перед розкаряченою Короллою з повиламуваними об борюр протилежного краю дороги колесами).

О, і я цю аварію бачив. Це здається було зранку в день виборів, правда непамятаю чи на 1, чи на 2 турі.

ubr написав:

Вони, сволочі, всі ковзають, я різні пробував.

Dacia Logan Prestige 1.6mpi (тільки приємні спогади)
Renault M3 1.5dci https://www.logan.in.ua/forum/post629501.html#p629501
  0

8 Відредаговано ProxY (2010-03-18 13:07:33)

ubr поздравляю с отличной покупкой, поверь, уже через первую 1000 км пробега ты действительно поймешь, что не ошибся в выборе! Удачи на дорогах и ни гвоздя ни жезла! Вливайся в нашу дружную семью Логановодов!

Я взял коврики именно для Логана на базаре, все подошли как влитые, единственная проблема, водительский коврик который постоянно "забирается" мне под педали, но ребята посоветовали приклеить липучки, я уверен что поможет, просто нет времени это сделать. Я думаю, если не хочешь менять их, просто приклей на нижнюю поверхность по текстильной липучке и все будет гуд.

PS. Ждем маленький фотоотчет!  wink

2019 Mazda 6 2.5 AT Style+
  0

9

OKurylyshyn написав:

Кажется, есть специальные крючки, которые можно в пол вкрутить и коврик за них цеплять. Никто не в курсе?

шануймося!  empathy
  0

10

Devil написав:
OKurylyshyn написав:

Кажется, есть специальные крючки, которые можно в пол вкрутить и коврик за них цеплять. Никто не в курсе?

Мне кажется вариант с липучкой более приемлемы, не думаю что комуто охото будет новую машину дырявить.  imho2

0

11

Devil написав:

я проделал 2 аккуратные дырочки в коврике (коврик водителя) и привязал их к трубе снизу сиденья
пробовал на липучки - отклеиваются

Logan 1.4 Laureate + кондей _ Бортовик тут
ненавижу наш автодор
  0

12

ProxY написав:

Мне кажется вариант с липучкой более приемлемы, не думаю что комуто охото будет новую машину дырявить.  imho2

Не машину, а обивку пола. У некоторых машин с завода такие штуки есть

шануймося!  empathy
  0

13

Devil написав:

Не машину, а обивку пола. У некоторых машин с завода такие штуки есть

ну у меня есть такие, а они для этого?  shok 
а вкручивать туда что, саморез?  smile

ненавижу наш автодор
  0

14

Antuan написав:

ну у меня есть такие, а они для этого?     shok
а вкручивать туда что, саморез?  smile

В оригинальных ковриках выемка в этом месте соответствующая вроде как...
Сам не видел, не знаю dntknw

шануймося!  empathy
  0

15

Devil написав:

В оригинальных ковриках выемка в этом месте соответствующая вроде как

надо будет как нибудь заскочить к официалам посмотреть что там на ковриках есть для этих штучек

ненавижу наш автодор
  0

16

Antuan написав:

надо будет как нибудь заскочить к официалам посмотреть что там на ковриках есть для этих штучек

У них могут быть коврики и местного производства

шануймося!  empathy
  0

17

В мене коврики оригінальні, хоча і куплені на базарі. В них дійсно є спеціальні отвори, правда чи саме для цього х/з. А під обшивкою під передніми пасажирами дійсно на підлозі є грубий шар твердого пінопласту, і по ідеї в нього можна щось вкрутити щоб коврики тримались. От тільки взнати б чи є в офіціалів щось спеціальне, типу пластикових самонарізів, чи щось таке.....

0

18

ubr написав:

та в реалії любителем пейзажного фото

это мы заметили, в другом случае была бы выложена фотка машины big_smile

KIA Sportage III Prestige 2.0CRDI AT AWD
  0

19 Відредаговано Less (2010-03-18 18:22:01)

Саморез в пенопласте держатся не будет, он мягкий на самом деле. Лучше как-нибудь воспользоватся родным крепежом

Logan MCV Laureate-7 2008
МB Sprinter 515 2007
  0

20

Less написав:

Лучщекак-нибудь воспользоватся родным крепежом

для этого нужно покупать оригинал
лучше уж тогда народными способами, и на  storstark  останется

ненавижу наш автодор
  0

21

Народ, а якщо такий варіант:
На обшивку (та що з карпету) прибиваєм, чи пришиваєм звичайну закльопку від спортивної куртки, а на полік її пару. Проставити якісь шайби щоб краще трималось і таким чином прищіпати.

0

22

OKurylyshyn, ммм.... очень интересное решение, вот только выдержит ли кнопка?

0

23

Ну заОФФтопили человеку журнал по самое "немогу"  big_smile

Счастье, это когда тебе все завидуют, а нагадить не могут !!!
FAQ по Dacia Logan (MCV) и по форуму
Как загрузить картинки на форум
Hyundai Accent 2007 1.6 AT
  0

24

Zevs
Может, в отдельную тему или тему с ковриками перенести лишнее?? cool

шануймося!  empathy
  0

25

По поводу ковриков - мне друг покупал в Харькове (цену не помню), говорил польские, снизу ковриков есть шипы по всей площади - противоскольжение+на бортиках есть специальные 2 крепления (типа дырки), но я не крепил, и так нормально лежат. А водительський - вообще произведение искуства - и вырез под педаль газа и площадка для левой ноги!

Тише едешь - дальше будешь!
Мой бортовик - http://www.renault-dacia.com.ua/index.php?f=233
[img]http://nick-name.ru/forum/ivi64.gif[/img]
  0