Re: Все "живыми" домой добрались?
Да сегодня утром дороги ваще пипец . Хотя машин заметно меньше выехало, благо что у меня супер-пупер резина ноу-проблем ездию и кайфую.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Головний → Все "живыми" домой добрались?
Сторінки Назад 1 … 12 13 14 15 16 … 40 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Да сегодня утром дороги ваще пипец . Хотя машин заметно меньше выехало, благо что у меня супер-пупер резина ноу-проблем ездию и кайфую.
благо что у меня супер-пупер резина ноу-проблем ездию и кайфую
А що за така резина?
http://www.bridgestone.ru/tyres/winter/ … c5000.html
Да конечно, видится мне повтор прошлой зимы. Что мешало комунальщикам вовремя почистить снег - непонятно. Теперь он так укатан, что и ледоруб не возьмет. Как хорошо что хоть машин на дороге поубавилось. За час езды по городу было пару таких ситуаций что сердце в пятки падало.
Харьков пока холодный и сухой....но походу ненадолго.
Так то завтра я к вам присоединюсь
Пипец..... Вчера вечером дождик пошел, да на морозец, да на голый асфальт если=стеклышко. На машине сплошная корочка прозрачного льда. А ночью еще снега добавило......
Rothmanz
Я вчора дощик на морозі відчув в повну силу.
Мене співробітник попросив його з жінкою і новонародженою дититною завезти кудись в село в Старосамбірському районі, а це 65 км від Львова і дорога горбиста. Туда ще якось доїхали, но назад я їхав і всю дорогу молився, ноги тріслись, реально. Такої страшної дороги я ще ніколи в житті не бачив. Всі їхали з швидкістю не більше 30 км/год. Мене на 90 градусів розвертало 5 разів, правда я якось умудрявся зловити машину і їхати дальше. короче 65 км я їхав більше години.
Я в миллионный раз пожалел что не прошиповал сразу резину Как меня сейчас не отговаривают, я убежден, шипы это надо.....
а я сразу шиповку взял, и не жалею!!!
и не жалею!!!
Кто бы сомневался..
OKurylyshyn
Стрьомно у Вас. Я за дні снігопаду ще ні разу не виїзджав, не було потреби.
Мене на 90 градусів розвертало 5 разів
Як ти себе вів???? Різко газ пускав, гальмував, вимикав щеплення в момент перед заносом????
Вчера после работы, расстояние в 2км, ехал 1час. Расход поднялся к 11л
После ночного дождя и мороза, минут 20-30 отколупывал машину ото льда...
Як ти себе вів???? Різко газ пускав, гальмував, вимикав щеплення в момент перед заносом????
Про тормоза в таких ситуаціях навіть не згадуй. Як тільки легенько натиснеш на тормоз то машина зразу стає не управляєма і злітає з дороги, оскільки вона має нахил.
Щеплення також не чіпаю, коли носить це має відбуватись на передачі, інакше колеса різко змінять частоту обертання і машина також невідомо як себе поведе.
Я під час того як починає задницю крутити, легко скидую газ, руль в сторону заносу і коли машина більш-менш стає рівно, тоді газую, але не сильно, так щоб не пробуксувати, бо тоді колеса зірвуться з місця і почнуть не тягнути машину, а лизати лід.
OKurylyshyn
Просто я не стикався з такою ситуацією, коли на рівній дорозі, з доброго дива, починає машину крутить. Ще коли їздив на 2104, то там було ясно, або різко перемкнув передачу, або газнув лишнього. Логан набагато краще тримає дорогу. Свого часу тренувався, не йде він в занос, пливе вперед і все...Хіба коли задні колеса заблоковані тоді...
Потрібно шукати десь льодовий полігон та спробувати...
Я під час того як починає задницю крутити, легко скидую газ, руль в сторону заносу і коли машина більш-менш стає рівно, тоді газую, але не сильно, так щоб не пробуксувати, бо тоді колеса зірвуться з місця і почнуть не тягнути машину, а лизати лід
Я в прошлом году 17 декабря 2009 года (когда началась метель) добирался из Донецка в Запорожье примерно 7 часов, при этом дважды вылетал с трассы. Так я к чему: во время второго вылета я вообще ничего не понял, т.к. машину просто начало разворачивать на 360 градусов и все эти события длились не более 2-3 секунд, после чего я в кювете. А вы бросаю руль, легко сбрасываю газ.... Это наверное называется чуть-чуть задницу повело на небольшой скорости (до 40 км/ч).
ALIGOTE
Точно так і буває. Батько якось розказував. На зустріч їде автобус, він перемикає передачу, ще трошки проїхав і тут кидає вліво-вправо і між двох дерев тільки зашелестів...Секунда діла і все, трактором витягували.
Секунда діла і все, трактором витягували.
Меня тоже тянул ГАЗон. Так я еще и на самолет опаздывал с женой и друзьями семьи. Хорошо хоть снежок рыхлый был... но все равно повезло несказанно, что между деревьями слетел.
ALIGOTE
Sash_ko
да, есть такое, я заметил что такое возникает при переключении передачи, т.е. на передачу ниже как-бы тормозя машину в этот момент ухх (эти самые 2-3 секунды), выход при переключении немного оборотов больше делать
ну это надо выехать куда-то в открытое место и испробовать разные варианты (благо у меня взлетка не далеко )
легко скидую газ
Так вроде во всех букварях пишется, что на переднем приводе надо легонько добавить газу ну и руль в сторону заноса, да.
Прошлой зимой прочувствовал на себе, 30 декабря ехал на закарпатье по трассе Киев-Чоп, под Львовом начался мелкий снежок асфальт вроде чистый мороз был небольшой. По трассе шел неспеша с равномерной скоростью, но только стоило совсем немного сбросить газ - как сразу почувствовал что зад уводит в сторону, чуть добавил газ - выровнялся...
Так вроде во всех букварях пишется, что на переднем приводе надо легонько добавить газу
Так я ж і написав
легко скидую газ, руль в сторону заносу і коли машина більш-менш стає рівно, тоді газую, але не сильно, так щоб не пробуксувати, бо тоді колеса зірвуться з місця і почнуть не тягнути машину, а лизати лід.
Весь цей процес триває 1-2 секунди, якщо за цей час машину не вирівняти то можна відпускати руль і закривати очі
Це з моєї практики. Говорити воно легше, а коли таке на дорозі і ти мажш долю секунди щоб щось зробити то це зовсім інше.
А взагалі їхати було важко бо дорога то вверх то вниз і стабільну швидкість тримати важко, тим більше на дорозі я ж не один, хтось швидше їде, хтось повільніше.
на 360 градусов и все эти события длились не более 2-3 секунд, после чего я в кювете. А вы бросаю руль, легко сбрасываю газ.... Это наверное называется чуть-чуть задницу повело на небольшой скорости (до 40 км/ч).
Всё должно происходить на уровне рефлексов, тогда можно справиться с управлением и вывести машину из заноса. Доли секунд всё решают. Поэтому советую попрактиковаться на безопасной площадке перед тем как начать ездить по снегу. Мы когда проходили зимний курс у Реги, здорово почувствовали как можно управлять машиной в сложных условиях. Меня во всяком случае эти навыки выручали не раз, стоит ли говорить что эти навыки надо поддерживать и отрабатывать. Я после первого снега стараюсь всегда поганять машинку в заносе, чтоб вспомнить и освежить приемы зимнего вождения.
Я после первого снега стараюсь всегда поганять машинку в заносе, чтоб вспомнить и освежить приемы зимнего вождения.
Так само люблю на площадці слизькій поюзати ! Краще починаєш відчувати авто !
OKurylyshyn Получается сначала ты немного сбрасываешь газ, а потом добавляешь? Так в том то и дело, газ надо сразу добавлять и крутить руль в сторону заноса, как только он начался. Смысл в том, что если твой багажник пытается тебя обогнать нельзя ему это позволять делать
Antnick
Ти просто колись спробуй як це.
Кожен має свої методи, мені так найкраще.
А багажник мене не обганяв, він пробував зїхати в кювет, оскільки дорога мала нахил в сторону.
Коли я скидую газ, одночасно повертаючи руль в сторону заноса, то ніс машини як би клює в ту сторону куди сповзає багажник, тим самим він якби розвертає багажник в протилежну сторону, тоді ти його і ловиш.
А якщо зразу газнути, то багажник просто викине в протилежний бік і машину почне розхитувати з сторони в сторону, тоді важе її зловити.
А взагалі все залежить від швидкості. На низькій я думаю краще робити так як я , а на високій напевно так як ти говориш.
Сторінки Назад 1 … 12 13 14 15 16 … 40 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Головний → Все "живыми" домой добрались?
Згенеровано за 0.175 секунд(и), виконано 85 запитів