Re: Чіп-тюнінг Логана у Львові
Novik
А Ви лише чіп-тюнінг у Львові робите чи й активацію БК?
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Чіп-тюнінг Логана у Львові
Сторінки Назад 1 2 3 4 5 6 7 … 14 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Novik
А Ви лише чіп-тюнінг у Львові робите чи й активацію БК?
Мене також цікавить активація БК. Подумую купити собі Multitronics, але все ніяк не можу наважитись. Підскажіть будь-ласка до кого можна звернутись у Львові нарахунок активації БК?
regulator, Odja - зберіть команду (ще одного-двох бажаючих) - приїду та зроблю.
dr_brumental дякую за таку змогу, будем старатись.
regulator , якщо маєш бажання активувати БК давай спробуємо назбирати бажаючих разом, нас вже двоє ще треба двоє, математика досить таки проста. Шкода от тільки не маю я знайомих які б їздили на Логан, треба в гаражі походити когось підписати.
dr_brumental , ще таке питання як ЦІНА, можна хоча б приблизно сказати скільки це буде коштувати і ще така штука, машина на гарантії і недуже хочеться її втрачати чи вплине якимось чином це на неї? Наперед дуже дякую.
друзі, тема не зовсім про активацію, вона про чіп. по гарантії - все нормально буде ніяк не вплине зовні ніяк не видно, що щось змінилось. навіть підрулевий перемикач залишається таким самим.
_AlexSander_ дякую за зауваження і прийми мої вибачення, але просто нажаль не має теми "Активація БК у Львові" а я зацікавлений якраз в ній. Надалі постараюсь спілкуватись по темі.
Перепрограмувати мікросхему памяті для активації БК я зможу, навіть без випаювання , але розбирати підрульовий перемикач і підганяти кнопку - це краще робити тому, хто вже руку набив .
але просто нажаль не має теми "Активація БК у Львові" а я зацікавлений якраз в ній
Значить створюй нову тему і вперед, збирайте банду і замовляйте майстра.
Odja
Значить створюй нову тему і вперед, збирайте банду і замовляйте майстра.
І все буде
А разом з тим і з Олегом познайомлюся. А може й ще з ким.
Odja
як казали в одному фільмі "имею возможность иметь козу но не имею желания.."
я дійсно цікавлюсь і чіпуванням двигуна і активацією БК. Просто якщо про чіпування вже все розжовано і є відгуки форумчан. то сприводу активації БК ще не докінця зрозуміло що по чому. Цікаво було б вияснити що ми отримаємо врезультаті активації?
Питання активації БК переноситься сюди: Збір бажаючих на активацію БК у м.Львів
І все буде
А разом з тим і з Олегом познайомлюся. А може й ще з ким.
Якщо приізд прийдеться розтягнути на пару днів, то нічлігом і гарячою вечерею забезпечу. А також можу надати в користування гараж (правда не опалюваний), і всі своі інструменти, хоча маю іх не так і багато.
OKurylyshyn
Щодо інструмента - все своє ношу з собою. А щодо решти -
OKurylyshyn
Щодо інструмента - все своє ношу з собою. А щодо решти -
Мій номер в профілі, дзвони не встидайся, все організуєм.
І знову я в темі. Черговий раз змінив прошивку. Нагадаю, до того була Паулюс 95 , тепер відносно нова ADACT_95_Mod.16. Моя стара АDACT яку шив filin-Андрій боюсь втрачена Про враження відпишусь. Ага, шив Володя.
Donpedro ну ты даёшь отпишешь потом как тебе 16ый мод. я откатился на 15ый
_AlexSander_
Mod.15 це та прошивка яку нам в девятому році Андрій заливав як оптимальну?
P.S. Нарив інфу про цю прошивку. З позитиву - прошивка досить динамічна, динамічніша ніж Паулюса. З негативу - спостерігались зависання обертів в районі 1500, також підвищена витрата палива, орієнтовно на 1л в міському режимі. ХХ хід також 800 а для комплектацій з кондиціонером - 850. Щоправда у мене є кондиціонер але оберти всерівно від 796 до 826. Без різниці чи увімкнений кондиціонер чи ні. Відсічка на 7000, ще не перевіряв
Donpedro честно говоря я не в курсе, что вам там лили в 2009ом
отсечки в моде16 нет
по подвисаниям - попробуй сменить бензус для начала:) но на 1,4 не замечал ни разу такого "счастья". про литр подтверждаю эта прошива больше к спорту относится.
_AlexSander_
по подвисаниям - попробуй сменить бензус для начала:)
У мене ще вражень не має, це інфа з нету по цій прошивці.
А які враження про MOD15?
Donpedro та. .с нета.. по подвисаниям я хочу тебе сказать что они есть на любой прошиве. паулюс, адакт,немцы, свв.. особенно на мцв видно. тут надо с каждым случаем разбираться отдельно. 15ый экономнее чем 16ый. я сейчас откатываю на себе 14,15,16. сейчас на 15ом почти тыщу откатал. до этого - на 16ом неделю. следующих заезд - 14ый на 16 и 15 подвисаний не было ни разу.
_AlexSander_
Дуже велика різниця по тязі між 15-м і 16-м ? І на яких обертах.
по тяге .. показалось даже что 15я лучше по тяге.
Hidden message by (0) 2011-04-22 05:38:50
Сторінки Назад 1 2 3 4 5 6 7 … 14 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Чіп-тюнінг Логана у Львові
Згенеровано за 0.160 секунд(и), виконано 90 запитів