Re: ГБО на Logan, ЗА и ПРОТИВ.
http://www.youtube.com/watch?v=wNDJsylcwJw тест балонів
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → ГБО → ГБО на Logan, ЗА и ПРОТИВ.
Сторінки Назад 1 … 11 12 13 14 15 … 61 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
http://www.youtube.com/watch?v=wNDJsylcwJw тест балонів
При чому тут боїшся, є прості факти від яких я відштовхуюсь.
1. Тиск в метановому балоні 16Атм, а в пропановому 1,6-2 Атм, тому як вони себе поведуть при деформації, наприклад при аварії, само собою зрозуміло.
2. Вага метанового балона 60кг, а пропанового 15-20кг.
3. Метан легший від повітря і в разі пропускання заповнює автомобіль/гараж, а Пропан важчий від повітря і стелиться по землі.
4. Потужність двигуна на метані падає на 15-20%, а на пропані 0-5%
Все правильно.
Я за безопасность, поэтому мой выбор в типе ГБО - пропан.
Информация для размышления: по-моему из салона метан ставил только фиат, а вот пропан многие... не зря это все...
1 тиск метану не менш 200 атм, та тести показують, що він є найбезпечнішим
тому що там балон дуже грубий і міцний, але при деформації він не гнеться, а тріскає
2 вага 60 кг, а заправленого пропаном скільки? також 20 кг?
так це я написав вагу пустих балонів, тому якщо їх натиснути газом то різниця тисків компенсує різницю в вазі.
3 ви вважаєте те, що пропан стелиться по землі, а не піднімається в гору безпечним?
а тут палка з двома кінцями. коли їдеш то чуєш запах і думаєш що робити, а якщо залишив машину в гаражі на ніч, а зранку включив світло.....
ls7 написав:1 тиск метану не менш 200 атм, та тести показують, що він є найбезпечнішим
тому що там балон дуже грубий і міцний, але при деформації він не гнеться, а тріскає
ls7 написав:2 вага 60 кг, а заправленого пропаном скільки? також 20 кг?
так це я написав вагу пустих балонів, тому якщо їх натиснути газом то різниця тисків компенсує різницю в вазі.
ls7 написав:3 ви вважаєте те, що пропан стелиться по землі, а не піднімається в гору безпечним?
а тут палка з двома кінцями. коли їдеш то чуєш запах і думаєш що робити, а якщо залишив машину в гаражі на ніч, а зранку включив світло.....
Коли витікає метан ти це відразу відчуєш на слух не то що на нюх,а пропан навряд. На рахунок міцності не буду зарікатись, але бачив в новинах як поїзд збив автобус в наслідок чого всі загинули, з автобула практично нічого не залишилось, а балони були цілі.
От пишу відповіді на користь метану і думаю нах... воно мені?
поэтому мой выбор в типе ГБО - пропан.
не. твой выбор логан ДЦИ
Люди, де Ви? Приєднуйтесь до дискусії.
Мене на понеділок записали на установку ГБО, і мені до того часу треба або заспокоїтись і з спокійною душею поставити, або кіпішнути і відмовитись від цієї затії.
Дайте перелік питань які треба задати установщикам і відповідно правильні відповіді на них.
Дайте перелік питань які треба задати установщикам і відповідно правильні відповіді на них.
Я спросил ставил ли он вообще на Логан, хотя ответ знал так как половина таксистов у моего ставила. Это был у них не первый Логан и все уже отлажено. Больше вопросов не задавал
Я спросил ставил ли он вообще на Логан, хотя ответ знал так как половина таксистов у моего ставила. Это был у них не первый Логан и все уже отлажено. Больше вопросов не задавал
Це я питав, казали що в них на обслуговуванні логанів десь 25, і всім вони ставили обладнання.
Я коли приїхав домовлятись, то хлопці на Інфініті ставили балон, не машина а танк.
grinder написав:Я спросил ставил ли он вообще на Логан, хотя ответ знал так как половина таксистов у моего ставила. Это был у них не первый Логан и все уже отлажено. Больше вопросов не задавал
Це я питав, казали що в них на обслуговуванні логанів десь 25, і всім вони ставили обладнання.
Я коли приїхав домовлятись, то хлопці на Інфініті ставили балон, не машина а танк.
просто балон чи ГБО?
просто балон чи ГБО?
ГБО, все повністю, установка, підключка, настройка.
Ось тут я маю ставити ГБО. Кантора Київська і дуже відома в колі газовиків і причетних. В Львові філіал.
http://www.gazovik.kiev.ua/
OKurylyshyn Я так зрозумів, що вони ставлять лише Ловато? Я це до чого - для Логана Ловато навіть забагато. Досить було б польського ГБО. Тобто, по грошам було б дешевше. Ловато досить наворочене, тому й його і ставлять на сучасні іномарки. Логан (його двигун) не є настільки сучасним. Але гірше не буде, просто трохи переплатиш и розходники у випадку необхідності дорожчі.
в них на обслуговуванні логанів десь 25
Ну и гут, в ГБО главное установщик толковый.
Мене на понеділок записали на установку ГБО, і мені до того часу треба або заспокоїтись і з спокійною душею поставити, або кіпішнути і відмовитись від цієї затії.
Раджу в понеділок зранку набухатись, і не буде страшно ставити ГБО
Ніякої дискусії не потрібно.
Я поставив ГБО у жовтні 2007 року. Тобто, більш ніж чотири роки тому. Я вже тоді був далеко не перший на Логані, кому ставили ГБО. Хлопці за день обладнують з півдесятка машин. Досвід є. В Логані під капотом досить місця, щоб розмістити спокійно все, що потрібно. Знімуть повітряний фільтр і все приладнають.
Для майстрів це не творчість, коли треба щось придумувати унікальне, а ремесло, звичайна рутина. За день поставлять (у всякому випадку, з моєю машиною так було), ввечері виїдете, "как огурчик, бэз шуму, бэз пыли".
Я коли зразу виїхав надвечір уже з ГБО, закралась підозра, що мене обдурили - ніяких змін у поведінці машини, їде, як і на бензині. Думаю - муляж вліпили і гроші злупили. Остаточно заспокоївся, коли проїхав кілометрів 400 і побачив, що весь бензин залишився на місці. (Прибріхую, звичайно, але вищеозначена думка в голові-таки майнула).
OKurylyshyn
не став ГБО, по нынешним ценам на газ-бензин экономии почти никакой, а гиммороя добавится прилично.
OKurylyshyn
не став ГБО, по нынешним ценам на газ-бензин экономии почти никакой, а гиммороя добавится прилично.
по нынешним ценам на газ-бензин экономии почти никакой
у меня по самым самым плохим подсчетам сейчас экономия не менее 150 грн на 1000 км.
экономия не менее 150 грн на 1000 км.
Это раньше, когда газ 2 грн, бенз 4 грн было экономией, тогда 150 это было половина топливного бюджета, а сейчас это полбалона газа - выкатаешь их по пути на газТО.
выкатаешь их по пути на газТО.
до газТО 15кило, надеюсь умножишь сам
Кроме того если много езжу по городу или зимой то выгода растет. Прошлой зимой расход газа в гололед 10, в позапрошлый сколько же брало бензы. За зиму проехал 8-10 тыщ, пидрахуй сам
Я езжу каждый месяц примерно одинаково, по тем же маршрутам. До установки на бенз тратил 1100 грн, после - 650 на пропан. Поездка на море и к теще обошлась на 800 грн дешевле.
grinder написав:экономия не менее 150 грн на 1000 км.
Это раньше, когда газ 2 грн, бенз 4 грн было экономией, тогда 150 это было половина топливного бюджета, а сейчас это полбалона газа - выкатаешь их по пути на газТО.
Що таке газ ТО? що обслуговується у ГБО?
Що таке газ ТО?
в основному перевірка балону.
що обслуговується у ГБО?
заміна фільтрів.
ls7 написав:Що таке газ ТО?
в основному перевірка балону.
ls7 написав:що обслуговується у ГБО?
заміна фільтрів.
Балон перевіряється раз на два роки. Хоча я ще не перевіряв, а пройшло уже три.
Раз на 15 тисяч бажано поміняти фільтр тонкої очистки. Але я також із старим фільтром їзжу, мабуть, більше 30-ти.
Свою економію грубо рахую так. Бензин 6,5 л - це 65 гривень. Газ 7,5 л - це 45 гривень. 20 гривень на сотні км на сьогоднішній день, вважаю, непогано.
Можна також врахувати, що за майже 210 тис. км жодного разу не було потреби прочищати бензинові форсунки чи рятувати каталізатор
Хоч рахуй, хоч не рахуй, все одно получиш 0.
Расклад таков:
Газ - 10 литров по 6.50 + 1 литр бенза по 10 = 75 грн
Бенз 7.5 литров по 10 грн = 75 грн
Всё остальное - сам себя утешаю или копейки экономии.
Сторінки Назад 1 … 11 12 13 14 15 … 61 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → ГБО → ГБО на Logan, ЗА и ПРОТИВ.
Згенеровано за 0.233 секунд(и), виконано 82 запитів