Re: Книга грустностей :(
сяся
торгаши утверждают , что их шокеры не запрещены и приводят выписки из законов Украины . Удачи .
та нє зашугали тут мене буде час сходю до юрістов. за монтіровку я усі закони та відмазки знаю а про шокєр нє
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Книга грустностей :(
Сторінки Назад 1 … 41 42 43 44 45 … 70 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
сяся
торгаши утверждают , что их шокеры не запрещены и приводят выписки из законов Украины . Удачи .
та нє зашугали тут мене буде час сходю до юрістов. за монтіровку я усі закони та відмазки знаю а про шокєр нє
Ну как бы вот
Стаття 195-4. Порушення порядку виробництва, придбання, зберiгання чи продажу електрошокових пристроїв i спецiальних засобiв, що застосовуються правоохоронними органами
Порушення порядку виробництва, придбання, зберiгання чи продажу електрошокових пристроїв i спецiальних засобiв, що застосовуються правоохоронними органами, тягне за собою накладення штрафу вiд чотирьох до семи неоподатковуваних мiнiмумiв доходiв громадян з конфiскацiєю електрошокових пристроїв i спецiальних засобiв.
Тi самi дiї, вчиненi особою, яку протягом року було пiддано адмiнiстративному стягненню за одне з порушень, передбачених частиною першою цiєї статтi, тягнуть за собою накладення штрафу вiд п'яти до десяти неоподатковуваних мiнiмумiв доходiв громадян з конфiскацiєю електрошокових пристроїв i спецiальних засобiв.
(Кодекс доповнено статтею 195-4 згiдно iз Законом i 148/96-ВР вiд 25.04.96, iз змiнами, внесеними згiдно iз Законом i 55/97-ВР вiд 07.02.97).
Каждый дальше решает сам. Но видя то, какой произвол твориться у нас в милиции, я считаю, что это того не стоит. Один фиг доказать ментам, что ты не верблюд очень сложно будет.
:imho::imho:
Ну и как бы на почитать
http://vilniy.kiev.ua/nasha-konsultatsi … -v-ukraine
неприятно будет ощутить его, ну, сами поняли где..
Мушку спиливать надо....
Сегодня, в Великий праздник Введения во храм Пресвятой Богородицы, умер светлый человек - бабушка моей жены...
Царствие Небесное. Земля пухом.
Земля пухом....
соболезную..
Ну как бы вот
Стаття 195-4. Порушення порядку виробництва, придбання, зберiгання чи продажу електрошокових пристроїв i спецiальних засобiв, що застосовуються правоохоронними органами
Порушення порядку виробництва, придбання, зберiгання чи продажу електрошокових пристроїв i спецiальних засобiв, що застосовуються правоохоронними органами, тягне за собою накладення штрафу вiд чотирьох до семи неоподатковуваних мiнiмумiв доходiв громадян з конфiскацiєю електрошокових пристроїв i спецiальних засобiв.
Тi самi дiї, вчиненi особою, яку протягом року було пiддано адмiнiстративному стягненню за одне з порушень, передбачених частиною першою цiєї статтi, тягнуть за собою накладення штрафу вiд п'яти до десяти неоподатковуваних мiнiмумiв доходiв громадян з конфiскацiєю електрошокових пристроїв i спецiальних засобiв.
(Кодекс доповнено статтею 195-4 згiдно iз Законом i 148/96-ВР вiд 25.04.96, iз змiнами, внесеними згiдно iз Законом i 55/97-ВР вiд 07.02.97).Каждый дальше решает сам. Но видя то, какой произвол твориться у нас в милиции, я считаю, что это того не стоит. Один фиг доказать ментам, что ты не верблюд очень сложно будет.
:imho::imho:
Ну и как бы на почитать
http://vilniy.kiev.ua/nasha-konsultatsi … -v-ukraine
есть одна тонкость - можно будет доказывать а не шептать лежа в больничке или того хуже на обочине с пробитой головой
есть одна тонкость - можно будет доказывать а не шептать лежа в больничке или того хуже на обочине с пробитой головой
Да шокер положить под сиденье и проблем нет.
А я вот видел на экранах устройство такое - выстреливается сетка и запутывает противника - оно в природе существует ? и где взять ?
Да шокер положить под сиденье и проблем нет.
Ну я же не против. Просто хотел поделиться информацией. Я же хотел как лучше
На самом деле, каждый решает сам как ему обороняться в случай чего. Можно и калаш на черном рынке купить
Ну я же не против. Просто хотел поделиться информацией. Я же хотел как лучше
спасибо всё правильно ! полезная информация ! (лично для меня уж точно ) я в своё время арбалет возил спортивный в хитром футляре - собранный , так когда в ччистом едеш только интересуются для интереса , а когда в рабочем - обязательно бумаги показывал и минут на пять минимум удлинялась беседа с работниками полосатой палочки .
устройство такое - выстреливается сетка и запутывает противника - оно в природе существует ? и где взять ?
а как с этим вопросом
Пипец что там творится народ из окон выпрыгивает.
Харьков. Взрыв в жилом доме.
Пипец что там творится народ из окон выпрыгивает.
Харьков. Взрыв в жилом доме.
та да, печалька. Говорят 4ро погибло - газовый баллон взорвался.
Тренер першого чемпіона України розбився на своїй машині під Мелітополем.
http://prosport.tsn.ua/sport/zasluzheni … u-dtp.html
Заяєву був 81 рік
Ввечері 18 грудня на трасі під Мелітополем на своїй машині розбився заслужений тренер України Анатолій Миколайович Заяєв. Смерть настала миттєво, повідомляють "Миколаївські новини".
За попередньою інформацією, автомобіль Заяєва на шляху до Сімферополя на слизькій ділянці траси вилетів на зустрічну смугу, де відбулося лобове зіткнення з автомобілем-евакуатором.
Як тренер Заяєв прославився в 1992 році. Тоді в першому чемпіонаті України з футболу він привів сімферопольську "Таврію" до золотих медалей, обігравши у фіналі київське "Динамо".
Останнім часом Анатолій Миколайович був спортивним директором запорізького "Металурга" і консультував МФК "Миколаїв".
"Проспорт" висловлює щирі співчуття рідним і близьким Анатолія Миколайовича.
Тренерська кар'єра Анатолія Заяєва:
1979 - "Днепр" (Дніпропетровськ)
1981—1982 "Атлантика" (Севастополь)
1991—1993 "Таврія" (Сімферополь)
1995 "Таврія" (Сімферополь)
1996—1997 "Конструкторул" (Кишинів, Молдова)
1997—1998 "Миколаїв"
1998—1999 "Прикарпаття" (Івано-Франківськ)
2000 "Полісся" (Житомир)
2001 "Таврія" (Сімферополь)
2001 "Черкаси"
2002—2004 "Таврія" (Сімферополь)
2012 "Металург" Запоріжжя (спортивний директор)
Досягнення:
Чемпіон України: 1992 ("Таврія")
Фіналіст кубка України: 1993/94 ("Таврія")
Переможець першої ліги: 1997/98 ("Миколаїв")
Заслужений тренер України і Молдови, нагороджений орденом "За заслуги" III і II (2011) ступенів, отримав почесну грамоту Верховної Ради України "За особливі заслуги перед українським народом".
Engineer Как же всё таки сурова жизнь.
Engineer
А что стало с водителем встречки, которого он долбанул в лоб?
Sniff эвакуаторщик не имел статуса "Заслуженный эвакуаторщик Зимбабве и Гондураса", поэтому его судьба никому не интересна.
Engineer
А что стало с водителем встречки, которого он долбанул в лоб?
Сгорел в машине...
Сторінки Назад 1 … 41 42 43 44 45 … 70 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Книга грустностей :(
Згенеровано за 0.231 секунд(и), виконано 82 запитів