1,051 Відредаговано сяся (2012-12-03 22:35:12)

Re: Книга грустностей :(

vmechanic написав:

сяся
торгаши утверждают , что их шокеры не запрещены и приводят выписки из законов Украины . Удачи .

та нє  зашугали тут мене  буде  час   сходю до юрістов.  за монтіровку я усі  закони та відмазки  знаю а про шокєр нє  dumbom

0

1,052 Відредаговано Lelik (2012-12-03 22:49:56)

Ну как бы вот
Стаття 195-4. Порушення порядку виробництва, придбання, зберiгання чи продажу електрошокових пристроїв i спецiальних засобiв, що застосовуються правоохоронними органами
Порушення порядку виробництва, придбання, зберiгання чи продажу електрошокових пристроїв i спецiальних засобiв, що застосовуються правоохоронними органами, тягне за собою накладення штрафу вiд чотирьох до семи неоподатковуваних мiнiмумiв доходiв громадян з конфiскацiєю електрошокових пристроїв i спецiальних засобiв.
Тi самi дiї, вчиненi особою, яку протягом року було пiддано адмiнiстративному стягненню за одне з порушень, передбачених частиною першою цiєї статтi, тягнуть за собою накладення штрафу вiд п'яти до десяти неоподатковуваних мiнiмумiв доходiв громадян з конфiскацiєю електрошокових пристроїв i спецiальних засобiв.
(Кодекс доповнено статтею 195-4 згiдно iз Законом i 148/96-ВР вiд 25.04.96, iз змiнами, внесеними згiдно iз Законом i 55/97-ВР вiд 07.02.97).

Каждый дальше решает сам. Но видя то, какой произвол твориться у нас в милиции, я считаю, что это того не стоит. Один фиг доказать ментам, что ты не верблюд очень сложно будет.
imho2:imho::imho:
Ну и как бы на почитать
http://vilniy.kiev.ua/nasha-konsultatsi … -v-ukraine

Renault Espace V 1.6 DCI
"Хороший человек не тот, который умеет делать добро, а тот, который не делает зла!"
  0

1,053

inok написав:

неприятно будет ощутить его, ну, сами поняли где..

Мушку спиливать надо.... big_smile

Laureat 1.6+ABS+кондей+ПБП+Toreador Red+вешалка для пиджака+подлокотник+литьё. 2007г.р.
лучше по утру на Google Earth искать ГДЕ ты пил, чем на youtube КАК...
Постарайся получить то, что любишь, иначе придется любить то, что получил.....
Никому не доверяй, и тебя никто не предаст.
  0

1,054

Сегодня, в Великий праздник Введения во храм Пресвятой Богородицы, умер светлый человек - бабушка моей жены... grater

Dacia Logan 1.4 Laureate 2006 - был
VW Polo sedan Comfortline 2017.
  0

1,055

sad

Dacia Logan (Лютые 1.4 литра! (с) Aprox) BASE (раніше була)+ел.регулювання та підігрів дзеркал+ЕСП+БК+ГБО+Чіп-тюн+бі-лінзи+ПТФ+лиття+парктронік+ПрестижV-55.
Синій мінерал.
Dacia Logan 1.6 MT PRESTIGE. Синій мінерал
  0

1,056

sad

Dacia Sandero 2008 K7M 1.6MPI -продано Renault Kangoo II 2013 K9K 90 -продано, Renault Clio III 2007 K4M801 DP0 110 - продано
VW Golf IV GT 2004 1.9TDI арендовано-повернуто
VW Tiguan Sport 2012 2.0TSI, MAZDA CX-5 2018 2.5 SKYACTIV®-G, VW ID.4 2023
Heckler-Koch VP9 , AK-103
  0

1,057

sad

Dacia Logan Prestige 1.6mpi (тільки приємні спогади)
Renault M3 1.5dci https://www.logan.in.ua/forum/post629501.html#p629501
  0

1,058

sad

0

1,059

Царствие Небесное. Земля пухом. sad

Renault Logan 1,5 dCi Ambiance 2012 KNM + БК by_AlexSander_
  0

1,060

Земля пухом.... sad

Ambiance 1,6, 2005 г.в., пробег 130 000 (14.09.2016)

"Безопасная скорость" - это когда скорость автомобиля не превышает скорости мыслей водителя.
  0

1,061

sad

Renault Espace V 1.6 DCI
"Хороший человек не тот, который умеет делать добро, а тот, который не делает зла!"
  0

1,062

соболезную..

LOGAN 1.4 СПГ
Не уверен - Не обгоняй!
  0

1,063

Lelik написав:

Ну как бы вот
Стаття 195-4. Порушення порядку виробництва, придбання, зберiгання чи продажу електрошокових пристроїв i спецiальних засобiв, що застосовуються правоохоронними органами
Порушення порядку виробництва, придбання, зберiгання чи продажу електрошокових пристроїв i спецiальних засобiв, що застосовуються правоохоронними органами, тягне за собою накладення штрафу вiд чотирьох до семи неоподатковуваних мiнiмумiв доходiв громадян з конфiскацiєю електрошокових пристроїв i спецiальних засобiв.
Тi самi дiї, вчиненi особою, яку протягом року було пiддано адмiнiстративному стягненню за одне з порушень, передбачених частиною першою цiєї статтi, тягнуть за собою накладення штрафу вiд п'яти до десяти неоподатковуваних мiнiмумiв доходiв громадян з конфiскацiєю електрошокових пристроїв i спецiальних засобiв.
(Кодекс доповнено статтею 195-4 згiдно iз Законом i 148/96-ВР вiд 25.04.96, iз змiнами, внесеними згiдно iз Законом i 55/97-ВР вiд 07.02.97).

Каждый дальше решает сам. Но видя то, какой произвол твориться у нас в милиции, я считаю, что это того не стоит. Один фиг доказать ментам, что ты не верблюд очень сложно будет.
imho2:imho::imho:
Ну и как бы на почитать
http://vilniy.kiev.ua/nasha-konsultatsi … -v-ukraine

есть одна  тонкость - можно будет доказывать  а не шептать лежа  в больничке или того хуже на обочине  с пробитой головой

0

1,064

сяся написав:

есть одна  тонкость - можно будет доказывать  а не шептать лежа  в больничке или того хуже на обочине  с пробитой головой

Да шокер положить под сиденье и проблем нет.

Киев
Шкода Рапид 1.6, .110л.с ....+  Дастер 1.5,  110л.с
Бортовой тут: https://www.logan.in.ua/forum/topic1840 … 110ls.html
  0

1,065

А я вот  видел на экранах устройство такое - выстреливается сетка и запутывает противника - оно в природе существует ? и где взять ?

0

1,066 Відредаговано Lelik (2012-12-06 21:00:22)

сяся написав:

Александр007 написав:

Да шокер положить под сиденье и проблем нет.

Ну я же не против. Просто хотел поделиться информацией. Я же хотел как лучше nose_eat
На самом деле, каждый решает сам как ему обороняться в случай чего. Можно и калаш на черном рынке купить imho2

Renault Espace V 1.6 DCI
  0

1,067

Lelik написав:

Ну я же не против. Просто хотел поделиться информацией. Я же хотел как лучше

like like like спасибо всё правильно ! полезная информация ! (лично для меня уж точно ) я в своё время арбалет возил спортивный в хитром футляре - собранный , так когда в ччистом едеш только интересуются для интереса , а когда в рабочем - обязательно бумаги показывал и минут на пять минимум удлинялась беседа с работниками полосатой палочки . 

сяся написав:

устройство такое - выстреливается сетка и запутывает противника - оно в природе существует ? и где взять ?

а как с этим вопросом   nose_eat

0

1,068

Пипец что там творится народ из окон выпрыгивает.
Харьков. Взрыв в жилом доме.

0

1,069

MACK написав:

Пипец что там творится народ из окон выпрыгивает.
Харьков. Взрыв в жилом доме.

та да, печалька. Говорят 4ро погибло - газовый баллон взорвался.

0

1,070

sad

0

1,071

Тренер першого чемпіона України розбився на своїй машині під Мелітополем.
http://prosport.tsn.ua/sport/zasluzheni … u-dtp.html
Заяєву був 81 рік
Ввечері 18 грудня на трасі під Мелітополем на своїй машині розбився заслужений тренер України Анатолій Миколайович Заяєв. Смерть настала миттєво, повідомляють "Миколаївські новини".

За попередньою інформацією, автомобіль Заяєва на шляху до Сімферополя на слизькій ділянці траси вилетів на зустрічну смугу, де відбулося лобове зіткнення з автомобілем-евакуатором.

Як тренер Заяєв прославився в 1992 році. Тоді в першому чемпіонаті України з футболу він привів сімферопольську "Таврію" до золотих медалей, обігравши у фіналі київське "Динамо".

Останнім часом Анатолій Миколайович був спортивним директором запорізького "Металурга" і консультував МФК "Миколаїв".

"Проспорт" висловлює щирі співчуття рідним і близьким Анатолія Миколайовича.

Тренерська кар'єра Анатолія Заяєва:

1979 - "Днепр" (Дніпропетровськ)
1981—1982 "Атлантика" (Севастополь)
1991—1993 "Таврія" (Сімферополь)
1995 "Таврія" (Сімферополь)
1996—1997 "Конструкторул" (Кишинів, Молдова)
1997—1998 "Миколаїв"
1998—1999 "Прикарпаття" (Івано-Франківськ)
2000 "Полісся" (Житомир)
2001 "Таврія" (Сімферополь)
2001 "Черкаси"
2002—2004 "Таврія" (Сімферополь)
2012 "Металург" Запоріжжя (спортивний директор)

Досягнення:

Чемпіон України: 1992 ("Таврія")
Фіналіст кубка України: 1993/94 ("Таврія")
Переможець першої ліги: 1997/98 ("Миколаїв")

Заслужений тренер України і Молдови, нагороджений орденом "За заслуги" III і II (2011) ступенів, отримав почесну грамоту Верховної Ради України "За особливі заслуги перед українським народом".

Renault Grand Scenic ІІІ (2011) дизель 1,5 110 л.с., механика - Крокодил
Volkswagen Polo 1.4 (2011) 85 л.с. + робот DSG 7ст + кондей - рабочая - был
Logan Ambiance 1,4 (2008) 75 л.с. + ГУР + передние ЭСП + ГБО by rk03 - был
Deawoo Matiz 0.8 (2002) 52 л.с.- был
  0

1,072

Engineer Как же всё таки сурова жизнь.

0

1,073

Engineer
А что стало с водителем встречки, которого он долбанул в лоб?
rtfm

0

1,074

Sniff эвакуаторщик не имел статуса "Заслуженный эвакуаторщик Зимбабве и Гондураса", поэтому его судьба никому не интересна.

Dacia Sandero 2008 K7M 1.6MPI -продано Renault Kangoo II 2013 K9K 90 -продано, Renault Clio III 2007 K4M801 DP0 110 - продано
VW Golf IV GT 2004 1.9TDI арендовано-повернуто
VW Tiguan Sport 2012 2.0TSI, MAZDA CX-5 2018 2.5 SKYACTIV®-G, VW ID.4 2023
Heckler-Koch VP9 , AK-103
  0

1,075

Sniff написав:

Engineer
А что стало с водителем встречки, которого он долбанул в лоб?
rtfm

Сгорел в машине...

Laureat 1.6+ABS+кондей+ПБП+Toreador Red+вешалка для пиджака+подлокотник+литьё. 2007г.р.
лучше по утру на Google Earth искать ГДЕ ты пил, чем на youtube КАК...
Постарайся получить то, что любишь, иначе придется любить то, что получил.....
Никому не доверяй, и тебя никто не предаст.
  0